Bebek İkinci El Hiç kullanılmamış chicco urban bebek arabası

fbtl

Bir hayal
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
8.292
15.636
34
Chicco urban modeli bebek arabamızı satıyorum. Hiç kullanmadık, etiketleri duruyor üstünde. Internetten özelliklerine bakabilirsiniz. Çok severek almıştım. Bebek arabası+ renk paketi (tente, ayak örtüsü, iç pedler)+ anakucağını yerleştirmek için özel kitiyle beraber satıyorum. Renk paketi koyu gri arabanın rengi siyah. Ben hepsine 1100 lira ödedim fiyat olarak 700 lira düşündüm.

Mrb neden kullanmadiniz acaba niye satiyosunuz bende bunu almak icin arastiriyodum ama memnunuyetle alakali sorunmu var

Mrb neden kullanmadiniz acaba niye satiyosunuz bende bunu almak icin arastiriyodum ama memnunuyetle alakali sorunmu var
Benim bebeğim erken doğdu, hastane süreci oldu sonrasinda da dısarı cıkamadık ben çok arastırarak ve severek aldım keske kullanabilseydim. Çok konforlu ve rahat. Zaten 1100 lira civarına mal oldu bana almazdım o kadar para verip emin olmadan. Aracınız varsa tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…