hiç mi hiç anlamıyorum . yardım

rose-mary

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
53
27
37
merhabalar bayanlar

30 yaşında bekar, çalışan, yalnız yaşayan biriyim. konu ilişkiler olduğunda malesef hiç mi hiç anlamıyorum ,ne yapmam gerektiğini ,nasıl davranmam gerektiğini. :KK43: Bi kaç ay önce biri ile iş ortamında tanışdım tanışdığım gün ilgili davrandı, muhabbet ettik, mesai çıkışı muhabbete devam ettikDaha sonraki günlerde mesaj ile sonrada yüzyüzü defalarca görüşdük bana ilgiliydi ,misafirim geldiğinde ilgilendi gezdirdi .Arkadaşları ile tanışdırdı bi arkadaşının eşi ile tanışıp hep beraberde görüşdük kısaca 3 ay gayet ilgili arayan soran biriydi .Ben süre içerisinde malesef ki ne ne hissettiğimin farkındaydım ne de onun :bicak:hep arkadaşım diye düşündüm .Daha önce yaşadığım hayal kırıklıklarımdan olsa gerek düşünemedim başka türlü.:110:
Bir hafta önce sinirli bi anımda gereksiz ve şımarıkca davranıp ilgilenmiyor diye ben sana değer veriyorum sen bana değer vermiyosun , tamam sevgilin değilim ama benimle görüşürken benle ilgilen dedim. fena saçmaladım :silah:. bu olaydan sonra ben yazdığımda yazdı görüşelim dedim misafirim var dedi mesajlarımdan birini görmedi ve cevap vermedi .Sonraki mesajıma tek kelime cevap ve gülücük eklemiş. şu anda ise engellemiş.
Sorum şu malesef ki hala ban ilgisi varmıydı anlamış değilim .olsa açılırdı derseniz ben bunu hem kendi tavrım hem sözlerimle engellemiş olabilirim . Bu aşamada yapcağım bişey varmı yoksa olan olmuş deyip hayatıma bakmak mı ?

Sizi sadece arkadaş olarak görmüş bence..
Öyle olmasaydı zaten o tavrınızdan sonra size açıklama yapar yakınlaşmaya çalışırdı.
Hani ben de tam anlayamadım bana ilgin olduğunu filan derdi belki ama adam tam tersi kaçmış.
Bir de engelleme ne yahu ne kadar çocukca..

Kesinlikle hayatına bakmak.
Olacağı varsa da olmasın zaten. Ben arkadaslarıma senin ona yaptığın gibi şımarmıyorum ilgilen diye, ki senin durum farklı. Niyeti neydi bilmem ama bu çirkefliği yapanla ne arkadaş, ne başka türlü sürmez diye düşünüp engellemiştir.
Çirkefe alınma sakın, daha uygun kelime bulamadım şu an.

yani diilmi bende şunu anlayamıyorum tamam ben hakkeden bayan olarak fazla kaba davranan ve ilgisini hiç bi şekilde gösteremeyen biriyim ama onunla görüşmem arkadaşlarıyla tanışmam zaman ayırmam ve mesajlaşmam ilgimi göstermez mi?

yani diilmi bende şunu anlayamıyorum tamam ben hakkeden bayan olarak fazla kaba davranan ve ilgisini hiç bi şekilde gösteremeyen biriyim ama onunla görüşmem arkadaşlarıyla tanışmam zaman ayırmam ve mesajlaşmam ilgimi göstermez mi?

3 ay boyunca zaten çok görüşmüşsünüz o zaman zarfında size özel bir ilgisi olsa açılırdı bence..
Siz aslında ilgi duymaya başladığınız için ondan da bişey görmeyince sinirlenip atarlanmışsınız :) ama
ondan yana tık olmadığı için açıkcası ne uğraşıcam modunda engellemiş sizi..
Adamın bu kadar sıkı fıkı arkadaş olması da ilginç aslında ama demekki arkadaş olarak sizi yakın bulmuştu.

Siz bu işleri bilmiyorsunuz da ondan :KK66: yurdum erkeği açık net konuşan davranan kadına hazır değil. Afedersiniz ama kezbanca davranın biraz siz de. Trip atın ne bileyim sosyal medyada atar gider yapın. Yazma biçiminiz bile çok naif :) bu devirde sizin gibi kadınlar prim yapmıyor.
Aynen bütün ilişkilerimde sonuç bunu duyuyorum .teşekkür ederim :dondurma:

Eylemsiz kal ve sanki hiç üzülmemiş gibi yap sonra tıpış tıpış acaba ben ne kaybettim diye döner.. Yeter ki bundan sonraki ilk iletişimde onu önemsemiyor ve iligilenmiyor imajı vermen lazım . Böyle çocukça taktiklerle uğraşamam diyebilirsin ama genel insan piskolojisi egosunu beslememek en temizi bende 29 yaşımdayım :KK50:

Neden bu kadar meraklısınız?
Hayır bu hareketleriniz bi amaca hizmet ediyorsa ona göre kafa yoralım:kahve:
aslında merakım kişi için değil ben kendimi sorgular oldum .Ben mi yanlış davranıyorum erkeklere diye yada nerde hata yapıyorum çok mu fevriyim, yada çok mu değer veriyorum , kısaca dost şarkadaş ,sevgili ben neden erkekler ile ilişkilerimi yürütemiyorum .iletişim , özgüven yada benzeri bi problemim yok bayan arkadaşlıklarda ben istemediğim sürece kimse benden uzaklaşmaz .

X