• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic emekciyi dusundunmu ki,simdi sokaga cikip onlar icin sozum ona ADALET istiyorsun?

Konu sahibini KINAMA KAMPANYASI başlatıyorum!

KONU SAHİBİNİ KINIYORUM !
 
Hükümetin yaptığı yanlış özelleştirmeleri, taşeronlaşmaları eleştirmekten dilimizde tüy bitti bizim o zaman siz savundunuz yine bunları !!!
Azcık utanıın be !!!
 
Son düzenleme:
arkadaşım sokağa çıkanda emekçi kardeşlerimiz koltuklarında oturanlar çıkmıyor sokağa neyin kavgasını yapıyorsunuz burda anlamış değilim insanlar haklarını aramak için sokağa çıkacakları zaman izin mi alacaklar neden tepkinizi pkk gösterileri yapanlar içinde ortaya koymuyorsunuz biz bu vatanın evlatları olarak tepkimizi gösteremeyecek miyiz?
 
tamam ya şimdi hatırladım ilknury de zaten sürekli hiçbir şekilde eleştirmeyip savunanlardan hükümeti.


hakikaten de bu kadar öfke, bu hakaretleri görünce insanların dövülmesine şaşırmamak gerekiyor.

 
Son düzenleme:
neden sürekli aynı şeyi tekrar ediyorsunuz? Bunaldıysanız çıkıp bir hava alın isterseniz. değişik bir ortam iyi gelir. sinirleriniz yatışır.

ya ben neyden bahsediyorum bunlar ne diyor geziyi kastetmemistim ki ben ne alakasi var ben dunki bir protestodan bahsetmistim ben demiyorumki susup evde oturalim tabiuki bir yanlis varsa bunu dile getirelim ama herseyin bir usulu var sokaga cik yak kir dok bunlar cirkin seyler aman yaaa ne anlamak istiyoprsaniz onu anliyorsunuz kiniyorlarmis :)) Bende benim yazimi kinayani kiniyorum
 
konu sahibi çelişiyosun..işçinin emekçinin hakkını şimdiye kadar en çok kim savundu hepimiz biliyoruz sizin sevmediğiniz tipler varya hah işte onlar hep yaparlar eylem illa bir olay beklemezler savunmak için sizin gibi ... olduktan sonra kader hiç demezler yine çıkarlar ... o devletin malına zarar verenlere gelince eskiden yoktu böyle adetler, bunları yakın zamanda kimin çıkardı bu provokatörleri kim yetiştirdi siz çooook iyi bilirsinizz ...yani çamur atarken biraz düşünün o düşüncesiz dediğiniz grup hep işçi için çabalayan grup aslında ama kime neyi anlatalım bilemedim..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hey sizi ataturkcu teyzeler :)) Ben yazimda siyasetten bir nebze bile bahsetmemisken bu onyargi neden ???

''ataturkcu teyzeler'' vaaov,gerçekten de toplum meselelerinin saygı düzleminde konuşulacağı bir ortam yaratmışsınız konu sahibi olarak.Kişiler ideolojilerinin aynalarıdırlar,gerçekten görebiliyorum size bakarak.
 
kaynaksız konu yasak olduğu için konunuzu kapıyorum. munela görüştüm bu tarz konuları kapamamı istedi.
 
Son düzenleme:
''ataturkcu teyzeler'' vaaov,gerçekten de toplum meselelerinin saygı düzleminde konuşulacağı bir ortam yaratmışsınız konu sahibi olarak.Kişiler ideolojilerinin aynalarıdırlar,gerçekten görebiliyorum size bakarak.


ya ben de Ataturku seviyorum ama sizin gibide tapmiyorum o yuzden bu ataturkcu teyze yakuistirmasini buldumda yapistirdim ahhaha
 
Konu sahibini KINAMA KAMPANYASI başlatıyorum!

KONU SAHİBİNİ KINIYORUM !
$siyah-kurdele.gif
 
Back