Gebeliğe Hazırlık Hiç tedavi olmadan aşılama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pawlover

Dengesizim ben deli biri 👾
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
11.554
37.588
548
İstanbul
selam kızlar,

1 yıl dolmak üzere bebiş istiyoruz ama nasip olmadı henüz. Ben de prolaktin yüksekliği vardı düzeldi çok şükür bi kaç aydır düzenli gidiyo, eşimin de morfoloji %10 çıktı biraz düşük ama sperm sayısı yüksek olduğu için çok önemsemedi doktor. Bu cumartesi rahim filmi çektircem daha sonrasında aşılama yaparız dedi doktor. Hiç tedavi uygulamadan direk aşılama normal mi? Burda okuduklarım hep klomen çatlatma iğnesi falan kullanmış önce hep bana direk aşılama diyince bi garipsedim

Hemen aşılamaya yönelme bence
Başarı şansı çok yüksek değil zaten olmazsa hevesin kırılmasın en başında
Rahim filmi çektirmekte gebe kalmayı kolaylaştırıyor zaten ondan sonra klomenle yumurtlama takibi ve çatlama iğnesi iste doktorundan gerçekten etkili bir yöntem geçen ay bende klomen kullanmıştım

İki ayrı doktora gittim ikisi de aşılama dedi. Ben de klomen falan tedavi önerirler demiştim ama ikisi de önermeyince anlayamadım. Sizin ne zamandır olmuyodu?

İlk evliliğimde 1-1,5 sene tedavi gördüm olmadı sonra boşandım
3,5 yıl sonra yeniden evlendim 3 aylık evliyim 2 aydır deniyorduk ve 2.ayda nasip oldu çok şükür

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı biz isteyenlerin başına. İstanbulda mısın? Doktor önerisi için soruyorum

Benim de rahim filmi çekildi. 6 ay çok yüksek olması dedi sonrasında tedavi dedi. Nitekim ilk ayı oldu.

Benim de rahim filmi çekildi. 6 ay çok yüksek olması dedi sonrasında tedavi dedi. Nitekim ilk ayı oldu.
Rahim filmi çekildiği ay mı? Bi sonraki ay mı? Benimde okuduğum kadarıyla öyleymiş ama nedense direk aşılama dediler para amacı mı güdüyolar başlarından mı geçiştiriyolar anlamadım. Sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz

Martta oldum nisanda adetim olmadı hamileydim. Dış gebelik geçirdim kürtajla almak zorunda kaldılar. Ama kısırlık olmadığını doğal şekilde gebe kalabildiğim görüldü. 6 ay deneme süremiz olacak sonra tekrar olmazsa doktora.

İnşallah tez vakitte sağlıklı bi gebelik geçirirsin. Benimde 2 kimyasal gebelik var aslında ama devamı yok. Hayırlısıyla gelir inşallah evlatlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…