• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç iştahım yok zaten zayıfım daha da zayıflamak istemiyorum:(((

iştah olsa neler yiyecem ama...artık şu yan etkisi iştah açmak olan antihistaminik şuruplara başlayacağım uyumayı göze alarak yoksa iice zayıflayacağım bu arada doktor arkadaşım yazdı reçeteye bişi olmaz 2 hafta uyur sonra uyanırsın hem uyku kalitende düzelirse bu da iştahının açılmasına yardımcı olur dedi ben yarın başlayacağım prakten e

ben genelede gece yemek yiyorum sabahtan aksama kadaar dogru duzgun bisey yemiyorum kahvalti yapmiorum sabahlari hic istahim olmuor bide sabahlari yanliz oluorum insan tek basina hic bise yemior gece acikip yiyiorum ama genede alamiorum kilo ama bi ara cok cikolata yiyodum ve gecede yatmadan once cikolatali ekmek falan yiyodum o zaman kilo almistim ama fazla uzun surmedi istahim kesilince kilolarda gitti bu arada boyum 164 kilom 48-49-50 arasinda gidip geliorr bi 51 olamadim ideal kkiilom 55 ama nerdee ayri dunyanin insanlariiyz:1:

altamiano bacim benim konular silindi senin konundan devam edelim bari:) o icecegin ilacin bi zarari olmasin kilo alacam diye uyku sersemi felan olmayasin bide bagimlilik felan yaparsa ya o ilaclar icmeden uyuyamassan bi zarari yokmu ilacin ? doktormu onerdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde stresten dolayı iştah problemim vardı ve çok fazla kilo kaybım oldu.
sipraktin şurubu önerdi arkadaşım kullandım çokta memnun kaldım birz uyku yaptı bi kaç gün ama sonra bi iştahm açıldı amannn:)tavsiye edermmm

ben genelede gece yemek yiyorum sabahtan aksama kadaar dogru duzgun bisey yemiyorum kahvalti yapmiorum sabahlari hic istahim olmuor bide sabahlari yanliz oluorum insan tek basina hic bise yemior gece acikip yiyiorum ama genede alamiorum kilo ama bi ara cok cikolata yiyodum ve gecede yatmadan once cikolatali ekmek falan yiyodum o zaman kilo almistim ama fazla uzun surmedi istahim kesilince kilolarda gitti bu arada boyum 164 kilom 48-49-50 arasinda gidip geliorr bi 51 olamadim ideal kkiilom 55 ama nerdee ayri dunyanin insanlariiyz:1:

snde aynı benim gibisin bnim boyum 1.63 bnde bitürlü kilo alamıyorum ve git gde zayflıyorum :43:

snde aynı benim gibisin bnim boyum 1.63 bnde bitürlü kilo alamıyorum ve git gde zayflıyorum :43:

Walla bende ne uzadim ne kisaldim gidip geliorum kilolarin arasinda ve bende git gide zayiflayacam heralde...bi 51 olamadim...:(:nazar:

Benim boyum 1.70 ama 45 kiloyum daha vasat durumdayım diyebilirim.Bende şu bahsettiğiniz şuruptan kullansam dedim ama sınava hazırlanıyorum ve 22 gün var sınava..Uyku yaparsa son günlerimi iyi değerlendiremem diye düşünüyorum...Yani zaten uyumayım diye yapmadığım şey kalmadı ... :68:
Zaten çok geç yatıp erken saatte okula gidiyorum ... :59:

prakten kesinlikle iştah açan bir şuruptur bebeklere bile verilir yan etkisi uykudur. ben kilo almak için mirtaron diye bi ilaç kullandım doktorumun sayesinde. ve 11 kilonun üstünde kilo aldım

arkadaşlar kilo almak için yıllardır denemediğim bişey kalmadı.prakten kullandım evet iştah açıyor kilo biraz alınıyor ama çok uyutuyor ayrıca bi süre sonra vücut ilaca alıştığı için ilaç etkisini yitirmeye başlıyor iştah kapanıyor aldığınız kilolar uçup gidiyor.antihistaminik ilaçlara gelince sakın kullanmayın onuda denedim.bütün vücut alt üst oluyor,psikiyatri ilaçlarıda çok kötü yapıyor ayrıca bu ilaçları geri bırakmasıda sorun ruh haliniz çok bozuluyor.ayrıca iştahınız gidince bu ilaçlarla aldığınız kilolarda gidiyor.balon gibi aynı fosdiye iniyorsunuz.size önereceğim çözüm yolu şu:ilk olarak hormonlarınıza baktırın kilo ile ilgili bir sorununuz yoksa iştahınızda yoksa neden iştanıhızın olmadığını araştırın.benim hiç iştahım yoktu.yemek görünce midem bulanıyordu.son zamanlarda bulantım hiç geçmedi.artık hiçbişet yiyemez hale geldim.doktora gittim bana verdiği iki ilaç bütün sorunlarımı ortadan kaldırdı.midemde bi miktop varmış oda bulantı iştahsızlık yaparmış.neyse ben bu ilaçları kullanmaya başlayınca bi iştahım açıldı.ne görsem yiyorum önceden iğrenerek baktığım yiyecekler meğerse nekadar lezzetliymiş.bir ayda 3 kg aldım.bu arada doktor bana ilaçların yanında bide diyet listesi verdi.bu diyet listesinde yemem serbest olan gıdalarla yasak olan gıdaların adı var.buna uyduğunuz zaman midenize ağır gelcek iştanızı kapatacak şeyler ortadan kalkıyor.örneğin:katıyağ tereyağ kakaolu tatlılar şerbetli tatlılar çikolata çay kahve et suyu ile pişirilmiş yemekler yasak olan gıdalardan birkaçı.serbest olanlar ise süt ıhlamur ada çayı sıvı yağ sütlaç vb tatlılar gibi.arkadaşlar kendmize ara öğünler yapmamız gerekiyor.bu ara öğünde içinde muz ezinmiş bie çay bardağı süt olabilir.yada bisküvi ezilmiş süt olabilir.yani bir çay bardağı sütün yanında mutlaka bişey olacak.böyle üçtane ara öğün yaptığınızda kilo almak kaçınılmaz oluyor.doktor bana ana öğünlerle birlikte günde 8 öğün ye dedi.arkadaşlar hiçbişeyden kilo alamayan biri olarak ben bu diyeti uyguladıktan sonra bir ayda 3 kilo aldım şimdi ikinci aydayım ama tartılmadım bu ay.fakat yüzlerm filan öyle bi dolduki görenler direk ne olmuş sana nasıl kilo almışsın diyorlar.arkadaşlar kilo alıp yüzdeki boşluklar dolunca insan daha bi güzel görünüyor.neyse çok uzattım galiba ben deneyin derim.kilo almak istiyorsanız önce iştahınızı düzeltin ve kilo almaya öyle bi adapte olunki sekiz öğünü asla kaçırmayın.bişeyler yapmadan kiilo alınmıyor önce emek harcayın.kolaylıklar:)

iştah olsa neler yiyecem ama...artık şu yan etkisi iştah açmak olan antihistaminik şuruplara başlayacağım uyumayı göze alarak yoksa iice zayıflayacağım bu arada doktor arkadaşım yazdı reçeteye bişi olmaz 2 hafta uyur sonra uyanırsın hem uyku kalitende düzelirse bu da iştahının açılmasına yardımcı olur dedi ben yarın başlayacağım prakten e

bi kilo uğruna uyuyan güzel olma be arkadaşım..başka çözümmü yok..öyle olsa herkes kış uykusuna bile yatardı..tamam belki işe yararda olan zamanına olacak..günlerini boşa geçircen uyuya uyuya büyücem diye..boşver bence..başka bi doktora git ve yardım al yani ilaçlar..fakat bu ibi zamanından etçek değil..bi defa gelmişiz hayata o zamanı uyuya uyuya ziyan etme derim..kilodan daha önemli şeyler var sonuçta..şükür sağlıklısın..:nazar:

kimine saçma gelebilir ama eskiden beri hep duyuyorum;'ACI yemek iştah açarmış'...acı ketçap,acı biber,acı salça..vs..tostunuza acı ketçap sıkın mesela ben öle yapıorum..bu arada ille gözünüz yaşarana kadar olan acıyı kastedmiorum..acı yiyemeyen briyim de..
acı ye işte blki faydasıı görürsün..:56:

Son düzenleme:
alternatif tıbba ne kadar inanırsın bilmiyorum ama aktarlarda bu tarz karışımlar özellikle iştah açıcı olarak adlandırılanlar gayet faydalı olabiliyor. civar aktarlara sorabilirsin, istanbuldaysan eğer kapalıçarşıda da bulabilirsin. ;)

Back