• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiç tedavi görmeden ve korunmadan kaç ay sonra hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Catmother07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
233
Puanlar
33
Mrb.Yorumlarimdan bilen bilir çocuk istiyoruz ama olmuyor.1yillik evliyim hiç korunmadik.benim ultrason ve kan değerlerinin normal çıktı,eşimin sperm testi normal çıktı onun dışında başka bir tedavi olmadık.bu ay ovulasyon testi aldım 20.gunum hala pozitifi goremedim.Onerilerinizi ve tecrubelerinizi bekliyorum.sizler ne zaman gebe kaldınız?

Canim oncelikle Rabbim sana ve senin gini bekleyenlere de nasip etsin insallah. Ben 2. Ayimda hamile kaldim, microgynon ile.korunuyorduk esimle, 2 ay korunmayi biraktik ben 2. Ayimda hamile kaldim.. Dogum kontrol hapi kullananlar, biraktiktan sonra daha kolay hamile kaliyorlarmis belki de onunda etkisi var ama ben mesela iliskiden sonra hic kalkmadim. Ertesi sabah dus aldim, avolado yedim 2 gunde 1. Ve en onemlisi kadinin da orgazm olmasi cunku kadin orgazm oldugunda kaygan seffaf sivi gelir, bu da spermlerin daha kolay yuzmesini ve uzun sure yasamasina destek olur. Ovulasyon testi ile takip ettim 1 ay koyulasmaya yakinken iliskiye girdik, cunku yumurta oradayken sperminde orada olmasi onemli.. Benden bu kadar canim, insallah hersey gonlune gore olur.. Cok tecrubeli gibi yazdim ama dikkat edilirse pozitif sonuclarla donebilirsiniz:anneadayı:

ilk bebeyime evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim 6 haftalik dusuk yaptim... 1 ay sonraa yeniden hamile kaldim cok sukur bir oglum oldu.... sonra adet gecikmeleri basladi onem vermedim.2 ci bebek icin 2 sene ugrastim ama tedavi gormedim dodktora gittim bana yumurtalikta kistler var pko teshisi kondu. doktor rahim filmi cekelim dedi cunki gecikme olsada her ay adet oluyordum gelicek ay gelirim dedim.saracoglunun sogan kurunu uyguladim 15 gun ve o ay hamile kaldim cok sukur su an 9 haftadayiz

Ben deniyorum bi yillik korunmadan sonra 3 ay olmadi bu ay sogan kurune basladim kahverengi lekeler geliyor

C Catmother07 ben de deniyorum ama vardır zamani herkesin vücut yapisi farkli ilk gece hamile,kalan da var sebepsiz infertilite nedeniyle yıllar sonra kalan da Allah bizleri de cok bekletmesin insallah

Mrb.Yorumlarimdan bilen bilir çocuk istiyoruz ama olmuyor.1yillik evliyim hiç korunmadik.benim ultrason ve kan değerlerinin normal çıktı,eşimin sperm testi normal çıktı onun dışında başka bir tedavi olmadık.bu ay ovulasyon testi aldım 20.gunum hala pozitifi goremedim.Onerilerinizi ve tecrubelerinizi bekliyorum.sizler ne zaman gebe kaldınız?
canım merhaba öncelikle.. ben 11 aydır korunmuyorum fakat hiç bi sıkıntı olmadıgı halde gebe kalamadım taki cuma günü test yaptım ve gebe oldgumu öğrendim... daha önce doktor bana her ihtimale karsı inofilic combi verdi bir kutu bitirdim ve eşime de bu forumdan aldıgım bilgilerle çaksır otu suyunu içirdim tabiki doktora her zaman danışaarak hareket ettim çünkü olmadıkça sperm kalitesi düşme riski var ve ve en önemlisi bayanın orgazmı doktor bize aynı anda olması daha iyi sıvı spremi itekler dedi ben çok kafama taktım 14 aylık evliyim ilk 3 ay korunduk daha sonra kontrole gittiğimde rahim tersliğin var korunmayı bırak dedi ve bıraktım emin olamadığım için prof hoca var aile dostumuz oraya gittim aksine hiç bir sıkıntı yok dedi baya uğraştım bi doktor farklı diğeri farklı diyor insan ikilemde kalıyor doğrusu.. şuan 4 haftalık gebeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

canım merhaba öncelikle.. ben 11 aydır korunmuyorum fakat hiç bi sıkıntı olmadıgı halde gebe kalamadım taki cuma günü test yaptım ve gebe oldgumu öğrendim... daha önce doktor bana her ihtimale karsı inofilic combi verdi bir kutu bitirdim ve eşime de bu forumdan aldıgım bilgilerle çaksır otu suyunu içirdim tabiki doktora her zaman danışaarak hareket ettim çünkü olmadıkça sperm kalitesi düşme riski var ve ve en önemlisi bayanın orgazmı doktor bize aynı anda olması daha iyi sıvı spremi itekler dedi ben çok kafama taktım 14 aylık evliyim ilk 3 ay korunduk daha sonra kontrole gittiğimde rahim tersliğin var korunmayı bırak dedi ve bıraktım emin olamadığım için prof hoca var aile dostumuz oraya gittim aksine hiç bir sıkıntı yok dedi baya uğraştım bi doktor farklı diğeri farklı diyor insan ikilemde kalıyor doğrusu.. şuan 4 haftalık gebeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
İnofilic combi nedir? Benim kullanmamda sakınca var mı acaba?

normalde polikistik over tedavisinde ve gebe kalmak için verilen bi ilaç folik asit bi kadın doğumcuya danış istersen bana yazdıksan sonra internettende çok arastırma yaptım faydasını görenleri okudum bu sitede.. o yuzden bende aldım şuan da kesmedi doktor 3 ay devam edicem bi arastır istersen

Ben ilk ay kaldım plansız bir şekilde sanırım plansız olunca daha çabuk oluyor.Allah isteyen herkese nasip Etsin insallah suan 5 aylık hamileyim hepinize dua ediyorum

Canm merhaba tesadufen yazini okudum...bendede rahim tersligi var 8 aydir denememe ragmen gebelik olusmadi..nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim..sen su an hamilesin sanirim..bana da verebilecein tavsiyeler varmidir..ragim tersligi hak..

Bende 2 gündür infolic kullanıyorum. Doktorum verdi toz halinde suya atıp karıştıriyorum ama hiç tadı falan yok sadece su tadı alıyorum. Ben yanlış bisey mi aldım acaba?

bende
Canim oncelikle Rabbim sana ve senin gini bekleyenlere de nasip etsin insallah. Ben 2. Ayimda hamile kaldim, microgynon ile.korunuyorduk esimle, 2 ay korunmayi biraktik ben 2. Ayimda hamile kaldim.. Dogum kontrol hapi kullananlar, biraktiktan sonra daha kolay hamile kaliyorlarmis belki de onunda etkisi var ama ben mesela iliskiden sonra hic kalkmadim. Ertesi sabah dus aldim, avolado yedim 2 gunde 1. Ve en onemlisi kadinin da orgazm olmasi cunku kadin orgazm oldugunda kaygan seffaf sivi gelir, bu da spermlerin daha kolay yuzmesini ve uzun sure yasamasina destek olur. Ovulasyon testi ile takip ettim 1 ay koyulasmaya yakinken iliskiye girdik, cunku yumurta oradayken sperminde orada olmasi onemli.. Benden bu kadar canim, insallah hersey gonlune gore olur.. Cok tecrubeli gibi yazdim ama dikkat edilirse pozitif sonuclarla donebilirsiniz:anneadayı:

doğum kontrol hapını kullanıpta bu kadar kısa zamanda hamile kalan ilk defa birini görüyorum :) ilk gebeliğimden önce 1.5 sene kullandım 9 ay hamile kalamamıştım,doktorum klomen vermişti de öyle gebe kalmıştım.doğumdan sonra tekrar başladım ve geçen ay bıraktım ikinci bebeğimiz için bakalım bende bu kadar kısa sürede hamile kalabilecek miyim :)

Canm merhaba tesadufen yazini okudum...bendede rahim tersligi var 8 aydir denememe ragmen gebelik olusmadi..nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim..sen su an hamilesin sanirim..bana da verebilecein tavsiyeler varmidir..ragim tersligi hak..
rahim tersliği araştırmalarım kadarıyla korkulacak bişey değil polikist gibi düşün gebeliği sadece erteliyor bana var diyeen doktor pozisyon değiştirerek dene vs demişti fakat başka bi doktor yok dedi yada dönmüştür tekrardan dedi ilişki sırasında cok ağrı yaşıyorsan terstir dedi ama benim öyle bi durumum olmadı hiç kusura bakma bu arada foruma pek uğrayamıyorum geç dönüş yaptım benim etrafımda birden çok kişi var rahim tersliği olan kimisi şuan gebe içini ferah tut..inşallah bir ance gebe kalırsın.. dualarım seninle

İlk kızıma ilk korunmadığım ay kaldım
2.ye 1.5 seneye yakın uğraştık

Geçen ay çocuk dusuncemize 6ay gibi ara verelim dedik ama bende inada bindi resmen bu ay hamile kalcam artık diye 1yili doldurduk bakalım tık yok :(

4 yillik evliyim 19 aydir deniyoruz hala tik yok.

Sebepsiz infertilite yaşayan hanımlar, acaba orgazm yasıyormusunuz yada sexden çok zevk alıyormusunuz. Sanırım ikincinin olmaması daha çok bundanmıdır diyorum. Kendi adıma acaba bundanmıdır diyorum iyice..kürler mürler derken ulen dedim yaşımvar ondanmı hormon mormon normal çıktı yumurta takibi vs derken yok. Fakar bebek için sex yapan hiç zevk almayan biriyim artık. Bundanmı oluyor. Sebepsiz infertilite yasayanlar, zevkli orgazmlı sevhetli bir sex hayatınız varmı.?. Buna cevap oluşturursak bir istatistik oluşturur ve sonuca göre çözüm ararız.

Back