Hiç susmuyorlar

beriki

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
50
17
27
Merhaba, ben nişanlıyım birkaç aya düğünüm olacak eşyaları almaya başladık yavaş yavaş. Salonu antrasit-siyah olarak düşündük hatta yemek odası takımını aldık. Çevremdekiler a niyeeeeeeeee siyah aldınnnnn gibi abartılı tepkiler veriyor, tozlanırmış. Öyle istedim dedim kapadım konuyu ancak içimde de bi acaba kaldı. Bizim evdeki mobilyalar beyaz tozu belli etmiyor evet, siyah renkte insanların dediği kadar lanet okurcasına bir pişmanlık yaşar mıyım, bilemedim. Bir de ekstra şey sormak istiyorum sizlere; yatak odası ve giyinme odasını açık renklerde yapmak istiyorum, toz kir olaylarından bağımsız. Sizce evde bir bütünlük olması adına buralar da mı koyu renk olmalı yoksa odalar kendi içinde bir bütün olsa yeterli mi? Azıcık fikir olsa çok iyi olur benim için, o kadar fazla şeyle uğraşıyor ve o kadar kararsız kalıyor ki insan şu dönemde. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, ben nişanlıyım birkaç aya düğünüm olacak eşyaları almaya başladık yavaş yavaş. Salonu antrasit-siyah olarak düşündük hatta yemek odası takımını aldık. Çevremdekiler a niyeeeeeeeee siyah aldınnnnn gibi abartılı tepkiler veriyor, tozlanırmış. Öyle istedim dedim kapadım konuyu ancak içimde de bi acaba kaldı. Bizim evdeki mobilyalar beyaz tozu belli etmiyor evet, siyah renkte insanların dediği kadar lanet okurcasına bir pişmanlık yaşar mıyım, bilemedim. Bir de ekstra şey sormak istiyorum sizlere; yatak odası ve giyinme odasını açık renklerde yapmak istiyorum, toz kir olaylarından bağımsız. Sizce evde bir bütünlük olması adına buralar da mı koyu renk olmalı yoksa odalar kendi içinde bir bütün olsa yeterli mi? Azıcık fikir olsa çok iyi olur benim için, o kadar fazla şeyle uğraşıyor ve o kadar kararsız kalıyor ki insan şu dönemde. Şimdiden teşekkürler.

Çevrenizdekiler doğru söylemişler. Siyah mobilyalar tozu daha çok gösteriyor diye Tv'deki programlarda bile konuşuyorlar.

Hayırlı uğurlu olsun.
Ben bütünlük olması gerektiğini düşünmüyorum. Her odamın havası, mobilya tarzı falan farklı. Koyu renk tozu belli eder, o kısım doğru.

Hayırlı uğurlu olsun.
Ben bütünlük olması gerektiğini düşünmüyorum. Her odamın havası, mobilya tarzı falan farklı. Koyu renk tozu belli eder, o kısım doğru.
Çok teşekkür ederim. Evet ben de sizin gibi düşünüyorum, tüh ya siyah renk için üzgünüm. O kadar da temkinli yaklaştı nişanlım bak emin misin diye….

Bence oda kendi içinde bütün olsa yeterli.

Size yek tavsiyem: mesela ben evlenirken altın rengi kulplar kadife koltuklar vs pek bir modaydı. (Ondan üç beş yıl önce de country modası vardı) heh öyle çok moda şeylerin modası çok çabuk geçiyor bence. Daha zamansız tasarımlar uzun süre daha keyifli kullanmanızı sağlıyor. Mutlulukla pturun en önemlisi o.

Yatak odasıyla salon çok farklı yerler, bütünlük olması gerektiğini düşünmüyorum. Benim salon koyu, yatak odası beyaz. Bu arada yemek masası, konsol ve tv sehpası ceviz ama üst kısımları siyaha yakın antrasit. Evet tozu beyaz mobilyaya göre daha çok belli ediyor ama öyle baş edilmeyecek bir şey değil bence. 🤷🏻‍♀️

Bence oda kendi içinde bütün olsa yeterli.

Size yek tavsiyem: mesela ben evlenirken altın rengi kulplar kadife koltuklar vs pek bir modaydı. (Ondan üç beş yıl önce de country modası vardı) heh öyle çok moda şeylerin modası çok çabuk geçiyor bence. Daha zamansız tasarımlar uzun süre daha keyifli kullanmanızı sağlıyor. Mutlulukla pturun en önemlisi o.
Bir ara pembe Barbie evi gibi evler ne kadar ozenilen bir şeydi , 2010larin en basinda. İnsanlar sırf evini paylaşarak sosyal medyada ünlü olmuştu, sunum için masal evi gibi tonla şey satılırdı
Sonra bir anda 'pembik gelinler' diye bir Facebook sayfası açıldı bunlarla dalga geçen, bir anda değer kaybettiler. Artık sunum yapmak, pembe evi olmak utanılacak bir şey haline geldi 😂
O yüzden bence de modaya uyulmasin.. siyah için de ev senin zevk senin. Ama küçük evi iyice küçük gösterir siyah. Eğer salonun yayla gibiyse tamam ama küçükse bence de başka bri şey bulsan daha iyi edersin.
Ama yine de ev senin. Eğer yorum duymak istemiyorsan kimseye danisma. Benim ablam uyuz olur onu elestiren insanlara, nişanlısıyla gitti seçti, biz tüm eşyalar gelince temizliğe gidince gördük. Belki evine uğramayan arkadaşları hiç görmemiştir.
İnsanlar söylediğin her şeye yorum yapma hakkını kendinde bulur . Söyleme, olsun bitsin

Ben siyah kullanıyorum öğrenci evi gibi basit bir evim var her şeyim minimal. Tozlanınca görüyor olmak hoşuma gidiyor hemen siliyorum ilbays bezlerle.
Bebekli hayatta zorlanmıyorsam kimse zorlanmaz 😂😂

Eklentiler

• IMG_0544.jpeg
    IMG_0544.jpeg
    113,6 KB · Görüntüleme: 217
Bütün evde bütünlüğe gerek yok bence. Ama beyaz eşyaların rengi beyaz olunca daha iyi oluyor diğerledin de cidden acayip belli ediyor parmak izini,tozu,kiri. Benim için eşyalarda öncelik kiri belli etmesin, kullanışlı olsun, kolay temizlenebilsin ama herkesin önceliği başka kendinize göre döşeyin boşverin😂

Ben de hastane kadar beyaz ev Severim ama arkadaslarim mutfagi siyah yaptirmislar o kadar guzel olmus ki . Size ne siz mi temizleyeceksiniz deyin gecin:) yatak odasi bagimsiz olabilir , acik renk tercih edin bu defa. Ve kirmizidan kacinin. Uykunuzu kacirir. Yeni evliyiz sabahlar olmasin diyorsaniz o baska

İyi tarafından bakın. Temizlenecek alan daha az; üstelik 1+1 evinizde balkonunuz bile var.
Hakkaten yahu, ne balkonu teras var 😂 hatta arka odada da balkon var ama müteahhit projeyi değiştirince balkonu iptal etmiş. Balkon var ama kapı yok çıkmak için. Keşke olsaydı 😂

Evin bütünü değil de her oda içinde bir bütünlük yeterli bence. Ancak zaten herkesin bir tarzı var yani ne ladat bağımsız yapmaya çalışsanız bile aynı zevkten çıkmış olacak.

Siyahın toz mevzusu ise bence kesinlikle illallah ettirecek derecede. Benim robot suburgem siyah ondan bile illallah etmis5 durumdayım. Asla temiz olmuyor çünkü havada sürekli toz var. Bu da siyahın handikabı

Kuzum siyah olanlar gerçekten tozu çok belli ediyor. Bir de aynalı mobilyalar. Aklında olsun. Genellikle aynalı yatak odasında çok kullanılır. Dikkat edersen senin adına daha iyi olur. Elbette ki senin kararın.
Diğer konuya da gelecek olursak hepsi ayrı ayrı olabilir. Benim de her odanın farklı bir ambiyansı vardır. Sıkılmam enazından dedim. Hiç de pişman değilim

Ben de hastane kadar beyaz ev Severim ama arkadaslarim mutfagi siyah yaptirmislar o kadar guzel olmus ki . Size ne siz mi temizleyeceksiniz deyin gecin:) yatak odasi bagimsiz olabilir , acik renk tercih edin bu defa. Ve kirmizidan kacinin. Uykunuzu kacirir. Yeni evliyiz sabahlar olmasin diyorsaniz o baska
Yaaa ben mutfak yaptırırken siyah mutfak görüp bayılıyordum showroomlarda. Sonra işte zor olur bilmem ne diye beyaza gittim. Ama hep içimde ukdeydi. Sonraaaa yurtdışına taşındım, tam hayal ettiğim gibi siyah modern mutfaklı bi eve. Siyah tezgah siyah eviye siyah musluk. Keşke hep hayallerimde kalsaymış :KK43:

Kendine eziyet isteyen siyah mutfak yaptırsın

X