Gebeliğe Hazırlık hiç rahminiz gıdıklandımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
40
arkadaşlar ya 1 haftadır karnımın alt kısmı yani rahime denk geliyo içimgıdıklanıyo ilk başta pek önemsemedim ama devam edince acabamı dedim lütfen bana yardımcı olun acaba hamilemi kaldım ve hiç olmazdı birgün boyunca sağ kasığım ağrıdı sonra azaldı bende acaba hamilemiyim diye düşünmeye başladım adetim biteli bugün 11.gün ve adetim normalinden kısa sürdü 3 günden sonra bitti lütfen bana yardımcı olun ve şuan hala gıdıklanıyo:sm_confused:

çok ilginç canım ya,ilk defa duydum,rahim gıdıklanmasını,bilmem ki,inş hamilesindir

çok ilginç canım ya,ilk defa duydum,rahim gıdıklanmasını,bilmem ki,inş hamilesindir

:dance:sana katılıyorum ya böyle bişey hiç duymamıştım ve kızmayın bana ama şuanda işyerindeyim ve gülme krizine girdim sırnaşık şey... okadar çok istiyoruz ki herşeyi hamilelik belirtisi sanmaya başaldık ya...sırnaşık şey

valla sizi güldürdüğüme çok sevindim ama gerçekten 1 haftadır çok fene gıdıklanıyorum hamileysemde eğer herkes için çok ilginç bir deneyim olur belki benim yaşadığımı başka arkadaşlarda yaşar:]

canım bu gıdıklanma dediğin kaşıntı değil değilmi??? ama inş hamilesindiiir :)

hayır canım kaşıntı değil resmen gıdıklanma ama 2 gündür ilk günler kadar yoğun değil

X