- 27 Eylül 2010
- 256
- 9
- 118
Iyi geceler herkese. Varmi benim gibi acaba gecenin bu saatinde sacma sapan seylere kafa patlatan. Bir degilki bin derdimiz var. Biri bitse digeri basliyor. Su saatte kafa dagitmak icin sayfa sayfa geziniyorum. Artik derdimi anlatmak bile istemiyorum. Kafa dagitmak istiyorum su basimin agrisi gecsin istiyorum. Herseyi kafaya takan bisey oldum ciktim sanirim. Hayir sükredilcek o kadar sey varki. Kendimede kiziyorum bir taraftan. Ama yapamiyorum kafamin icinde hep bi sorun. Hep bir bas agrisi. Ah bu esler. Ah kurdugumuz hayaller. Yaptigimiz fedakarliklar ve gördügümüz muameleler. Evlilik öyle birseymiski sksip kaliyosun. Ne kadar düsünceli olursan ol, ne kadar iyi niyetli olursan ol niye olmuyo. Niye kimse yetinmiyorki. Hep niye eksikler göz önünde bulunduruluyorda taktir edinilmiyor hic. Off of yok gene uyku. Kafamdan gecen bir milyon soru. Hayir kendimede yakistiramiyorumki. Ben herseyin altindan kalkabilen ben, niye bu kadar zorlaniyorum. Evlilik mi getirdi beni bu hale. Cok mutluydum ya ben. Varmi benim gibisi.