• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic Eskimeyen Ve Kalici Kokan Parfüm Secimlerim

valla ben markadır şudur budur pek anlamıyorum, bu zamana kadar da çok değişik parfüm kullandım ama onların içinde hiç eksik etmediğim ve almayada devam edeceğim bi parfüm var o da "privacy" :)

belkide markadalara takılmam lazım ama burda bulabilirsem bi marka parfüm :roflol:

avon un little blcak :)
lolita vardı sanırım o da cok guzeldi...

hosuma gidiyo bide çilek kokulu gibi bi parfumum vardı gün boyu ustumden sinmezdi onu hatırlasam bi alıcam ama bi türlü bulamıyorum :(

vazgecemedigim tek parfum kesinlikle Laura Biagiotti VENEZIA arkadaslar. Oyle buyulu bir kokudur ki , ne yazikki uretimi artik yok. Bir tek Ankara'daki Eyup Sabri Tuncer'den açik olarak doldurtabiliyorum. Napiim baska çare yok. :( Onun disinda Yves Saint Laurent RIVE GAUCHE da en buyuk favorim! Cok parisienne kokuyor:) Kesinlikle deneyin

valla ben markadır şudur budur pek anlamıyorum, bu zamana kadar da çok değişik parfüm kullandım ama onların içinde hiç eksik etmediğim ve almayada devam edeceğim bi parfüm var o da "privacy" :)

belkide markadalara takılmam lazım ama burda bulabilirsem bi marka parfüm :roflol:

Privacy'nin hangisi canım? Bende de klasiği var, bazen banyodan sonra yeni çıkmışsın gibi kokuyor,ne güzel kokuyor diyorum, bazen de hoşlanmıyorum...Sendeki hangisi?

Bende geçenlerde Tekin Acar'dan Calvin Klein IN2U diye bir parfüm aldım.Gerçekten çok hoş ve kalıcı bir koku denemenizi tavsiye ederim.Çok değişik ve başka kokulara benzemeyen bir yapısı var :) Herkes soruyor bu kokumu yerimseniben.Bir de eğer açık parfüm almak istiyorsanız D&P'den C22-close selection diye parfüm var.Meyvemsi ve baymayan çok güzel bir parfüm.Onu da denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar (:

Son düzenleme:
Jadore Jadore Jadore başka tanımıyorum (: Bir de bi arkadaşımız özel mesaj atmış ama benim cevap yazma yetkim yoktu yaa okuyorsa burayı nolur kusurabakmasın :(

Bende geçenlerde Tekin Acar'dan Calvin Klein IN2U diye bir parfüm aldım.Gerçekten çok hoş ve kalıcı bir koku denemenizi tavsiye ederim.Çok değişik ve başka kokulara benzemeyen bir yapısı var :) Herkes soruyor bu kokumu yerimseniben.Bir de eğer açık parfüm almak istiyorsanız D&P'den C22-close selection diye parfüm var.Meyvemsi ve baymayan çok güzel bir parfüm.Onu da denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar (:

katılıyorum meyvemsi kokuların içinde 1 numara selection bağımlılık derecesinde hoş bi koku :)
close selection christian diorun kokusu olarak geçiyor D&P de ancak orjınali ni hiç bir yerde bulamıyorum ne yurt dışı ne türkiyede acaba bu kokunun başka bir adla mı geçiyor yurt dışında senelrdir çözemedim gitti bilen varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar ...

Back