- 18 Aralık 2017
- 8
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi Prensesleia123
onceki bakislari anlamliydi
Mağazaya verdiğimiz kart bilgileri bu şekilde kullanıyor mu yaKonu sahibi belki çocuğun hayatında başka biri vardır zaten sizden etkilendiyse gelir sizinle konuşurdu.
Mağazaya verdiğimiz kart bilgileri bu şekilde kullanıyor mu yaKonu sahibi belki çocuğun hayatında başka biri vardır zaten sizden etkilendiyse gelir sizinle konuşurdu.
Beklemek en iyisi belkideTelefon numarasından bir de facebook hesabını aratın bakalım.. Bir de kampanya vs olursa kendi numaranızdan mesaj atın. Ha bana kalırsa hiç adım atmayın o atsın derdim ama tanışmayı çok istiyorsunuz sabırsızsınız
Gecmisini arastirdim bir sekilde sevgilisi yok su an olsa boyle bisey dusunmezdim zaten ve cok istisna bir durum tabiki kullanilmiyor numaralar boyle o yuzden istemiyorum yazmak mesaj atmakEşim de geçen gün gitti kozmetik mağazasına. Benden çok gider krem alır dudak nemlendiricisi alır yeni tras bıçaklarına bakar traş losyonu jeli vs alır. Benim severek kullandigim ürünlerde indirim varsa resim atar alayım mı diye. Şimdi tüm çalışanlara düşman oldum. Adam evli mi hayatında biri var mi nerden biliyorsunuz. Numarasını o vermediği halde bilmek size kullanma hakkı vermez. Bekleyin varsa birşey o yönelir size. Yok ilişkisi varsa da zorla güzellik olmaz uzak durun.
Bu çok istisna bir durum yalniz
Bir yolunu buldumDaha tanışmadığınız adamı nasıl araştırdın hayatında biri olup olmadığını?
Numarasıyla ulaşmanız hiç etik değil. Karşılaşırsanız konuşmak istediğinizi söyleyin.Bir yolunu buldum