arkadaşlar ben parfüm seçemiyorum beğenemiyorumda kolay kolay.. ağır olmayan bi parfüm istiyorum ama yok işte! böyle doğal olsun sabun kokusu gibi falan .. şekerli kokulardan nefret ediyorum ve çoğu parfüm kokusu bana ağır geliyor.. mesela ilk defa oriflamede magnolia diye bi parfüm beğendim manolya kokusuymuş ama pahalıydı alamadım. arkadaşımda koklamıştm çok güzeldi. parfümcülerdede bulamadm oriflame parfümlerinden . izmitte oturuyorum hiç birinde yok ya yardımcı olun lütfen ben hiç parfüm kullanamayacakmıyım
ben sana aktardan gül yağı tavsiye ediyorum tatlım :)))
aynı senin gibiyim belki saçma olacak ama parfüm parfüm kokan parfümleri sevmiyorumm doğal olsun istiyorum.hani baharda çıkan nergisler gibi olsun diyorum evde tütsü yapıyorum ben gül yağını, bigün aldım boynuma sürdüm o gece eşim bayıldı kokuya
parfüme gelince gucci envy me benin rahatsız etmeyen bir parfüm onu deneyebilrsin. ama gül yağını da hafife alma derim
Yves rocher magazasi varsa oraya bakmanizi tavsiye ederim genelde parfumleri tek notali ve hafif. Yves rocher in bambu kokusu, neo natura idi ismi sanirim. Fiyatlari cok ucuz degil ama zaman zaman indirime giriyor. Magnolia diye bir parfumu de var hatta.
Rebul jasmin kullandim gecen yaz keskin ama dogal bir koku yasemin kokusu. Kozmetikcilerde kolay bulunur ama herkese hitap eden bir koku degil o yuzden cok kullanilmaz yani cevrenizde sık sık duymazsiniz.
Ayrica illede parfum olsun demiyorsaniz deodarant kullanmanizi tavsiye ederim niveanin mor siselisi cok hos ve dogal.
Simdilik aklima bunlar geldi. Yine geldikce yazarim.
oriflame parfümleri mağzalarda satılmaz kı danışmanları satar :)) kocaelide bir parfümcü bilmiyorum.... ben oriflame kendım yaptıgım ıcın parfümlerimi kendım sparıs verıyorum volareyı kullanıorm gül ve leylak olanı cok guzel... magnolia guzel bır parfum fıyatı suan uygun ama... 2 çeşit var mlimleri ve şişeleri farklı belki yanlıs baktınız..