- 29 Ocak 2017
- 325
- 233
- 33
- Konu Sahibi Catmother07
-
canım merhaba öncelikle.. ben 11 aydır korunmuyorum fakat hiç bi sıkıntı olmadıgı halde gebe kalamadım taki cuma günü test yaptım ve gebe oldgumu öğrendim... daha önce doktor bana her ihtimale karsı inofilic combi verdi bir kutu bitirdim ve eşime de bu forumdan aldıgım bilgilerle çaksır otu suyunu içirdim tabiki doktora her zaman danışaarak hareket ettim çünkü olmadıkça sperm kalitesi düşme riski var ve ve en önemlisi bayanın orgazmı doktor bize aynı anda olması daha iyi sıvı spremi itekler dedi ben çok kafama taktım 14 aylık evliyim ilk 3 ay korunduk daha sonra kontrole gittiğimde rahim tersliğin var korunmayı bırak dedi ve bıraktım emin olamadığım için prof hoca var aile dostumuz oraya gittim aksine hiç bir sıkıntı yok dedi baya uğraştım bi doktor farklı diğeri farklı diyor insan ikilemde kalıyor doğrusu.. şuan 4 haftalık gebeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...Mrb.Yorumlarimdan bilen bilir çocuk istiyoruz ama olmuyor.1yillik evliyim hiç korunmadik.benim ultrason ve kan değerlerinin normal çıktı,eşimin sperm testi normal çıktı onun dışında başka bir tedavi olmadık.bu ay ovulasyon testi aldım 20.gunum hala pozitifi goremedim.Onerilerinizi ve tecrubelerinizi bekliyorum.sizler ne zaman gebe kaldınız?
İnofilic combi nedir? Benim kullanmamda sakınca var mı acaba?canım merhaba öncelikle.. ben 11 aydır korunmuyorum fakat hiç bi sıkıntı olmadıgı halde gebe kalamadım taki cuma günü test yaptım ve gebe oldgumu öğrendim... daha önce doktor bana her ihtimale karsı inofilic combi verdi bir kutu bitirdim ve eşime de bu forumdan aldıgım bilgilerle çaksır otu suyunu içirdim tabiki doktora her zaman danışaarak hareket ettim çünkü olmadıkça sperm kalitesi düşme riski var ve ve en önemlisi bayanın orgazmı doktor bize aynı anda olması daha iyi sıvı spremi itekler dedi ben çok kafama taktım 14 aylık evliyim ilk 3 ay korunduk daha sonra kontrole gittiğimde rahim tersliğin var korunmayı bırak dedi ve bıraktım emin olamadığım için prof hoca var aile dostumuz oraya gittim aksine hiç bir sıkıntı yok dedi baya uğraştım bi doktor farklı diğeri farklı diyor insan ikilemde kalıyor doğrusu.. şuan 4 haftalık gebeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Canm merhaba tesadufen yazini okudum...bendede rahim tersligi var 8 aydir denememe ragmen gebelik olusmadi..nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim..sen su an hamilesin sanirim..bana da verebilecein tavsiyeler varmidir..ragim tersligi hak..canım merhaba öncelikle.. ben 11 aydır korunmuyorum fakat hiç bi sıkıntı olmadıgı halde gebe kalamadım taki cuma günü test yaptım ve gebe oldgumu öğrendim... daha önce doktor bana her ihtimale karsı inofilic combi verdi bir kutu bitirdim ve eşime de bu forumdan aldıgım bilgilerle çaksır otu suyunu içirdim tabiki doktora her zaman danışaarak hareket ettim çünkü olmadıkça sperm kalitesi düşme riski var ve ve en önemlisi bayanın orgazmı doktor bize aynı anda olması daha iyi sıvı spremi itekler dedi ben çok kafama taktım 14 aylık evliyim ilk 3 ay korunduk daha sonra kontrole gittiğimde rahim tersliğin var korunmayı bırak dedi ve bıraktım emin olamadığım için prof hoca var aile dostumuz oraya gittim aksine hiç bir sıkıntı yok dedi baya uğraştım bi doktor farklı diğeri farklı diyor insan ikilemde kalıyor doğrusu.. şuan 4 haftalık gebeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Canim oncelikle Rabbim sana ve senin gini bekleyenlere de nasip etsin insallah. Ben 2. Ayimda hamile kaldim, microgynon ile.korunuyorduk esimle, 2 ay korunmayi biraktik ben 2. Ayimda hamile kaldim.. Dogum kontrol hapi kullananlar, biraktiktan sonra daha kolay hamile kaliyorlarmis belki de onunda etkisi var ama ben mesela iliskiden sonra hic kalkmadim. Ertesi sabah dus aldim, avolado yedim 2 gunde 1. Ve en onemlisi kadinin da orgazm olmasi cunku kadin orgazm oldugunda kaygan seffaf sivi gelir, bu da spermlerin daha kolay yuzmesini ve uzun sure yasamasina destek olur. Ovulasyon testi ile takip ettim 1 ay koyulasmaya yakinken iliskiye girdik, cunku yumurta oradayken sperminde orada olmasi onemli.. Benden bu kadar canim, insallah hersey gonlune gore olur.. Cok tecrubeli gibi yazdim ama dikkat edilirse pozitif sonuclarla donebilirsiniz
rahim tersliği araştırmalarım kadarıyla korkulacak bişey değil polikist gibi düşün gebeliği sadece erteliyor bana var diyeen doktor pozisyon değiştirerek dene vs demişti fakat başka bi doktor yok dedi yada dönmüştür tekrardan dedi ilişki sırasında cok ağrı yaşıyorsan terstir dedi ama benim öyle bi durumum olmadı hiç kusura bakma bu arada foruma pek uğrayamıyorum geç dönüş yaptım benim etrafımda birden çok kişi var rahim tersliği olan kimisi şuan gebe içini ferah tut..inşallah bir ance gebe kalırsın.. dualarım seninleCanm merhaba tesadufen yazini okudum...bendede rahim tersligi var 8 aydir denememe ragmen gebelik olusmadi..nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim..sen su an hamilesin sanirim..bana da verebilecein tavsiyeler varmidir..ragim tersligi hak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?