Endometriozis,düşük Amh 6 yıldır hiç doğal yoldan hamile kalamadim yaş da 39 olduSizin sorun ne
Yaş geçiyor evet tüp bebek düşünmediniz miEndometriozis,düşük Amh 6 yıldır hiç doğal yoldan hamile kalamadim yaş da 39 oldu
5 kez denedim ilkini 33. Haftada kaybettim diğerleri kimyasal olduYaş geçiyor evet tüp bebek düşünmediniz mi
5 kez denedim ilkini 33. Haftada kaybettim diğerleri kimyasal o
Çok üzüldüm Allah sabır versin peki kaybetmenizin altındaki sebeb nedir5 kez denedim ilkini 33. Haftada kaybettim diğerleri kimyasal oldu
Pek bı sebep bulamadılar fetal stres dedilerÇok üzüldüm Allah sabır versin peki kaybetmenizin altındaki sebeb nedir
Anladim Allah yardımcınız olsun peki doktorlar ne diyorPek bı sebep bulamadılar fetal stres dediler
Sağolun hicbise demiyorlar Amh düşüklüğü nedeniyle yumurta kalitesiz mis ama transfer edilen yumurtalarda kaliteli embriyo olusmustuAnladim Allah yardımcınız olsun peki doktorlar ne diyor
Yeniden denemede fayda var gebelik elde edilince stresten de olabildiğince uzak durun kendinize uğraşlar bulun kafanızı başka şeylerle meşgul edin meselaSağolun hicbise demiyorlar Amh düşüklüğü nedeniyle yumurta kalitesiz mis ama transfer edilen yumurtalarda kaliteli embriyo olusmustu
O kadar yoruldum ki doğal yolla deniyorum bı dünya vitamin alıyorum bı kez bile kimyasal bile görmedim yaptıklarımı yaşadıklarımı anlatsam baya yazarım ama yazmaya bile mecalim yokYeniden denemede fayda var gebelik elde edilince stresten de olabildiğince uzak durun kendinize uğraşlar bulun kafanızı başka şeylerle meşgul edin mesela
Çok zorlu bir süreç tabiki Allah yardimciniz olsunyinede Rabbimden umudunuzu asla kesmeyin ve yinede cabanizi tedavinizi elden bırakmayın tedbir kuldan taktir allahtandirO kadar yoruldum ki doğal yolla deniyorum bı dünya vitamin alıyorum bı kez bile kimyasal bile görmedim yaptıklarımı yaşadıklarımı anlatsam baya yazarım ama yazmaya bile mecalim yok
Bende de pco tanısı konuldu 3 senedir olmuyor her yolu deniyoruz yemediğimiz içmediğimiz şey kalmadı siz neler denediniz acabaPolikistikover hastasıyım bu sebeple hiç gebelik yaşamadım. Allah isteyen herkesin şifasını versin inşallah. Moralinizi hep yüksek tutun lütfen, stres her hastalığın baş tetikleyicisi, inşallah vakti geldiğinde bize de nasip olacaktır. Bu inançla şükrederek bekliyorum
Naçizane tetkiklerinde başka bir problem yoksa, ve esinde de sorun yoksa(spermiyogram testi yaptınız mı?) yakında bir hastanede yumurta takibi yaptır. Bir çok pcos hastası yumurta geliştirici ve çatlatma ve ovulasyon takıbiyle gebe kalabiliyor.benimde dogustan pcos. yumurtalar büyüyo çatlamıyo. 1senede 2dr gezdim ilgisiz ve oyaladılar hep. en son çatlatma iğnesi alacaktım bu kezde adetim sökülmedi. bende boşverdim 1-2ay.. aslında henüz tedaviye bile başlaymadım. koca 1senede sdce tahlil tetkikler yapıldı ilaçlar vitaminler folik asitler derken kendiliğinden olmuyor 2senedir..
evet yaptırdık tek sorun benm çatlamayan yumurtada. yumurta takibinide yaptırdım defalarca. gereginden fazla büyüyerek kiste dönüşüyolar bu sebeplede asla ilaçsız adet olamıyorum. henüz tedavi diyeceğim adım nasip olmadı 1sene boyunca çatlatma iğnesi için çabaladım doktor hep şu test bu tahlil diye herşeyi yaptırtıp oyaladı.Naçizane tetkiklerinde başka bir problem yoksa, ve esinde de sorun yoksa(spermiyogram testi yaptınız mı?) yakında bir hastanede yumurta takibi yaptır. Bir çok pcos hastası yumurta geliştirici ve çatlatma ve ovulasyon takıbiyle gebe kalabiliyor.
Açıkçası en son ihtimal tüp bebek ve doktorum pcoslarin diğer yumurtlama problemli hastalara göre daha şanslı olduğunu söylüyor. Sadece kaliteli ve döllenmeye uygun boyuta gelmesi için ilaç desteği ile çözüyorlar.