Hiç erkek arkadaşım/kankam yok sizce tuhaf mı?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Benim hic yakın arkadaşım yok karşı cinsten.hiç öyle erkek kankam olmadı. Eskiden utangaçtım,şimdi aştım ama yine yok. bir de bizim okuldaki erkekler hep çok yuksek puanla gelmisler cogu lisede cok çalışmış sevgilisi olmamıs ve suan ders çalışmaktan baska hiçbir şey yapmayan asosyal tipler kiçümsemek için söylemiyorum ama bunu okuldaki cogu insan diyor. Mühendislik okuyorum buarada. Mesela yemekhanede masama otururlar oturbilirmiyim sormak yok,kalkarken afiyet olsun demek yok. Amfidede aynı sekil yanıma oturuyor tek kelime etmiyolar. Arkadaşlarıma soruyorum onlarda aynısını diyor.üzülüyorum ama söyle erkek bi kankam olsa hem aşk iliskilerimde akıl verebilcek falan hem gülüp eglencegim fena mı olurdu :KK43:

Asosyalliği geçtim, toplum içinde görgü kurallarını öğrenememişler. Benim en yakın arkadaşım erkek, ve her zaman en kötü günlerimde hep o yanımda oldu. En büyük kazıkları kız arkadaşlarımdan yedim. :) Annem beni ona gözü kapalı emanet ederdi. Şimdi uzağa gitti özlüyorumda pisliği evlendi eşi de kardeşim gibi oldu.

Asosyalliği geçtim, toplum içinde görgü kurallarını öğrenememişler. Benim en yakın arkadaşım erkek, ve her zaman en kötü günlerimde hep o yanımda oldu. En büyük kazıkları kız arkadaşlarımdan yedim. :) Annem beni ona gözü kapalı emanet ederdi. Şimdi uzağa gitti özlüyorumda pisliği evlendi eşi de kardeşim gibi oldu.
Ne güzel hoş bişey bence :))
Kızlarla eğlenmek varken neden erkeklerle ?

Hem erkekler öyle aşk -meşk olaylarında kılavuz alırsan "burnun b..ktan cikmaz:KK53:

Kız arkadasım cok zaten eğleniyoruz ama ne biliyim

erkek arkadaştan kankamı olur.hadi tamam arkadaş olurda kanka olmaz.erkekle kızlarla paylaştıklarını paylaşamazsın sınırlıdır.bence kız arkadaşlarınla dostluklarını sıkılaştır.

Üst üste 3 gün yemekhanede görüp yanınıza oturduktan sonra bana mı yazıyor? diye düşünmenizden çekiniyor olabilirler. Siz öyle olmasanız da öyle düşünen kızlar var.
Yok her sefernde farklı insanlarla karsılasıyorum tanıdıgım insanlar olmuyor genelde okul büyük oldugu için arkadaslarm haric bir gördüğümü bi daha görmem mümkün olmuyor pek

Yok her sefernde farklı insanlarla karsılasıyorum tanıdıgım insanlar olmuyor genelde okul büyük oldugu için arkadaslarm haric bir gördüğümü bi daha görmem mümkün olmuyor pek

O zaman zaten arkadaşlık kuramamanızdan daha doğal bir şey yok. Yemekhanedeki insanın cinsiyetinden bağımsız bu durum. Ama esas neyi dert ediyorsunuz anlamadım o zaman, erkek bir arkadaşınız olması için bir iletişim lazım herşeyden önce. Birden bire insanların erkek kankileri olmuyor, muhabbet ediyorsun, kafanız birbirini tutarsa da devam ediyor arkadaşlığınız.

Benim en yakın arkadaslarım kız ama bir o kadar da erkek var. annem de hepsını tanır. Iyi ki varlar ya cok seviyorum onları biri can dostum biri kankam abim:)

Benim de erkek "kankam" yok, hiç olmadı maalesef. Birkaç kez denedim ama dostluk, arkadaşlık kuramadık açıkçası. O birkaç tanesi de olayı farklı yere çekmek istemişti. Erkekle kız dost olamaz gibi bir düşünceye katılmıyorum, henüz o dostun ya da dostların beni bulmadığını düşünüyorum sadece. Belki bir gün gerçekten karşıma beni dostu gibi gören erkek/erkekler girer.

Bir eksiklik değil yani bu bence, insanların niyetlerini bilemiyoruz. Kız ya da erkek, insanın niyeti net ve düzgün olsun; gerisi önemli değil.

benimde çok fazla yoktur ama çok dert etmedim bunu. lisede sınıftaki erkekleri sevmezdim hepsi birbirinden karaktersizdi sırf konuşmak için konuşup arkadaşlık kurmadım, üniversitede de bölümümde zaten çok fazla erkek yoktu :) ama yine de güvenebileceğim 2 3 dostum var öyle arada haberleşiriz ama dışarı çıkıp bir şeyler yapmışlığımız yoktur pek, çok nadir yani ayda yılda bir anca. durumunda bir tuhaflık yok, sadece arkadaşlık kurabileceğin kişiler daha çıkmamış karşına çıkar elbet okulda olmazsa işte olur. ama arkadaşlık yapacağın erkekleri de gerçekten düzgün seçebilmen lazım birçoğu olayı arkadaşlıktan başka boyutlara taşımaya çalışıyor bir süre sonra :)

Benimde erkek kankam yok hiçte olmadı

kendimi tuhaf hissettiğim filan da olmadı hiç bir zaman eksikliğini hissetmedim

kızlarla arkadaşlık etmek varken illa erkek kanka neden.

Benim de erkek "kankam" yok, hiç olmadı maalesef. Birkaç kez denedim ama dostluk, arkadaşlık kuramadık açıkçası. O birkaç tanesi de olayı farklı yere çekmek istemişti. Erkekle kız dost olamaz gibi bir düşünceye katılmıyorum, henüz o dostun ya da dostların beni bulmadığını düşünüyorum sadece. Belki bir gün gerçekten karşıma beni dostu gibi gören erkek/erkekler girer.

Bir eksiklik değil yani bu bence, insanların niyetlerini bilemiyoruz. Kız ya da erkek, insanın niyeti net ve düzgün olsun; gerisi önemli değil.

Haklısınız eksiklik değil ama ne biliyim bazen tuhaf geliyor acabaok mu soğuğum diyorum

benimde çok fazla yoktur ama çok dert etmedim bunu. lisede sınıftaki erkekleri sevmezdim hepsi birbirinden karaktersizdi sırf konuşmak için konuşup arkadaşlık kurmadım, üniversitede de bölümümde zaten çok fazla erkek yoktu :) ama yine de güvenebileceğim 2 3 dostum var öyle arada haberleşiriz ama dışarı çıkıp bir şeyler yapmışlığımız yoktur pek, çok nadir yani ayda yılda bir anca. durumunda bir tuhaflık yok, sadece arkadaşlık kurabileceğin kişiler daha çıkmamış karşına çıkar elbet okulda olmazsa işte olur. ama arkadaşlık yapacağın erkekleri de gerçekten düzgün seçebilmen lazım birçoğu olayı arkadaşlıktan başka boyutlara taşımaya çalışıyor bir süre sonra :)

Aynen benim de bölümüm %70 kız olan mühendisliklerden :) ders etmiyorum zaten kafaya taktığım bi durum değil arada öyle düşünüyorum sadece :)

Benimde erkek kankam yok hiçte olmadı

kendimi tuhaf hissettiğim filan da olmadı hiç bir zaman eksikliğini hissetmedim

kızlarla arkadaşlık etmek varken illa rkek kanka neden.

Hayır sadece bazen acaba cok mmu ciddi görünüyorum diye düşünüyorum yoksa erkek kanka cok da önemli değil aslında

X