- 23 Ağustos 2012
- 50.128
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.966
- 898
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Sosyal hayatta da bakıyorum. Sadece iş değil, bir de yl yapıp, okul ortamına giriyorum. Çok hoş çocuklar da var ilgilenen ama ya alman çıkıyor, ya farklı bir ırk, ya benden çok küçük oluyor. Hatta bitanesi baya kafaya takmış bir halde yürüyodu bana, sonra arkadaşlarından evli olduğunu öğrendim :)
Kısmetim nerede gerçekten merak ediyorum
Belki eskisinde kaldı aklı bilemiyorum.Ayrılmak değil bana yaptıkları değersiz hissettriyor zaten. Yatak, döşek yatıyorum bir kere bile nasıl oldun demiyor, yazıyorum 8 saat sonra cevap veriyor, bitirelim diyorum tamam. Ve en çok üzen kısımsa; eski sevgilisinden bahsetmişti. Kız bununla buluşmak istemezmiş, görüşmek istemezmiş vs. Ve ayrılalım dediğinde “ben istediğin gibi olmaya, değişmeye hazırım, yeterki ayrılmayalım” diye yalvarmış. Şimdi bunları göz önüne getiriyorum ve diyorum ki benim suçum neydi? Ayrılalım diyince kapıda yatsın demiyorum tabii ki ama insan birini istiyorsa en azından bir orta yol bulmaya çalışır.
Bu appler bana da güven vermiyor ama dışarıda da aynı gibi. Bilemedim.
Siz Almanya'da sınıs ne güzel.Eeee tanış bak ablacım, Almansa da Alman ne olacak ki Almanlar insna değill mi??Sen de Almanyada yaşıyorsun madem Almanların arasında, o kadar da korkunç insanlar olamazlar değil mi? İnternetteki acaip tiplerle takılmaktan kötü değildir eminim. Tanış bak, flört et, açıl biraz, yüzünü görmediğin ne olduğu belli olmayan insanların acaipliklerini çekip psikoloğu ziyaret edeceğine kanlı canlı insanlarla tanış bak. Her şeyden önce bana şöyle bir hissiyat geldi kendini çok kapatıyorsun biraz insan içine karışmalısın sankim. Almanlarla mesela flört et, gez bak belki hoşlanıcaksın ... yaşça küçük olan adamla belki çok uyuşacaksın? İnsanlara biraz şans vermelisin diyorum, diğer türlü kafanda kurup kurup kendini sıkarsın ancak.
Belki eskisinde kaldı aklı bilemiyorum.
Peki sen bu kişiyi sildin mi ?
Belki öyle kendini naza çeken iyi oluyor.
Şöyle bir erkeğe bana ilgi göster demek yanlış aslında.
İlgi göstermediğinde uzaklaşıcaksun o kadar.
Konuşmakla falan çözülmüyor bu durumlar.
Ama dediğim gibi bu applerden ilişki kurmak çok zor çoğu insan kafa dağıtmak için giriyor oraya.
Demiyorlar canım ıstemıyorum demezler elinin altında dur isterler.Olabilir tabii de istemiyorsa en azindan istemiyorum demesini beklerdim. Bu şekilde beni oyaladı.
Hastayken tane tane anlattım, bu hareketinin beni üzdüğünü. Sonrasında bir 4 gün ortadan kayboldu, ben de sildim. Hiç birşey olmamış gibi geri dönünce de bittiğini söyledim, kabul etti :)
Konuşmakla hallolmayacağını, benim ittirmemle, tehditle sadece beklentilerimi karşılayacağını gördüm ve bir daha da yazmadım. Ama dün stalklayınca yeniden değersizlik hissim depreşti.
Genellemek istemem ama sanki bu applerde normal iliki kurabilen insanların işi zaten olmaz diye düşünüyorum.
Siz Almanya'da sınıs ne güzel.
Ama mesela benim sosyal hayatım sınırlı.
İş ev bir kaç tane de arkadasım var .
Geziyoruz tozuyoeuz seyahate falan da gidiyoruz ama birilerini bulmak zor oluyor .
Yani bulursun da kendi kriterlerine uygun biri .
O yüzden de app uygulamasına girdim biraz mecburiyetten yani.
Orda da acayip tipler yada app diye acayip takılıyorlar belki gercekte nasıllar bilemem.
Yok yok uzak durmak lazım.Sosyal hayat erkekleri de cins ama app erkekleri extra berbat sanki
Doğru kişiyi bulursanız evet. Verdiğim paraya asla acımadım. Bu hayatta kendime yaptığım en büyük iyilik oldu ama ben doğru kişiye denk geldimCidden terapi işe yarıyor mu?
En azından tipi, yaşı, mesleği ortada oluyor ve daha az yalan söyleyebiliyor.Sosyal hayat erkekleri de cins ama app erkekleri extra berbat sanki
Yok yok uzak durmak lazım.
Ordaki erkekler herkese yazıyor .
İlişki kurmak mümkün değil.
Yani her erkek yada kadın hayatının bir döneminde bir bakar tabi girip yalnızsa ama bunlar alışkanlık haline getirmiş bunu .
Alışkanlık haline getirdikleri için doğru düzgün bir ilişki kurulamıyor .
Bence zaten bu bir hastalık.
Sadece sanal sohbet edenler bile var yani buluşmadan .
Kendini çok farklı gösterenler vs.
Tabi siz Almanya'da sınız orda insanlarun ilişkilere bakış açısı farklı burdakı gibi değil.
Almanya'da bir çocukla görüşmüştüm Berlin'de uygulamadan tanışmıştım kısa bir flört yaşadık devamı gelmedi ben Türkiye'ye dönünce zaten bir kaç gün kalmıştım orda.
İyi biriydi ama biraz gezdirmişti beni Alman pastasu yemeye götürmüştü bir kaç yeri gezdirdi .
Kötü biri değildi.
Yani iyi insanlar da var ama az .
Ama Türkiye'de asla girmeyğn hasta olur çıkarsınız yani
Hastalık gibi bir şey.Alışkanlık konusuna krsinlikle katılıyorum. İlişkiye dönse bile ilk boşlukta ya da sıkıntıda oraya girecek gibi geliyor bana. App gerçekten sıkıntılı.
Terapistini değiştirSelamlar,
Uzun olabilir, şimdiden uyarayım. Konu kadın-erkek ilişkileri, romantik ilişkiler.
Aylar önce arkadaşımın ısrarıyla tanışma uygulamasının birinde profil oluşturdum. Bu konuya en başta çok karşıydım, ama neyse diyip girmiş bulundum. Fazla uzatmadan anlatacak olursam; biriyle tanıştım. Hatta buraya konu bile açmıştım. Özgüven problemi olan, baskıcı bir anneye sahip, eğtimli, yakışıklı, göründüğü kadarıyla da sadık, sakin birisi. Lafına bakarsak benden çok hoşlanıyor, bir ilişkiye başlamayı da çok istiyor. Bu arada buluştuk da tabii. Ben çok gergin oldğum için bir şey hissedemedim diye düşünürken, kendisi benden çok hoşlandığını ve hatta artık sevgili olduğumuzu bile ima ediyordu.
Konuştuğumuz süre zarfında ben ilgisizliğinden şikayetçiydim en çok. İlgisizlikten kastım ; gün içinde bana ya çok geç ya da hiç yazmaması. Evet çalışan insanlarız ama kahve alırken, ara verdiğinde aklına gelmemem beni üzüyordu. Fazla tepki mi veriyorum acaba derken;
- istanbula gidiyorum, bilmesine rağmen; vardın mı diye sormaması
- hastayım dememe rağmen, nasıl oldun demek aklına bile gelmemiş olması artık tepemi attırdı.
Böyle şeylerin benim için önemli olduğunu ve artık bittiğini söyleyip, kendisiyle ilişiği kestim.
Karşılığında gelen tepki: tamam o zaman :).
Üzerinden meredeyse iki ay geçti. Sonrasında tanıştığım erkeklerde şunu gözlemledim; evet şuan bir ilişki istemiyorsun, ama fikrin değişirse ara beni. Ki ben bu kişilere spesifik bir nedenden dolayı istemiyorum bile demedim, ona rağmen oldurma çabaları ya da “hazır olana kadar ben seni beklerim” hissini vermeleri diğer kişi tarafından ne kadar seviimediğimi gösteriyor ve bu beni çok yaralıyor.
2 yıldır terapi alıyorum ama terapistim çok yorum yapmıyor. Sadece bu olayın ya da terkedilmenin, uğraşmamasının ben de bir kırılma yarattığını söyledi.
Aslında iki aydır bir kere bile stalklamamıştım, ta ki bugüne kadar. O yüzden böyle hissettim sanırım.
Siz nasıl aşıyorsunuz bu olayı? Ben sanki; çok öenmli birini kaybetmişim, sevgisini kaybetmişim ve o sevgi başkasına akacakmış gibi tuhaf hissediyorum.
Alışkanlık konusuna krsinlikle katılıyorum. İlişkiye dönse bile ilk boşlukta ya da sıkıntıda oraya girecek gibi geliyor bana. App gerçekten sıkıntılı.
Hastalık gibi bir şey.
Ben erkek arkadaşımla ordab tanıştım en son.
Biz ayrıldık bir baktım böyle abaza gibi 90 kişi falan ekledi sosyal medyasına.
Şok oldum .
Hiç böyle biri olduğunu düşünmüyordum.
İnsan ayrılınca daha net görüyor bazı şeyleri.
Bunlar böyle değiştiremezsin.Hepsi aynı tornadan çıkmış gibi. Bunun da 400-500 kişilik instası vardı, çoğu kız tabii ki. Bunu söyleyince de bir şey yapmadıbunlar nasıl insanlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?