- 30 Mayıs 2013
- 353
- 139
- 323
Öyle kötüyüm ki günlerdir okuyorum ağlıyorum tek bana gecsin oğlumda olmasin diyorum ama bitmiyor. Küçük bir kirmizi noktayla basladi ve cogalarak yayilmaya basladi adi batsin egzemaymis. Çocuk egzemasiymis. 6 yaşından sonra geçermiş, peki bu süreç nasil gececek daha 1buçuk aylık oğlum o gözüme baktikca ben agliyorum ogreneli 1 hafta oldu kortizonlu krem kullanmak istemiyorum bunu kullancaksin gecer
tekrar cikar dedi doktor. Ama 1 kere sürdüm artik surmuyorum nemlemdirici sürüyorum ama gecmiyorda azalmiyorda. Yardim edin lütfen benim bebegim atlatti bu hastaligi diyen hic okumadim. 1 haftadir denemedigim kalmadi tukeniyorum artik. Her agladiginda bende ağliyorum sinirlenince daha cok beliriyor

tekrar cikar dedi doktor. Ama 1 kere sürdüm artik surmuyorum nemlemdirici sürüyorum ama gecmiyorda azalmiyorda. Yardim edin lütfen benim bebegim atlatti bu hastaligi diyen hic okumadim. 1 haftadir denemedigim kalmadi tukeniyorum artik. Her agladiginda bende ağliyorum sinirlenince daha cok beliriyor