• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kistim kalmamış

zanil

TATLI KOCAMMMMM
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
432
0
46
Manisa
merhaba kızlar bugün doktora gittim alttan muayene etti dedi hiç kistin kalmamış dedi bende geçen ay değil bi önceki ay soğan kürü yapmıştım ve onun arkasından hiç doktora görünmemiştim soğan küründen sonraki ilk muayenem di yeni ve sağlıklı bi yumurtam olduğunu söledi ve biraz daha büyücek ve döllenmeye hazır hale gelecek dedi ama eşim varikosel ameliyatını olalı daha 2 buçuk ay oldu heralde bu yumurtayı daha dölleyemez ve yumurta takibim başlamış oldu :) Allahın izniyle kucaklarımız dolar inş. soğan kürünn faydası var yani görmüş oldum çok öptüm hepiniziiii....:nazar:

çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah böyle bişeyle birdaha karşılamassın . bende de 4cm kist çıktı kara kara düşünüyorum ne yapacam diye çok ağrılarım oluyor korkuyorum.

bende toplamda 5 6 tane falan olmuştu bilinen canım ama şişio patlıyo düşüyo benmkiler bu sefer hiç kalmamış sevindim bende Allahım geçerini versin inş....

merhaba kizlar gecmis olsun sizlere. benimde sag yumurtaligimda 3,5 mm capinda bir kistim var. doktorum kistin herhangi bir tedavisinin olmadigini söyledi. dogum kontrol hapi kullanmami tavsiye etti. simdi sizden sogan kürü diye birsey okudum. bu sogan kürü nedir nasil yapilir ?

Back