Merhaba yine ben
bilmeyenler için kısaca söyleyeyim ailem ve eşimin ailesiyle ciddi kırgınlıklar yaşadım ve içimde artık öfkeden ,nefretten kinden boğulmak üzereyim ve herswyi yok sayıp sıfırdan başlasam bu duygulardan kurtulabilir miyim diye konu acmistim amaa sanırım en ufak bir şeyde tekrar başa dönüyorum ...
Bu lafı bana annem söyledi bugün .Daha önce de defalarca duydum . Doğumumdan 1 hafta önce annem ,2 gün önce de kayınvalide ve küçük görümce gelmişti .O zamanlar sadece görünür bir kıskançlık vs durumları yaşamıştık bu denli hadsizlık yoktu tabi .
Neyse ben doğum yaptım sezaryen ve doğumda maalesef oğlum nefes almıyordu güzel baskatan doğum kabus gibi bitti benim tansiyonum çıkmış hatırlamıyorum pek bişey neyse şükür hayata döndü ve ben Dr a yalvarmisim ne olur kimseye söylemeyin diye sadece oğlumun çığlık atar gibi aglamasini hatırlıyorum .dışarıda beni bekleyen herkes panik ve askerlik anısı gibi her gelene anlatılacak ve ben mahvolacaktim sağolsun doktorlar kordon dolandığı için öyle mor filan demişler oksijensiz kalmamış o yüzden müdahale uzun sürmemiş neyse tabi kimse bilmiyor oğlum evde ağladıkça nereye kaçacağımi şaşırıyorum aklıma doğum hane geliyor o anlar geliyor anlatamıyorum oğlum un sesini duymak istemiyorum saçma sapan şeylerdi işte .
Neyse tabi sutum de hemen gelmiyor Dr mama vermeyin diye tembihliyo ben sırf ağlamasın diye mama vermeye başladım eşimle ters dusuyoruz bı yandan kv dedi emzirir gibi al ben memenin uçuna kasikla dokeyim süt sanıp emer böyle boyle süt gelecek kızıma da yaptık dedi o laf bile batti onan çünkü tek derdim oğlum ağlamasın o ses geldiği an delirecek gibi oluyordum .
Git yatak odasında yat diyorlar 5 dk bı emzireyim diye uyandırıyor hepsi en son yatmaktan vazgeçtim zaten sevmiyorum yatmayı ..oğlum hiç uyumazdi hala öyle .. Mama verdiğimde bile uyumadi sanırım. Yapısı böyle bu sefer kv basladi süt yok ya ondan aç gelene gidene anlatıyor emzirirken bakiyo dönüp en son bi gün patladm bu hanım kebdini yerlere atınca da önce eşim onunla kavga etti sonra da benimle tartıştı ne şunun laflarını ciddiye alıp kafayı yiyosun diye sonra özür diledi ama faeketmiyor .
Eşimin ailesi ve eşim de dahil 2 öğün yerler annem kahvaltı da as yediği için acikiyirmus ama çekinip bişey yiyenedigi için sigara almaya vs diye çıkıp ekmek arası alıp sokakta oturup yiyormuş bunu da ağlayarak kardeşi Me anlatmış sanki önünden alan var yemin ediyorum ne eşim ne de ailesi o konuda tek laf etmez ki edemez zaten ama annemin aciktiguni bilseler sofra hazırlar o konuda hakkını yeneyeyum .Neyse ertesi gün kardeşim aradı birbirimize girdik niye annem aç kaliyomus diye filan şimdi annem eşimin ,kv laflarını sürekli gözüme sokuyor ama kendi yaptığı hesapta yok her birlikte mahvettiler
O kavgadan sonra kv de özür diledi o lafı art niyetle denedim diye filan baya kavga ettim eşime de saydirdim bidaha ağzından hiç duymadım hatta sezaryen neden diye sıralara 4 kg nasıl dogursun kız yok mama içinde çocuk uyumuyodu ki dinlense süt olurdu büyüdü işte ne güzel deyip durdu
Açıkçası tekrar o doğum anı,lohusalık takı milletin kaprisi ve oğlumun gerçekten zor çocuk olmasi vs 2.cocuktan vaGecirdi ve esimin hep başına kakiyorum bunu dayanamıyorum
Oyy bilmiyorum