Hic giyilmemis ayakkabilar uygun fiyata...

Gunceldir,ilgilenen yok mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben size dönmeyi unutmuşum .Ayaklarımı ilk defa ölçtüm ben de bu vesileyle :1: 24 cm .Sanırım bana uymuyorlar. İlginize teşekkürler...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398615651.872167.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398615662.526818.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398615670.925798.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398615680.459694.jpg
38 numara hic giyilmedi almanyadan,15 tl.

Ayakkabım geldi az önce çok teşekkür ederim. Süper oldu , tam ayağıma göre , rengi modeli mükemmel. Takipteyim seni , tekrar teşekkürler :)

Ayakkabım geldi az önce çok teşekkür ederim. Süper oldu , tam ayağıma göre , rengi modeli mükemmel. Takipteyim seni , tekrar teşekkürler :)

Begenmene sevindim cnm,ayagina olmasi ayrica sevindirici:) yakinda kiyafet paylasacagim,ayakkabida olacak kismetse.iyi gunlerde giy cnm.

Ya yeni gördüm dolgu topuk mükemmelmiş alan arkadaşa hayırlı olsun👍

Bu arada varsa başka bu tarz modeller bekliyorum takipteyim canım😊😊

bunlara bayyııllddıımmmm.......çok büyükmüş ki ama yaaa:(( dolgu topuklarıda kaçırmışımm:((( biraz daha karıştırsan dolaplarını cnmm çıkar belki bişeyler::))

Cnm babetler gitti,ama zaten sana buyukmus.dolgu topukta gitti,yakinda yeni yuklemem olabilir:)

Back