var arkadaş var bende sabahlara kadar oturup düşün düşün beyin patlatırdım halada en ufak bişeye kızıp üzüleyim düşün babam düşün ewlendim iilk 2 ay alışamadım ne ewime ne ewliliğime benim eşim gece çalışır sabaha kadar tekim koskoca ewde delirmeye daha müsait tiplerdnim aslında kahve sigara sabaha kadar ağla babam ağla herşeyi taktım taktım kafama psikologa gitmek üzereydimki beyin cerrahında buldum kendimi ewet sinir stresten tümör çıktı beynimde 4 ay odu hala ilaçla bastırmaya çalışılıyor doktorlar sinir stres yok herşeyi fazla kafana takmıycaksın daha çok yeni hastalığın diyorlar ben iyi biliyorum beni neyin hasta ettiğini kendi kendimi hasta ettim en sonunda....şimdi ilaçlarım düşünmeme vakit vermiyor çünkü hep baş ağrısı,baş dönmesi hep mide bulantısı guatır ve troid bezelerimdede sorun çıktı tümörümden dolayı düşünme derim çok takma derim ama nekadar fayda olur örnek olur yaşadıklarım bilemem...sorun tam olarak ne yazarmısın belki yardımcı olabilirim güzel bi sohbetle kafanı dağıtabiliriz çünkü neyin neden olduğunu ne olduğunu çözdeüm şu 4 ay içinde 8 tane doktoru varda benim
((