- 20 Mayıs 2019
- 126
- 23
- 30
- Konu Sahibi Angellllllllllllkkk08
Evet arkadaşlar özet geçmek gerekirse, benim ondan koyamayacağımı artık anladı, 7 aylık süren bir ilişkim oldu. Bu ilişki tabiki hep kavgalarla geçti. Karşımda ki erkek beni elinin altında gördükçe ilgisizleşti ve hep ilgi ilgi diye tabiri caizse dilenci oldum. Artık en ufak kavgalarda seni istemiyorum, git diyen biri oldu. Ve ben hep ona yalvar yakar artık ondan bir şey istemeyeceğimi, kavga etmeyeceğimi söyleyip tekrar döndüğümde mağlum kadınız yeniden aynı şeyler konu dahiline geldi. En son ayrıldık, ama alışmış ki hep ben kabul ederim, yalvar yakar geri döndürürüm. Şu an sadece bir gün uğraştım ve benden beklenmedik bir şey yaptım. Artık yazmıyorum, aramıyorum zaten engelliyim lakin istersem bir şekilde ulaşabileceğimi biliyor. Bu durum onu şaşırtmış olmalı. Çünkü;
Ebru’dan hiç görmediği şeyleri gördü şu an aranmayarak. Ben eminim ki bu insan bana geri dönmez. Siz geçmiş yıllarınız da ve ya yakın zamanlarda böyle bir şey yaşayadınız mı? Ve hiç dönmez dediğiniz biri size geri geldi mi?
Ebru’dan hiç görmediği şeyleri gördü şu an aranmayarak. Ben eminim ki bu insan bana geri dönmez. Siz geçmiş yıllarınız da ve ya yakın zamanlarda böyle bir şey yaşayadınız mı? Ve hiç dönmez dediğiniz biri size geri geldi mi?