Hey sizi ataturkcu teyzeler :)) Ben yazimda siyasetten bir nebze bile bahsetmemisken bu onyargi neden ???
Canlar tükenmiş, çıkıp sokakta yürüyüş yapmanın ne anlamı ve faydası var.
Devlete sövmekten, fırsatçılıktan başka birşey olmuyor bu.
Madem o kadar düşünüyordunuz bu insanları, öldükden sonra mı aklınıza geldi.
İş olsun, torba dolsun, birşey olsa da sokağa dökülsek diye
hazır olda bekleyenler var sanırım, cidden çok fayda sağlıyorsunuz, bravo.
Bugün o emekçinin hakkını arayanda,suçluların bulunmasını isteyende sizin o egoist kamburunuz.
Yaptıkları işten daha fazlasını hakeden maden işçisinin hakkını gasp eden ise sizin hükümetiniz.
Devlet maden ocaklarında işçiler 3.000 lira maaş alırken,sizin hükümetinizin özelleştirmeleri ve taşeronlaşmaya izin vermesiyle o adamlar 1.300-1.600 lira almak için hayatlarını feda etti orda.
İşçi güvenliği ve sağlığını özelleştirerek devletin kontrol etmesi gereken işyerlerini özel şirketler baştansavma yapmaya başladı.
Defalarca kapatılan bu maden ocağının mühürünü güvenli diye sökende sizin hükümetiniz...
Sedyeye çıkarken ayakkabısını çıkarmaya çalışan maden işçilerinin acılı yakınlarını tekmeleyen,tokatlayanlarda sizlersiniz.
Yeter artık be...
Biraz okuyun,bilin,araştırın...
Bir kere de sorun arkadaş bu adamlar neden öldü????
Farkettim pamukcugum,
ama bu sayede ben de senin fikirlerine katildigimi belirtmek isterim.
Şuan konu bu mudur?
Bu kadar can kaybı varken ,bu adamlar neden öldü sorusu yerine sokağa çıkanlar neden çıktı mıdır?
Heralde gündem değiştirme çabası,başkada birşey değil.
Hata bendeki bu tarz gereksiz konulara sinirleniyorum.
300 ,belki daha fazla can kaybımız varken benim etrafımdaki herkes o canlara üzülüyor,suçlulara sinirleniyor.
Birtek hükümet destekçileri bu ara CHP veya göstericilerle ilgileniyor gündem değiştirmek için,ondandır
BuyurHey sizi ataturkcu teyzeler :)) Ben yazimda siyasetten bir nebze bile bahsetmemisken bu onyargi neden ???
Bu ulke ne cektiyse kendini yuksek gorup emekciyi hakir gorup,gecmisini unutan insanlardan o mentaliteden cekti! Bu ulkenin vatan millet seveni;o,devletinin malina bir zeval gelmesinden korkup ''cizmemi cikariyimmi?'' diye soran ,emekci kardesimdir!Bunun disinda o digerlerine sesleniyorum: siz hainsiniz,asalaksiniz,sahtesiniz,EGOISTsiniz ve bu ulkenin sirtina kambursunuz!!!!Inin artik sirtimizdan!Yetti artiK!!!
Siz olaylara şahit oldunuz mu , içlerine karıştınız mı ? Yoksa pencere arkasından veya yandaş tv den imi izlediniz ? Belli ki sadece son iki kelimem geçerli pencere yada tv ... Çünkü o kadar yandaşça yaklaşıyorsunuz ki olaya algı frekanslarınız karışıp soma ile geziyi bütünleştirmeye çalışıyorsunuz.
Farkında olan o çapulcu denilen insanlar sizden önce tepkisini koyan , hak arayan insanlar. Peki siz ne yapıyorsunuz yemek mi yapıyorsunuz evinizde , bence de öyle olmalı, çünkü dışarıda ki hayattan haberiniz yok, bunu yazılarınızdan anlamak mümkün. Hakkını savunan insanlara ne zaman polis dağılmasını istese şiddetle bitiyor olaylar, devlet malı bu ölümlerden sizin için çok kıymetli sanırım, ama bize göre de bizim haklarımız , bizim insanlarımız hiçbir zaman paha biçilemez. Birileri koltuklarımdan olucam diye öyle bir korkuyor ki ki polis devleti haline getirip insanları ülkemizin polislerini düşman gibi gösterip sindirip, korkutmaya çalışıyor. Madende ölen canlar için insanlar protesto etmesi çok mu anormal ? Ulusal yas ilan etmek bir kaç saati alıyor peki ya neden ? Erdoğan açıklama yapacakmışda ondan , orada senin bakanın , milletvekilin yok mu onlar neden yapamıyor? beyimiz padişah kesilmiş anasını satayım onsuz bile yasımızı ilan edemez olmuşuz. Ben izmirliyimmm , ve cumhuriyet meydanına en yakın yerde çalışıyorum, yürüdüler sloganlar attılar, oturup dinlendiler ve bunların sorumlalarını istifaya davet ettiler sonra kalabalık büyüdü herkes siyahlar içinde, kimse hiçbir yere zarar vermedi ta ki polis şiddet ve tomaya başvurana kadar. Ya nedennn bastırılıyoruz, madem müslümansınız hiçbir açığınız yok bugün ki maden ocağında ki ölenlerin kaderi olması gibi neden susturuluyor insanlar. Konu sahibine yazıklar olsun , size yeter , konuyu açma amacınızda ki haddi gerçekten açmışsınız. Sizinde birgün başınıza gelirse birileride çıkıp başkalarını korumak için sizin içinde kader diyip geçiştirirse o zaman anlarsınız, yoksa sizin bunları anlayabilmeniz için DAVUL ZURNA AZ!
arkadaşlar bu hadsiz yazı için kınama kampanyası başlatıyorum !
Ilk ben yazmak istiyorum !
[sıze=3]konu sahibini kınıyorum ![/sıze]
Konu sahibini kınıyorum !
Konu sahibini kınıyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?