Merhaba kızlar bu sitenin çok yakın takipcisiyim. Evleneli 2 yıl olacak. İlk yıl çocuk düşünmedik daha doğrusu benim vajinusmus problemin vardı anca 7 8 ayda yenebildim. 8.ay ilişki yaşadık ama tam birleşme olmadı ve benim kızlık zarım yırtılmadı daha doğrusu kan gelmediği için ben öyle düşündüm. O yüzden o ay hiç ihtimal vermeme rağmen hamile kalmıştım. İhtimal vermediğim için belirtileri de takip etmedim ama tek dikkatimi çeken bir akşam aniden gelen kısa süreli bi baş dönmesiydi. Daha sonra adetim 2 3 geçince test yaptım ve silik çizgi çıktı ama bariz görünüyordu sadece c bölgesindeki kadar kırmızı değildi kan verdim ve beta değerim 400 lerde çıktı. Tam da o hafta lekelenmem ardından kanamam başladı doktorlar düşük yapıyorsun diyip eve yolluyorlardı ama bir gün aniden çok şiddetli bi karın ağrısıyla hastaneye gittim ve dış gebelik olduğunu, tüpümün yırtıldığını ve iç kanamamın başladığını öğrendim. Ameliyatla sağ tüpüm alındı. Daha sonra doktor sol tüpün çok sağlıklı 3 ay korunduktan sonra tekrar dene dedi. Biz 6 ay korunduk sonra kontrole gittim her şey çok normaldi o ay tekrar hamile kaldım. Malesef o da kimsayal gebelikle sonuçlandı. Daha sonra hormon testi yaptırdım lh ve fsh çok iyiydi ama prolaktin 28 di onun normal seviyesi de 22 ve altıymış. Tabi ben oturdum bitkisel kürleri araştırmaya başladım. Benim adetim çok düzenlidir ve yumurtalarım bi ay sağ bir ay sol olarak çalışıyor. Sağdan yumurtladığım ay gebe kalma şansım çok düşük. O yüzden işi riske atmayıp sağdan yumurtladığım ay bitkisel kürlerden içip soldan yumurtlayacağım aya hazırlık yapmaya başladım. Soğan kürü, testere dişli aslan pençesi, hayıt otu denedim 1 ay süreyle. En son yumurtlamam soldan oldu ve üstünden 6 7 gün geçince aşırı derecede bel ağrım ve adet olacakmışım gibi sancı çektim. Ben normalde adet zamanlarımı bile hissetmem ama bel ağrım 3 gün sürdü. Belki yerleşme oluyodur diye düşündüm. Adetime de 4 gün kaldı bel ve kasık ağrısından başka hiçbir belirtim yok. Normalde onları da belirti saymazdım ama ilk defa böyle olduğu için şüphelendim. Diğer 2 gebeliğimin de ortak noktası 1 kereye mahsus ani baş dönemesiydi. Bu sefer o da olmadı ve en büyük belirti hiç göğüs ağrım yok. Adetten önce normalde olurdu ama şimdi hiç yok. Benim gibi göğüs ağrısı çekmeden hamile kalan var mı acaba