• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic gecmeyecek mi?

bujra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
256
9
118
Iyi geceler herkese. Varmi benim gibi acaba gecenin bu saatinde sacma sapan seylere kafa patlatan. Bir degilki bin derdimiz var. Biri bitse digeri basliyor. Su saatte kafa dagitmak icin sayfa sayfa geziniyorum. Artik derdimi anlatmak bile istemiyorum. Kafa dagitmak istiyorum su basimin agrisi gecsin istiyorum. Herseyi kafaya takan bisey oldum ciktim sanirim. Hayir sükredilcek o kadar sey varki. Kendimede kiziyorum bir taraftan. Ama yapamiyorum kafamin icinde hep bi sorun. Hep bir bas agrisi. Ah bu esler. Ah kurdugumuz hayaller. Yaptigimiz fedakarliklar ve gördügümüz muameleler. Evlilik öyle birseymiski sksip kaliyosun. Ne kadar düsünceli olursan ol, ne kadar iyi niyetli olursan ol niye olmuyo. Niye kimse yetinmiyorki. Hep niye eksikler göz önünde bulunduruluyorda taktir edinilmiyor hic. Off of yok gene uyku. Kafamdan gecen bir milyon soru. Hayir kendimede yakistiramiyorumki. Ben herseyin altindan kalkabilen ben, niye bu kadar zorlaniyorum. Evlilik mi getirdi beni bu hale. Cok mutluydum ya ben. Varmi benim gibisi.

Himm kimse yok heralde:) olsun bu iyi birsey. ben sayfa sayfa gezmeye devam...

sorun nedir evliligin mi ?

evliligim degil sadece. sorun bir zamanki o mutlu umursamaz kisi olamamam. sorunlar karsisinda amaaan bosver diyememem. belki kötü bir dönemden geciyorum sadece. tek basimayim ve mrk ediyorum varmi acaba bnm gibi dertlesmekten yorulmus biri.

var arkadaş var bende sabahlara kadar oturup düşün düşün beyin patlatırdım halada en ufak bişeye kızıp üzüleyim düşün babam düşün ewlendim iilk 2 ay alışamadım ne ewime ne ewliliğime benim eşim gece çalışır sabaha kadar tekim koskoca ewde delirmeye daha müsait tiplerdnim aslında kahve sigara sabaha kadar ağla babam ağla herşeyi taktım taktım kafama psikologa gitmek üzereydimki beyin cerrahında buldum kendimi ewet sinir stresten tümör çıktı beynimde 4 ay odu hala ilaçla bastırmaya çalışılıyor doktorlar sinir stres yok herşeyi fazla kafana takmıycaksın daha çok yeni hastalığın diyorlar ben iyi biliyorum beni neyin hasta ettiğini kendi kendimi hasta ettim en sonunda....şimdi ilaçlarım düşünmeme vakit vermiyor çünkü hep baş ağrısı,baş dönmesi hep mide bulantısı guatır ve troid bezelerimdede sorun çıktı tümörümden dolayı düşünme derim çok takma derim ama nekadar fayda olur örnek olur yaşadıklarım bilemem...sorun tam olarak ne yazarmısın belki yardımcı olabilirim güzel bi sohbetle kafanı dağıtabiliriz çünkü neyin neden olduğunu ne olduğunu çözdeüm şu 4 ay içinde 8 tane doktoru varda benim :(((

bende bi aralar senin gibi bir suru seye kafayi takardim sonra cocugum oldu ve kendime dedim ki kendini toparla kimse icin beynini bunyeni yorma umursamaz ol duymazliktan gel cunku eger bunalima girersen cocugun ortada kalir onu nasil dogurduysan bakmasinida bileceksin ecel gelene kadar.
bazen yasadigim bir takim olaylar aldigim kararlar aklima geliyor ve bu foruma gelip konu aciyorum ve kk uyelerinin cevaplari bana moral veriyor.
sunu unutma hic kimse icin moralini bozmaya degmez kimseye gereginden fazla deger verme ben bunu ogrendim artik.

var arkadaş var bende sabahlara kadar oturup düşün düşün beyin patlatırdım halada en ufak bişeye kızıp üzüleyim düşün babam düşün ewlendim iilk 2 ay alışamadım ne ewime ne ewliliğime benim eşim gece çalışır sabaha kadar tekim koskoca ewde delirmeye daha müsait tiplerdnim aslında kahve sigara sabaha kadar ağla babam ağla herşeyi taktım taktım kafama psikologa gitmek üzereydimki beyin cerrahında buldum kendimi ewet sinir stresten tümör çıktı beynimde 4 ay odu hala ilaçla bastırmaya çalışılıyor doktorlar sinir stres yok herşeyi fazla kafana takmıycaksın daha çok yeni hastalığın diyorlar ben iyi biliyorum beni neyin hasta ettiğini kendi kendimi hasta ettim en sonunda....şimdi ilaçlarım düşünmeme vakit vermiyor çünkü hep baş ağrısı,baş dönmesi hep mide bulantısı guatır ve troid bezelerimdede sorun çıktı tümörümden dolayı düşünme derim çok takma derim ama nekadar fayda olur örnek olur yaşadıklarım bilemem...sorun tam olarak ne yazarmısın belki yardımcı olabilirim güzel bi sohbetle kafanı dağıtabiliriz çünkü neyin neden olduğunu ne olduğunu çözdeüm şu 4 ay içinde 8 tane doktoru varda benim :(((

allah sifa versin saglik herseyden onemli hayat parmaklarimizin arasindan akip giden bir su gibi cok cabuk geciyor zaman !!! insanin sagligi yerindeyken onu korumaya calismiyor herseyi dert edebiliyor kendine bu cani bize veren rabbim onuda korumak bizim elimizde neticede bu bedenimiz rabbimin emaneti yedigimize ictigimize ... dikkat etmeliyiz sormazmi bize allahim ben sana bu cani verdim neden herseyi kafaya takip kendine eziyet ettin diye ? demez mi bize bana dua edeydin benden sifa isteseydin veya skintilarini gidermemi isteseydin diye

allah sifa versin saglik herseyden onemli hayat parmaklarimizin arasindan akip giden bir su gibi cok cabuk geciyor zaman !!! insanin sagligi yerindeyken onu korumaya calismiyor herseyi dert edebiliyor kendine bu cani bize veren rabbim onuda korumak bizim elimizde neticede bu bedenimiz rabbimin emaneti yedigimize ictigimize ... dikkat etmeliyiz sormazmi bize allahim ben sana bu cani verdim neden herseyi kafaya takip kendine eziyet ettin diye ? demez mi bize bana dua edeydin benden sifa isteseydin veya skintilarini gidermemi isteseydin diye

insanın en büyük düşmanı psikolojisi sanırım insan oğlunun psikolojisi herşeye müsait kısa süreli bunalımlar uzun süreli rahatsızlıklara sebeb olabiliyor maalesef....insan başına gelmeden anlayamıyor canının değerini...

gecmis olsun..
herkesin bir derdi var Allah daha buyugunu vermesin..sagligindan degerli mi?dusunmemeye calis.benim zor zamanlarimda yuruyus, spor yaptim,dua okudum o kadar iyi gelmisti ki..

bende cok düşünen kafama takan biriyim gerçi kafama takıcakda sürekli birşey oluyor bujracım

Back