“Hiç sevilmemiş olma” hissiyle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Ben de bu duyguyla baş edemiyorum açıkçası. Hiç sevilmedim, hiç bir erkeğin dikkatini çekmedim. Karşıma çıkanlarda da hep bir şeyler eksikti. Bazı kadın arkadaşlarım benim yüzümün çok güzel olduğumu söylüyor. Sadece biraz kilo vermem gerekiyormuş...
Bu hafta bayram haftası. İzinliyim. Yurtiçi kısa bir tura katıldım. Ben gibi yalniz katılanlar da vardı. Keşke dedim. Keşke birinin dikkatini çeksem... Güzel bir an yaşasam... Çok hasretim bu duygulara...
Ne yapılır bilmem.
İnsta da iliskikocubal var öneririm ilişki istediğim zaman katılacağım şuan bir tanesini def ediyorum :)

2 yıldır terapi yi bu nedenle mi alıyorsunuz? Yapmayın lütfen bunu kendinize. Hepimiz terk ettik, edildik. Millet nişandan, nikahtan ayrılıyor.
Geçmişe bu kadar takılı kalmak geleceğinizi kaybettirir.
Evet ya ilişkim bitti telefonuna kötü noktalarinı not al oku :) destan oluyor bidaha adamı görmek istemezsin :)

nasil mi basa cikiyorum??
ben kendimi herseye ragmen severek..
BAzen anneminnbile beni sevmedigini dusundugum anlar oldu
Sevgisizlik oyle bir duygu ki , bir gun birisi size asik olsa yada aileniz yada dostlariniz size deger verse bile gercekten sevildiginizi anlamayabilirsiniz
Siz kendinizi sevin h3rseyden once
SIz kendinizi sevmeyi basardikca hayatiniz da degisecek inanin

Selamlar,

Uzun olabilir, şimdiden uyarayım. Konu kadın-erkek ilişkileri, romantik ilişkiler.

Aylar önce arkadaşımın ısrarıyla tanışma uygulamasının birinde profil oluşturdum. Bu konuya en başta çok karşıydım, ama neyse diyip girmiş bulundum. Fazla uzatmadan anlatacak olursam; biriyle tanıştım. Hatta buraya konu bile açmıştım. Özgüven problemi olan, baskıcı bir anneye sahip, eğtimli, yakışıklı, göründüğü kadarıyla da sadık, sakin birisi. Lafına bakarsak benden çok hoşlanıyor, bir ilişkiye başlamayı da çok istiyor. Bu arada buluştuk da tabii. Ben çok gergin oldğum için bir şey hissedemedim diye düşünürken, kendisi benden çok hoşlandığını ve hatta artık sevgili olduğumuzu bile ima ediyordu.

Konuştuğumuz süre zarfında ben ilgisizliğinden şikayetçiydim en çok. İlgisizlikten kastım ; gün içinde bana ya çok geç ya da hiç yazmaması. Evet çalışan insanlarız ama kahve alırken, ara verdiğinde aklına gelmemem beni üzüyordu. Fazla tepki mi veriyorum acaba derken;

- istanbula gidiyorum, bilmesine rağmen; vardın mı diye sormaması

- hastayım dememe rağmen, nasıl oldun demek aklına bile gelmemiş olması artık tepemi attırdı.

Böyle şeylerin benim için önemli olduğunu ve artık bittiğini söyleyip, kendisiyle ilişiği kestim.

Karşılığında gelen tepki: tamam o zaman :).

Üzerinden meredeyse iki ay geçti. Sonrasında tanıştığım erkeklerde şunu gözlemledim; evet şuan bir ilişki istemiyorsun, ama fikrin değişirse ara beni. Ki ben bu kişilere spesifik bir nedenden dolayı istemiyorum bile demedim, ona rağmen oldurma çabaları ya da “hazır olana kadar ben seni beklerim” hissini vermeleri diğer kişi tarafından ne kadar seviimediğimi gösteriyor ve bu beni çok yaralıyor.

2 yıldır terapi alıyorum ama terapistim çok yorum yapmıyor. Sadece bu olayın ya da terkedilmenin, uğraşmamasının ben de bir kırılma yarattığını söyledi.

Aslında iki aydır bir kere bile stalklamamıştım, ta ki bugüne kadar. O yüzden böyle hissettim sanırım.

Siz nasıl aşıyorsunuz bu olayı? Ben sanki; çok öenmli birini kaybetmişim, sevgisini kaybetmişim ve o sevgi başkasına akacakmış gibi tuhaf hissediyorum.
Terapisti değiştirin. Ben terapi alarak kendimi sevmeyi öğrendim ve o gün her şey değişti

Terk eden siz falan değilsiniz herkes öyle yazmış da .
Adam zaten ilişki istemiyor belli ilişki isteyen adam çabalar .
Böyle gün içinde yazmanası merak etmemesi ben böyle ıstıyorum dediğinizde hiçbir şey yapmaması peki öyleyse dediğinizde tamam o zaman demesi vs zaten adamın sizle ilişki kurmak istemediğini gösteriyor.
Bu tip uygulamalardan ilişki bulmak zor ama .
Ordaki erkekler sürekli birileriyle konuşup flört ettiği için tek bir ilişkiye bağlanmıyor daha çok seks amaçlı kullanıyor seks yapabilecek bir partner için çaba verir siz ilişki istiyorsunuz sıkılmıştır.
Evet insanın içinde kalıyor anlıyorum ama maalesef erkeklerin amacı bu.
Bende böyle bir uygulamadan biriyle tanıştım ilişki de yaşadık 7 ay ama olmadı .
O yüzden artık internet uygulamalarından kimseyle tanışmam.

Selamlar,

Uzun olabilir, şimdiden uyarayım. Konu kadın-erkek ilişkileri, romantik ilişkiler.

Aylar önce arkadaşımın ısrarıyla tanışma uygulamasının birinde profil oluşturdum. Bu konuya en başta çok karşıydım, ama neyse diyip girmiş bulundum. Fazla uzatmadan anlatacak olursam; biriyle tanıştım. Hatta buraya konu bile açmıştım. Özgüven problemi olan, baskıcı bir anneye sahip, eğtimli, yakışıklı, göründüğü kadarıyla da sadık, sakin birisi. Lafına bakarsak benden çok hoşlanıyor, bir ilişkiye başlamayı da çok istiyor. Bu arada buluştuk da tabii. Ben çok gergin oldğum için bir şey hissedemedim diye düşünürken, kendisi benden çok hoşlandığını ve hatta artık sevgili olduğumuzu bile ima ediyordu.

Konuştuğumuz süre zarfında ben ilgisizliğinden şikayetçiydim en çok. İlgisizlikten kastım ; gün içinde bana ya çok geç ya da hiç yazmaması. Evet çalışan insanlarız ama kahve alırken, ara verdiğinde aklına gelmemem beni üzüyordu. Fazla tepki mi veriyorum acaba derken;

- hastayım dememe rağmen, nasıl oldun demek aklına bile gelmemiş olması artık tepemi attırdı.

Böyle şeylerin benim için önemli olduğunu ve artık bittiğini söyleyip, kendisiyle ilişiği kestim.

Üzerinden meredeyse iki ay geçti. Sonrasında tanıştığım erkeklerde şunu gözlemledim; evet şuan bir ilişki istemiyorsun, ama fikrin değişirse ara beni. Ki ben bu kişilere spesifik bir nedenden dolayı istemiyorum bile demedim, ona rağmen oldurma çabaları ya da “hazır olana kadar ben seni beklerim” hissini vermeleri diğer kişi tarafından ne kadar seviimediğimi gösteriyor ve bu beni çok yaralıyor.

2 yıldır terapi alıyorum ama terapistim çok yorum yapmıyor. Sadece bu olayın ya da terkedilmenin, uğraşmamasının ben de bir kırılma yarattığını söyledi.

Aslında iki aydır bir kere bile stalklamamıştım, ta ki bugüne kadar. O yüzden böyle hissettim sanırım.

Siz nasıl aşıyorsunuz bu olayı? Ben sanki; çok öenmli birini kaybetmişim, sevgisini kaybetmişim ve o sevgi başkasına akacakmış gibi tuhaf hissediyorum.
İnternetten tanıştıgın birisi tabi ki böyle davranacak çok normal. Allah bilir kaç kızla daha konuşuyor o uygulamadan. Sana yetişemez ki.

Başlığınıza cevap olarak”kendimi Cok severek”.
Siz kendinizi sever ve deger verirseniz etraftakiler de deger verir.Birakin degmeyecek insanlari dusunmeyi.Gezin,eglenin,bakim yapin ,yeni kiyafetler alin,takip takistirin,hayatin tadini cikartin.Kendine guvenen,pozitif insanlar herkes in daha fazla ilgilisini ceker bunu unutmayin.

2 yıldır terapi yi bu nedenle mi alıyorsunuz? Yapmayın lütfen bunu kendinize. Hepimiz terk ettik, edildik. Millet nişandan, nikahtan ayrılıyor.
Geçmişe bu kadar takılı kalmak geleceğinizi kaybettirir.
Yok hayır, terapiye daha önce başlamıştım zaten. Kendime de kızıyorum, neden üzülüyorum diye ama yaptıkları çok değersiz hissettiriyor bana.

Terk eden siz falan değilsiniz herkes öyle yazmış da .
Adam zaten ilişki istemiyor belli ilişki isteyen adam çabalar .
Böyle gün içinde yazmanası merak etmemesi ben böyle ıstıyorum dediğinizde hiçbir şey yapmaması peki öyleyse dediğinizde tamam o zaman demesi vs zaten adamın sizle ilişki kurmak istemediğini gösteriyor.
Bu tip uygulamalardan ilişki bulmak zor ama .
Ordaki erkekler sürekli birileriyle konuşup flört ettiği için tek bir ilişkiye bağlanmıyor daha çok seks amaçlı kullanıyor seks yapabilecek bir partner için çaba verir siz ilişki istiyorsunuz sıkılmıştır.
Evet insanın içinde kalıyor anlıyorum ama maalesef erkeklerin amacı bu.
Bende böyle bir uygulamadan biriyle tanıştım ilişki de yaşadık 7 ay ama olmadı .
O yüzden artık internet uygulamalarından kimseyle tanışmam.

Ayrılmak değil bana yaptıkları değersiz hissettriyor zaten. Yatak, döşek yatıyorum bir kere bile nasıl oldun demiyor, yazıyorum 8 saat sonra cevap veriyor, bitirelim diyorum tamam. Ve en çok üzen kısımsa; eski sevgilisinden bahsetmişti. Kız bununla buluşmak istemezmiş, görüşmek istemezmiş vs. Ve ayrılalım dediğinde “ben istediğin gibi olmaya, değişmeye hazırım, yeterki ayrılmayalım” diye yalvarmış😂. Şimdi bunları göz önüne getiriyorum ve diyorum ki benim suçum neydi? Ayrılalım diyince kapıda yatsın demiyorum tabii ki ama insan birini istiyorsa en azından bir orta yol bulmaya çalışır.

Bu appler bana da güven vermiyor ama dışarıda da aynı gibi. Bilemedim.

Baslik cok can yakici, ama icerik biraz bos cok afedersiniz sayin konu sahibi. O kadar ufacik bi sey ki bu yasadiginiz, uzulmenize bile degmez aslinda ama kendinize dert etmissiniz aksine sevinmeniz lazim. Ayrilma fikrinize ok diyen birini kaybetmis olmazsiniz ki bu neyin gonul yarasi? Ya da adam zaten 8734 kisiden ayni anda ayriliyor ya da sevgili oluyordur da size uzulecek hissi kalmamistir :) uygulamalardan date ayarlayan erkeklerle, uygulamalardan date e cikan kadinlar arasinda ucurum var. Ben sahsen o turden bir erkekle ayni masaya bile oturmam cunku bilirim ne ilkim ne son olucam. Ama kadinlar oyle degil bazi kadinlar o uygulamalarin insani degiller mesela siz. Hassassiniz, size tavsiyem sosyal ortaminizdan bir partner arayisinda olmaniz ve bu adamlarin yalanci olabilecegini unutmamanizdir.

Ben katılıyorum yahu internet erkeğinden fazlaca şeyler beklememek gerek🙄

Selamlar,

Merhaba camılıe
Ikı yıldır aldıgınız terapinin sebebi nedir?

Ayrılmak değil bana yaptıkları değersiz hissettriyor zaten. Yatak, döşek yatıyorum bir kere bile nasıl oldun demiyor, yazıyorum 8 saat sonra cevap veriyor, bitirelim diyorum tamam. Ve en çok üzen kısımsa; eski sevgilisinden bahsetmişti. Kız bununla buluşmak istemezmiş, görüşmek istemezmiş vs. Ve ayrılalım dediğinde “ben istediğin gibi olmaya, değişmeye hazırım, yeterki ayrılmayalım” diye yalvarmış😂. Şimdi bunları göz önüne getiriyorum ve diyorum ki benim suçum neydi? Ayrılalım diyince kapıda yatsın demiyorum tabii ki ama insan birini istiyorsa en azından bir orta yol bulmaya çalışır.

Bu appler bana da güven vermiyor ama dışarıda da aynı gibi. Bilemedim.
Değersizlik şeması var adam da :)

Yani internet erkekleri boş beleş genelde bence sosyal hayattan bak konu sahibesi

Sosyal hayatta da bakıyorum. Sadece iş değil, bir de yl yapıp, okul ortamına giriyorum. Çok hoş çocuklar da var ilgilenen ama ya alman çıkıyor, ya farklı bir ırk, ya benden çok küçük oluyor. Hatta bitanesi baya kafaya takmış bir halde yürüyodu bana, sonra arkadaşlarından evli olduğunu öğrendim :)

Kısmetim nerede gerçekten merak ediyorum 😂

Back