hiç matematiği olmayan için bir tavsiye lütfen.. :(

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
kızlar direk konuya gireyim.. geçtiğimiz yaz dikey geçiş sınavına girdim lisans tamamlamak için.. İLİTAM istiyorum.. sözelim.. lisedeyken de sözeldim.. ilahiyat önlisansı bitirdim ve şimdi ilitam ile 4 yıla tamamlamak istiyorum... gelelim sorunuma.
hiç sayısal ders almadığım için malumunuz mat yok bende.. önceleri ililtam için sınavda sadece türkçe ve mantık çözmek yetiyordu... ama son iki senedir puanlar çok yükseldi üniversitelerin.. ve artık tek sözel çözmek yetmiyor.. mat'dan çözmek gerekiyor, ama dediğim gibi hiç mat yok bende... mat temeli olmayan biri için tavsiye edeceğiniz bir yayın varmı? kendim çalışacağım, sınav yazın.. ve daha zaman var... öyle fahiş netler yapmak amacında değilim zaten kendi imkanlarımla bu çok imkansız, ama 5-10 civarı net yapsam yetecek sanırım... sözelim gayet iyi ama dediğim gibi mat lazım üç beş soru da olsa... bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.. çok moralim bozuldu bugün ek tercihle açıklandı.. matematik den üç beş netlik bir fark yapabilmem için sıfırdan başlayacak bir yayın önerirmisiniz lütfen... güzel açıklayıcı ve öğretici bir yayın istiyorum.. teşekkürler şimdiden..

Youtubedan seviyenize gore video izleyebilirsiniz. Ya da sadece matematik temeli icin ufak bir butce ayirip ders alabilirsiniz. Universite ogrencilerinden yardim alabilirsiniz. Ama ilk bir video izleyerek calismayi deneyin temel matematik. Dgs matemstik diye aratip... simdiden basarilar, calismalarinizda kolayliklar dilerim

canım bu sene bendr dgsye giricem benimde matım hiç yok. antremanlarla mata basladım faydasını da görüyorum dershaneyede yazıldım bakalım bu sene olur insallah

Bu canım. 0 matematik

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-06-17-36-04.png
    Screenshot_2015-11-06-17-36-04.png
    304,4 KB · Görüntüleme: 127
bende çalısma disiplini vardır ama mat olmayınca korktum evde tek basıma yapamam diye. 1000e yazıldım canım

cnm hevesini kırmak istemem ama ben dersaneye çok bel bağlamıştım hatta hala istiyorum gitmeyi ama giden arkadaşlarımdan duyduğuma göre hiç faydası olmuyormuş dersanenin... çünkü temeli hiç olmayan öğrenciler resmen psikolojisini bozuyorlarmış.. hiç bilmeyen birine kareköklerden üslü sayılardan bi giriyorlarmış, ee haliyle bizde de temel yok, apışıp kalıyormuş ve çoğu bırakıyormuş...30 kişi başlayan sınıfta 10 kişi kalmışlar, ve çoğu para verdim diye para hatrına gidiyormuş.. benim hevesim kaçtı evde çalışasım var... üç beş mat çözsem yetecek gibi ama işte temelden mat öğreneceğim bir yayın arayışındayım...hangi yayını alsam acaba

cnm hevesini kırmak istemem ama ben dersaneye çok bel bağlamıştım hatta hala istiyorum gitmeyi ama giden arkadaşlarımdan duyduğuma göre hiç faydası olmuyormuş dersanenin... çünkü temeli hiç olmayan öğrenciler resmen psikolojisini bozuyorlarmış.. hiç bilmeyen birine kareköklerden üslü sayılardan bi giriyorlarmış, ee haliyle bizde de temel yok, apışıp kalıyormuş ve çoğu bırakıyormuş...30 kişi başlayan sınıfta 10 kişi kalmışlar, ve çoğu para verdim diye para hatrına gidiyormuş.. benim hevesim kaçtı evde çalışasım var... üç beş mat çözsem yetecek gibi ama işte temelden mat öğreneceğim bir yayın arayışındayım...hangi yayını alsam acaba
Doğrudur canım zaten evde de çalısıyorum ben ama en azından bilmediğim sorularda felan yardımcı olur hocann verdigi testlerlede daha pekisir bi düzen içinde gider diye yazıldm.. antremanlar matematik derim ben sana.. internettende arastırabilirsin

X