• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kendinizi arada kalmış hissettiniz mi?

IncIpek04

Güzel günler yakındır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.651
7.044
198
Çok uzun süredir konu açıp açmamayı düşündüm. Her gece uykularımı kaçıran kalp ritmimi hızlandıran psikolojimi olumsuz etkileyen bir durum var. 9 yıldır süren ilişkim var yaklaşık 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım askeriyede deniz subayı mezun olur olmaz seyirde gitti 21 gün oldu en iyi ihtimalle 30 mayısta dönecek... Sorun şu ki bunca yıl ayrı kaldık hep bekledik. O seyirdeyken telefon çekmiyor günde birkaç kere uydudan arıyor. İşi gerçekten çok zor. Ve korkularımız var. Bu zorluklara katlanamayıp ayrılacağımı düşünüyor. Onu çok seviyorum ayrılmayı düşünmüyorum. Beni düşündüren şey bir ömür boyu yılda 9 10 ay yanımda olmazsa buna katlanabilir miyim? Yılda 3 4 ay olmasa kendimi çıkmazda hissetmezdim. Ailemin gün geçtikçe hiç yanında olmuyor böyle evlilik mi olur ayrıl demesinden çok korkuyor. Yazarken bile boğazım düğümleniyor gözyaşlarım akıyor... Her şeyle savaşacak kadar güçlü müyüm bilmiyorum. İşi bıraksa dışarıda işsiz insan çok ve o maaşı hiçbir yerde bulamaz. Denizci tanıdığım kimse yok sorularım yanıtsız.. Hep böyle 9 10 ay seyirde mi olurlar. Deniz subayı olup aile kuran kimse yok mu? Umarım daha iyi hissetmemi sağlayacak ve bana ufak bir ışık kadar bile bilgi verebilecek birileri vardır...

Çocuk olsa nasıl olacak bilmiyorum önümü hiçbir şekilde göremiyorum. Evlenmek istiyoruz ama görevde nikah tarihi bile alamıyoruz. Her şey dipsiz kuyuda gibi. Derdimi kimseyle paylaşamıyorum :(

Seviyorsunuz birbirinizi tabi zor olur ama cokta büyük engel degil .
Gorevdeyken baska bi is baksin bulamazssa devam eder yine.

Canim 9 yıl ne kadar uzun bir süre, siz kaç yaşındasınız nişanlaniz Bu işi severek bile isteye mi buldu yoksa mecburiyetten mi, onun çalıştığı yerde illaki onum durumunda olan başka subaylar da vardır onlar ne yapmış evliliği nasil yoluna koymuşlar isin çok zor

Canim 9 yıl ne kadar uzun bir süre, siz kaç yaşındasınız nişanlaniz Bu işi severek bile isteye mi buldu yoksa mecburiyetten mi, onun çalıştığı yerde illaki onum durumunda olan başka subaylar da vardır onlar ne yapmış evliliği nasil yoluna koymuşlar isin çok zor
İşinin zorlukları da var ama genel olarak seviyor. Tek sorun benden uzakta kalması aradaki özlem.. Ben 24 yaşındayım.

Seviyorsunuz birbirinizi tabi zor olur ama cokta büyük engel degil .
Gorevdeyken baska bi is baksin bulamazssa devam eder yine.
Evet çok seviyorum ayrılmayı asla düşünüyorum ama belirsizlikler yıpratıyor arada özlem de var. Dışarıdaki iş şartları da çok kötü öyle bir yeri bırakıp başka yerde çalışır mı bilmiyorum. Ne zormuş severken ayrı kalmak..

İşinin zorlukları da var ama genel olarak seviyor. Tek sorun benden uzakta kalması aradaki özlem.. Ben 24 yaşındayım.
15 yaşından beri berabersiniz seni de düşünerek ona gore bir meslek secimi yapamaz miydi 🤔

Ben uzaktan ilişki bile yürütemem bırakın evli olmayı.
Katlanamam, yapamam ben kesinlikle.
Yaparım derseniz sonsuz saygı duyarım.
Evlilik bu ama sevgili olunca insan ayrı duruyor, evliyken tam tersini istiyor insan.
Hakkınızda hayırlısı olsun zor bir durum.

15 yaşından beri berabersiniz seni de düşünerek ona gore bir meslek secimi yapamaz miydi 🤔
Çok saçma gelecek ama bu işi ona ben gösterdim başvuru yapmasını istedim aslında kazanacağı düşünmemiştim öyle girdiğimiz herhangi sınavlardan biri gibi gelmişti..

Ben uzaktan ilişki bile yürütemem bırakın evli olmayı.
Katlanamam, yapamam ben kesinlikle.
Yaparım derseniz sonsuz saygı duyarım.
Evlilik bu ama sevgili olunca insan ayrı duruyor, evliyken tam tersini istiyor insan.
Hakkınızda hayırlısı olsun zor bir durum.
Bizim ayrı geçirdiğimiz yıllar olduğu için aslında çok zorluk yaşamıyorum sadece bazen aşırı özlüyorsun ve aramak istediğin zaman arayamıyorsun.. Hepsini geçtim yılda 3 4 Ay olmamasına dayanırım ama bir ömür boyunca yılda 2 ay görmeye sanırım dayanamam. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum çıkmada gibi hissediyorum :(

Çok zor ya erkeksiz aileyi idare etmek Allah yardımcınız olsun
Kesinlikle ve ben bu hislerimi onunla paylaşamıyorum çok kısacık görüşmede bunları söyleyip üzmek istemiyorum ağlamaktan da bıktım :(

Çok uzun süredir konu açıp açmamayı düşündüm. Her gece uykularımı kaçıran kalp ritmimi hızlandıran psikolojimi olumsuz etkileyen bir durum var. 9 yıldır süren ilişkim var yaklaşık 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım askeriyede deniz subayı mezun olur olmaz seyirde gitti 21 gün oldu en iyi ihtimalle 30 mayısta dönecek... Sorun şu ki bunca yıl ayrı kaldık hep bekledik. O seyirdeyken telefon çekmiyor günde birkaç kere uydudan arıyor. İşi gerçekten çok zor. Ve korkularımız var. Bu zorluklara katlanamayıp ayrılacağımı düşünüyor. Onu çok seviyorum ayrılmayı düşünmüyorum. Beni düşündüren şey bir ömür boyu yılda 9 10 ay yanımda olmazsa buna katlanabilir miyim? Yılda 3 4 ay olmasa kendimi çıkmazda hissetmezdim. Ailemin gün geçtikçe hiç yanında olmuyor böyle evlilik mi olur ayrıl demesinden çok korkuyor. Yazarken bile boğazım düğümleniyor gözyaşlarım akıyor... Her şeyle savaşacak kadar güçlü müyüm bilmiyorum. İşi bıraksa dışarıda işsiz insan çok ve o maaşı hiçbir yerde bulamaz. Denizci tanıdığım kimse yok sorularım yanıtsız.. Hep böyle 9 10 ay seyirde mi olurlar. Deniz subayı olup aile kuran kimse yok mu? Umarım daha iyi hissetmemi sağlayacak ve bana ufak bir ışık kadar bile bilgi verebilecek birileri vardır...
Sıkıntı etmeyin. Bi süre sonra özenilen evlilik sizinki olacak :confused: Şahsen ben özendim ama çocuk olunca sıkıntı olacaktır.

4 yıl eşim dışarda çalıştı. Ayda bir on günde bir geliyordu. İki çocukla o kadar zordu ki bir Allah bir ben bilirim. Ömür boyu yalnızlık çekeceksin iz çocuk olsada olmasa hep yalnız. Keşke işini değiştirse nisanliniz

Evet çok seviyorum ayrılmayı asla düşünüyorum ama belirsizlikler yıpratıyor arada özlem de var. Dışarıdaki iş şartları da çok kötü öyle bir yeri bırakıp başka yerde çalışır mı bilmiyorum. Ne zormuş severken ayrı kalmak..
Öyle tabiki çok zor umarım bi care bulunur

Deniz subayı değil ama bi komşumun eşi kaptanlık yapıyodu özelde tabi şuan çıkartıldı. Maaş olarak çok iyi alıyodu dolar üzerinden. Ama bahsettiğiniz gibi yılda 3-4 sefer buraya geliyodu bazen bir ay bazen daha kısa kalıp iş çıkınca gidiyodu. Eşi şikayetçiydi herşey ona kalıyo diye maddi olarak diil ama çocuk açısından. Herkesin yaşamı aynı olacak diye bi şart yok. Yaşayıp göreceksiniz. Önceden biliyodunuz sanırım şartlarının ne olduğunu ha bilmeyip nişanlandıysanız orası ayrı.

Back