• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç iştahım yok zaten zayıfım daha da zayıflamak istemiyorum:(((

altamiano

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
297
11
118
Ankara
boyum 1.75 kilom 58 beni görenler keşke senin gibi zayıf olabilsek diyorlar ama bunu söyleyenler bayanlar... şu bir gerçek ki erkekler sanılanın aksine zayıf değil hafif dolgun hatlara sahip kızlardan hoşlanıyorlar!!!ben de kilo almak istiyorum daha doğrusu iyice zayıflamak istemiyorum ama hiç iştahım yok hatta annem hatırlatmasa yemek yemeyi unutacağım bir an önce iştahımın açılmasını istiyorum bu konuda birçok konu açılmış hepsini teker teker okudum ama bahsedilen o karışımları hazırladığımda midem bulanıyor:( içmesi yemesi keyifli ve aynı zamanda kilo aldıran sağlıklı iksirler bilenlerin bana yardımcı olmalarını istiyorum. şimdiden teşekkürler

boyuna göre biraz zayıfsın evet peki yaşın kaç :) yani vitamin yada balık hapları fln var onları denemedin mi hiç ya da iştah açıcı şuruplar :)

58 deyince çokmuş gibi geliyor ama boyum uzun olduğu için zayıf duruyorum 26 yaşındayım özellikle yüzüm ve kollarım çok zayıf evet çok takıntı yaptım bu konuda çünkü annem sürekli zayıfsın yemiyorsun daha da zayıflayacaksın diye hergün başımın etini yiyor:(hatta bugün doktora gittik annemin bi rahatsızlığı için ama annem" doktor bey kızım çok zayıf birşey yemiyor ne yapmalıyız "dedi:)
anlayacağınız benim annemin hergün ağzıma bebek gibi yemek sokmasından ve çevremdekilerin çok zayıfsın gibi sözlerinden kurtulmam için acil iştahımın açılması lazım...
-bugün doktora gittim demişken doktor bana çinko içeren ilaçların iştah artıracağını söyledi
-bir de yemeklerden 1 saat önce sıvı alımını kes dedi su dahil...
-sabah ve gece yatarken da kesinlikle süt içmemeliymişiz kilo almak istiyorsak çünkü sabah içilen süt öğlen yemeği için gece içilen süt ise diğer sabah yapacağımız kahvaltı için tokluk hissi yaratıyormuş.
-bir de antidepresanların yan etkileri kilo aldırmak ama malum onları kullanınca da bütün gün uyku halinde oluyoruz ve çalışan insanlar ve araç kullananlar için özellikle dikkat dağınıklığı yaptığı için kilo alalım derken kaza yapmayalım ...
benim bildiklerim bunlar
daha güzel yollar keşfedip kilo alan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...

bn kilo almak için ekmeği arttırmıştır öğlen yarım ekmek yiyodum akşam da yemeğin yanında bayağ ekmek yiyiodm kilo almanın yanında göbek de yapıo bu

cnm neler yersem kilo alacağımı biliyorum ama benim sorunum yiyememek iştahım yok:( çikolata pasta vs ile hayatta kalıyorum onlardan da az yiyorum yemek ekmek falan boğazımdan geçmio malesef
galiba istediğim kiloya hiç çıkamayacağım şöyle yanaklarım dolgun olsun istiyorum ama hayal...

cnm neler yersem kilo alacağımı biliyorum ama benim sorunum yiyememek iştahım yok:( çikolata pasta vs ile hayatta kalıyorum onlardan da az yiyorum yemek ekmek falan boğazımdan geçmio malesef
galiba istediğim kiloya hiç çıkamayacağım şöyle yanaklarım dolgun olsun istiyorum ama hayal...

yawf bu nası adalet:59: aylardır nasıl zayıflayabilirim diye yapmadığım kalmadı,önüme bu yazı çıktı ürperdim walla:30:imkan olsada kilo almak isteyenlere basenlerimdeki yağları hatta hepsini wersem.cips,çikolata,kola,hamburger pizza döner gibi hazır gıdalar mersin tantünisi,kebap,kokoreç,baklava filan yesen warya baharatmış,iksirmiş hiç lüzumu kalmaz.ama yok bunları yiyemiyorum bitkisel bi çözüm diyorsan papatyayı kaynamış suya atıp demle ve iç hergün 2-3 bardak.bide kantona bitkisi var onuda aynı yöntemle içersen toplanırsın bence.arkadaşım 1 ayda 5 kilo aldı bunlarla:65:

yawf bu nası adalet:59: aylardır nasıl zayıflayabilirim diye yapmadığım kalmadı,önüme bu yazı çıktı ürperdim walla:30:imkan olsada kilo almak isteyenlere basenlerimdeki yağları hatta hepsini wersem.cips,çikolata,kola,hamburger pizza döner gibi hazır gıdalar mersin tantünisi,kebap,kokoreç,baklava filan yesen warya baharatmış,iksirmiş hiç lüzumu kalmaz.ama yok bunları yiyemiyorum bitkisel bi çözüm diyorsan papatyayı kaynamış suya atıp demle ve iç hergün 2-3 bardak.bide kantona bitkisi var onuda aynı yöntemle içersen toplanırsın bence.arkadaşım 1 ayda 5 kilo aldı bunlarla:65:

biliyorum ama artık dillere pelesenk olduğu için tekrar etmek istemesem de bir kere daha söylemek gerekirse emin ol canım kilo almak isteyen o kadar çok kişi var ki ama kilo vermenin üzerine daha çok tartışıldığı için bizi görmemezlikten geliyorlar dergileri açtığımda nasıl zayıflanır şok diyet gibi yazıları görüyorum ama nasıl kilo alınır diye çok az rastlıyorum hatta hiç çünkü yersen kilo alırsın diye düşünüldüğü için bu konuya çok fazla değinilmiyor ama mesele yiyebilmekte işte onu biz de çok iyi biliyoruz...
bu arada tavsiyen için teşekkür etmek istiyorum ama şu bahsettiğin kantona yı anlayamadım ben kantoron diye bir bitki biliyorum ama kantona hiç duymadım acaba kantoron olmasın tekrar cevap atarsan sevinirim

Boyum 1.73 ve 49 kiloyum.Etrafımdaki herkes iskelet gibi göründüğümü söylüyor yüzüm çok çökmüşmüş acil kilo almalıymışım.Söylemesi kolay.Bende istiyorum gayet tabi ama olmuyor kilo vermek ne kadar zorsa almakta o kadar zor.Yemek yemek işkence gibi diyetisyene gittim süte karıştırılan toz içeceklerden verdi oda bi işe yaramadı.Ne yapmak lazım bilemedim:26:

biliyorum ama artık dillere pelesenk olduğu için tekrar etmek istemesem de bir kere daha söylemek gerekirse emin ol canım kilo almak isteyen o kadar çok kişi var ki ama kilo vermenin üzerine daha çok tartışıldığı için bizi görmemezlikten geliyorlar dergileri açtığımda nasıl zayıflanır şok diyet gibi yazıları görüyorum ama nasıl kilo alınır diye çok az rastlıyorum hatta hiç çünkü yersen kilo alırsın diye düşünüldüğü için bu konuya çok fazla değinilmiyor ama mesele yiyebilmekte işte onu biz de çok iyi biliyoruz...
bu arada tavsiyen için teşekkür etmek istiyorum ama şu bahsettiğin kantona yı anlayamadım ben kantoron diye bir bitki biliyorum ama kantona hiç duymadım acaba kantoron olmasın tekrar cevap atarsan sevinirim

yok canım kantona bitkisi.nasıl bir bitkiye benzediğini bende bilmiyorum ama arkadaşımada aktar önermiş.işinede yaradı ama bide sen dene istersen.papatyayıda dene,çünkü komşumuzun oğluda çok iştahsız yemekten önce onu demleyip zorla içirince iştahı yerine gelmiş

Boyum 1.73 ve 49 kiloyum.Etrafımdaki herkes iskelet gibi göründüğümü söylüyor yüzüm çok çökmüşmüş acil kilo almalıymışım.Söylemesi kolay.Bende istiyorum gayet tabi ama olmuyor kilo vermek ne kadar zorsa almakta o kadar zor.Yemek yemek işkence gibi diyetisyene gittim süte karıştırılan toz içeceklerden verdi oda bi işe yaramadı.Ne yapmak lazım bilemedim:26:
arkadaşlr benim hayatta en büyük yanlışım ve böyle kilo problemleriyle savaşmamın tek suçlusu gece yemelerim:43:inanın günboyu kahvaltıyı bile midem kazınmasın diye zor yaparım ama hava kararır herkez yatmaya gider ve ben tek kalırsam kalkar hiç üşenmez patates kızartması yapar yerim yada makarna filan.üstünede afiyetle yatar sabaha 1000cl almış olarak kalkarım.ah bi kendinizi alıştırsanız,ebru gündeş bile gece mantı yiyerek okadar kilo almış neden sizde alamayasınız.biz kilo vermek için okadar ter atarken,sizde azcık kendinizi zorlayın.herikiside zor olsada imkansız değilki mujxx:80:

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar önce papatyayı deneyeceğim severim zaten bi de içine şeker atarım daha iyi olur sanırım kantonayı da burdaki aktara bi sorayım herşey bulunmuyor pek burda ama...bunlarla iştahımı açtıktan sonra da tavsiyeleriniz üzere o caaanım mantıları ve kızartmaları yiyip üzerine yatıcam İNŞALLAH:)

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar önce papatyayı deneyeceğim severim zaten bi de içine şeker atarım daha iyi olur sanırım kantonayı da burdaki aktara bi sorayım herşey bulunmuyor pek burda ama...bunlarla iştahımı açtıktan sonra da tavsiyeleriniz üzere o caaanım mantıları ve kızartmaları yiyip üzerine yatıcam İNŞALLAH:)

ooohh ohhh afiyet olsuunn gelsin kilolar:46::46::46: ama bak sonrada benim gibi vermeye çalışma:64: bak işte onun çözümünü bilmiom:10:

benimde kuzenim 43 kilo cocuk gibi duruyordu bi arkadasından bigainer diye bisey duymus onu kullandı bir ayda 3 kilo almıs dahada kullanıcam diyo yan etkiside yokmus hic. 50kilo olmak istiyo enaz. sizde bi arastırın isterseniz.

arkadaşlr benim hayatta en büyük yanlışım ve böyle kilo problemleriyle savaşmamın tek suçlusu gece yemelerim:43:inanın günboyu kahvaltıyı bile midem kazınmasın diye zor yaparım ama hava kararır herkez yatmaya gider ve ben tek kalırsam kalkar hiç üşenmez patates kızartması yapar yerim yada makarna filan.üstünede afiyetle yatar sabaha 1000cl almış olarak kalkarım.ah bi kendinizi alıştırsanız,ebru gündeş bile gece mantı yiyerek okadar kilo almış neden sizde alamayasınız.biz kilo vermek için okadar ter atarken,sizde azcık kendinizi zorlayın.herikiside zor olsada imkansız değilki mujxx:80:

haklısın canım ya uğraşmak lazım bugün itibariyle başlıyorum gece yemelerine :56:

haklısın canım ya uğraşmak lazım bugün itibariyle başlıyorum gece yemelerine :56:

ben senelerden beri gece yemek yemeden asla uyumam ama hiç kilo alamıyorum tam tersine daha çok zayıfladım gerçi son zamanlar zorla yemek yiyorum canım hiç istemiyo benimde boyum 1.63 kilom 50 ama kemiklerm biraz kalın hiç vücudma göre bşey bulamıyorum özellikle üst göğüs bölgem çok ince ve ben bundan rahatsız oluyorum herkes zayıf olduğumu ve kilo almam gerektiğini söylüyo ama ben ne yapsam kilo alamıyorum :43: :44:

mümkün olduğunca tv karşıasında yemek yiyin o zaman farkında olmadan çok fazla yemiş oluyosunuz :56: :56: :34:

gece yemek yeme konusuna katılıyorum çünkü bir arkadaşım banada önermişti.bende işe yaradı. :64:bide kalorisi yüksek gıdalar tüketin bal ,fındık,fıstık, lokum vs omarım işinize yarar :46:

Back