- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Çok uzun süredir konu açıp açmamayı düşündüm. Her gece uykularımı kaçıran kalp ritmimi hızlandıran psikolojimi olumsuz etkileyen bir durum var. 9 yıldır süren ilişkim var yaklaşık 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım askeriyede deniz subayı mezun olur olmaz seyirde gitti 21 gün oldu en iyi ihtimalle 30 mayısta dönecek... Sorun şu ki bunca yıl ayrı kaldık hep bekledik. O seyirdeyken telefon çekmiyor günde birkaç kere uydudan arıyor. İşi gerçekten çok zor. Ve korkularımız var. Bu zorluklara katlanamayıp ayrılacağımı düşünüyor. Onu çok seviyorum ayrılmayı düşünmüyorum. Beni düşündüren şey bir ömür boyu yılda 9 10 ay yanımda olmazsa buna katlanabilir miyim? Yılda 3 4 ay olmasa kendimi çıkmazda hissetmezdim. Ailemin gün geçtikçe hiç yanında olmuyor böyle evlilik mi olur ayrıl demesinden çok korkuyor. Yazarken bile boğazım düğümleniyor gözyaşlarım akıyor... Her şeyle savaşacak kadar güçlü müyüm bilmiyorum. İşi bıraksa dışarıda işsiz insan çok ve o maaşı hiçbir yerde bulamaz. Denizci tanıdığım kimse yok sorularım yanıtsız.. Hep böyle 9 10 ay seyirde mi olurlar. Deniz subayı olup aile kuran kimse yok mu? Umarım daha iyi hissetmemi sağlayacak ve bana ufak bir ışık kadar bile bilgi verebilecek birileri vardır...