Tabi ki hayır öncelikle tanımak lazım sadece astrolojide kimlerle anlaşabilirim bunu merak ettim.Hayat arkadaşınızı, sevgilinizi bu zımbırtılara göre mi seçeceksiniz?
Hiç kimseyle anlaşamıyorum ne arkadaşlıkta ne aşkta biliyorum bu tarz burç astroloji konularına çok fazla takılmamak lazım ama yinede sormak istedim bana uyabilecek anlaşabileceğim burçlar neler? Çevremdeki insanların çoğu hava ve ateş grubundan. Benim burcum akrep, yükselenim boğa, ay burcum balık.
Ben Boğa’yım eşim Kova, doğum haritamızda astrolojiye göre uyum namına bir şey yok. Astrolojinin anlattığı gibi biri bile değil eşim, senelerdir de beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Bunlara göre seçmeyeceksiniz niye soruyorsunuz? Bunlar gerçeği yansıtan şeyler değil, fal gibi, batıl inanç gibi bir şey.Tabi ki hayır öncelikle tanımak lazım sadece astrolojide kimlerle anlaşabilirim bunu merak ettim.
+triliçemerve nin erkek kardeşi var tramisu bile yapıyor
Hiç kimseyle anlaşamıyorum ne arkadaşlıkta ne aşkta biliyorum bu tarz burç astroloji konularına çok fazla takılmamak lazım ama yinede sormak istedim bana uyabilecek anlaşabileceğim burçlar neler? Çevremdeki insanların çoğu hava ve ateş grubundan. Benim burcum akrep, yükselenim boğa, ay burcum balık.
Oğlak burcu da sana bayılıyorduKimse inanmıyor bu burçlara ya ben çok inanıyorumBenim de Güneş burcum Akrep ve yükselenim Balık. Genel olarak anlaşırım herkesle. AMA bir burç var ki gerçekten hepsi mi aynı olur. OĞLAK Bana daha antipatik gelen bir insan tipi daha olamaz. Hayatımda tanıdığım hiç bir Oğlak burcu kişisini sevemedim. Ki bu bir iki de değil.
En çok akrep ve balık burçlarıyla anlaşıyorum ben. Sanırım kendim gibi insanları seviyorum
Burçları bir kenara koyarsak, neden anlaşamıyorsunuz? Çok mu "açık sözlü" sünüz?İnsanlardan neden kopuyorsunuz mesela, sevgililerinizden neden ayrılıyorsunuz?
Kız sen ne uğraşıyosun benimle bugünOğlak burcu da sana bayılıyordu
Ay yok ben de çok anlaşamam Oğlak burçlarıyla. alakam bile yokKız sen ne uğraşıyosun benimle bugünOğlak burcu musun yoksaa? Neyse ama senin bir tatlı yönün var, yükselenin farklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?