canım şimdiden sorayım takas olurmuArkadaşlar Merhaba,
Sitenin en yeni üyesiyim, öncesinde de sadece okuyucusuydum.
Başlıkta da belirttiğim üzere kıyafetlerimi satma konusunda yardımlarınıza ihtiyacım olucak. Sürekli internetten alış veriş yapıyorum genelde üzerime oluyor ancak yeni bir site yeni bir marka olunca tutturamıyorum veya istediğim gibi gelmeyebiliyor, bu nedenle de hepsi elimde kalıyor. Hiç giyilmemiş pek çok kıyafetim (tünik, triko bluz, mont vb) bulunmakta, satabileceğm bir site varsa önerilerinize açığım. Ya da burada ilgilenen arkadaşlar olursa resim vs paylaşabilirim. Kuralları ve gidişatı da çok bilemiyorum açıkçası, bunları yazdıktan sonra üye olarak keşfe çıkacağım siteyi. :)
Şimdiden teşekkürler..
canım şimdiden sorayım takas olurmu
üstteki çok şık mesela cnm fiyatlrınıda yazarsanTakas da olur elbette :)
kaç beden fıyatı ne canmİade süresini geçirdim, bir de faturasını atmıştım ordaki form doldurulması gerektiğinden gönderemedim. Bu satmak istediklerim iade edemeyip de evde duranlar
şuan elimde fotoğrafı bulunanlardan birisi budur :
Arkadaşlar Merhaba,
Sitenin en yeni üyesiyim, öncesinde de sadece okuyucusuydum.
Başlıkta da belirttiğim üzere kıyafetlerimi satma konusunda yardımlarınıza ihtiyacım olucak. Sürekli internetten alış veriş yapıyorum genelde üzerime oluyor ancak yeni bir site yeni bir marka olunca tutturamıyorum veya istediğim gibi gelmeyebiliyor, bu nedenle de hepsi elimde kalıyor. Hiç giyilmemiş pek çok kıyafetim (tünik, triko bluz, mont vb) bulunmakta, satabileceğm bir site varsa önerilerinize açığım. Ya da burada ilgilenen arkadaşlar olursa resim vs paylaşabilirim. Kuralları ve gidişatı da çok bilemiyorum açıkçası, bunları yazdıktan sonra üye olarak keşfe çıkacağım siteyi. :)
Şimdiden teşekkürler..[/QUOT
Hayırlı olsun canım
evet canım beden ve fiyatİade süresini geçirdim, bir de faturasını atmıştım ordaki form doldurulması gerektiğinden gönderemedim. Bu satmak istediklerim iade edemeyip de evde duranlar
şuan elimde fotoğrafı bulunanlardan birisi budur :
acaba çanta cüzdan da var mı ekleyecekleriniz arasındaTakas da olur elbette :)
acaba çanta cüzdan da var mı ekleyecekleriniz arasında
Hayırlı olsun canım yazacaktım neler çıktı :
mint yesılı markası nedırTopluca yanıtlama kısmı yok sanırım :) ya da ben bulamadım..
bedeni standart, rengi şeker pembesi, kare yakalı (en sevdiğim kısmı yakasıydı), uzun boylu arkadaşlar tercih edebilir.. uzun ve bol çünkü, ben kısa boylu olduğum için bana elbise gibi oldu :)
fiyatı 15 TL diyebilirim.
bu arada diğeri de internetten buldum resmi aşağıdadır. o da standart beden ve mint yeşili, o da 12 TL olur.
Teşekkürler arkadaşlar, dediğim gibi her konuda önerilerinize de açığım :) takas ada olur..
ben yeşil kazağını akşam yakından fotosunu görmek istiyorum cnmbu ikisinin bedeni standart, ama pembe olan baya uzun.