Hic emekciyi dusundunmu ki,simdi sokaga cikip onlar icin sozum ona ADALET istiyorsun?

Hey sizi ataturkcu teyzeler :)) Ben yazimda siyasetten bir nebze bile bahsetmemisken bu onyargi neden ???

Allah Allah siz ne amacla bunları söylüyorsunuz ?
bu ne öfke böyle anlayamadık bir türlü

Son düzenleme:

yazını direk alıntılayıp susuorum başka laf bırakmamışsın söliyecek
aslında bi kaç laf ederdimde yeri burası deil.işten kaçnak marifet buülkede.
o insanlar çalışıp ölsün.sen onlardan pay çıkarıp tatil yap ohhhhhhh.
sonra devlet öle devlet bölee.
tatilleri yaparken herkes başına buyruk maşallah
susucam dedim susamadım.!

bu konuları açmak zorundalar arkadaşlar çünkü onların görevi ortalığı bizim gibi ötekilere bırakmamak :26: kutsal görev ... hem siyaset karıştırmayın deyip hem de diğer düşünceye saydıran klasik tarz... yav he he biz sizin kadar müslüman değiliz sevgi saygı vicdan yok..

ARKADAŞLAR BU HADSİZ YAZI İÇİN KINAMA KAMPANYASI BAŞLATIYORUM !

İLK BEN YAZMAK İSTİYORUM !

Konu sahibini kınıyorum !

Ellerinize sağlık!Bir konu sahibini kurduğu cümlelere,argümanlarını öne sürüş şekline bakıyorum,bir de sizin üslubunuza.Gerçekten de kimin okuduğu,araştırdığı;kimin söylenen her şeye inandığı o kadar açık ki!Bir de şimdi bu acı üstünden siyaset yapmayın,şimdi sırası değil diyorlar.Hayır,arkadaşım şimdi tam sırası.Acılar henüz tazeyken,bu ülkede insana verilen değer bir kez daha gün yüzüne çıkmışken,insanların vicdan kanalları ağlayarak açılmış duble yolun gözümüzde değeri kalmamışken insanların gözü açılmalı.Yoksa 1 2 ay sonraya bırakırsak bu işi herkes unutacak olanları,herkesin gözünü duble yolda dünyanın en pahalı benziniyle araba sürmenin dayanılmaz keyfi(!) bürüyecek.O nedenle şimdi tam sırası siyaset konuşmanın.

Bu arada bu başlıkta kaynaksız konu açmak yasak.
Herkes gelip ona buna hakaret ederek konu açamıyor.
Konuyu bildiriyorum ,haberiniz olsun.

gündem onların bi gün iş bırakıp dışarda yürümeleri etrafa zarar vermeleri deilde.bizim bunlar nie çıkıyor, niye etrafa zarar veriolar dememiz mi<<?
siz hangi gündemi görüyorsunuz tv lerde? :)
sizde çıkın dışarı ozaman siniriniz atın.

Şu konuyu lütfen biri kiblesin Mune görsün ya. Ben kibleyemiyorum şuan. Herkes kendi kafaına göre konu açamaz kuralları okumadınız mı?

Kimse böyle ağzına geleni sayıp, küfredip insanları kışkırtamaz. Somayı konusurken geziye nerden geldik Alahım sen aklımı koru

Son düzenleme:

Böyle bir ihmale, katliama sessiz kalınması gerektiğini aklım almıyor benim parkon... Susalım kaderdir, kazadır diyelim unutalım mı sonra tekrar tekrar yaşansın ne olsa yine unuturuz biz bu ülke de KADER var çünkü !!

Bu yazıda tarif edilenler o kadar tanıdık geldi ki. Ne tuhaf:what::what:

Ya benim neyden bahsettim siz nediyorsunuz benim konumdaki ana tema daha once neredeydiniz bu iscilerin haklarini savunmak maaslarinin azligindan yakinmak icin bu olumler olmadan nered3eydiniz simdimi akliniza geliyor benim amacim buydu ama siz massallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh siyasetin dibine vurmussunuz size davul zurna az jon Turkler

Son düzenleme:
siz ne zaman bir eyleme katıldınız ki geçmişte? sanki siz savundunuz madencilerin hakkını da o saydırdıklarınız savunmamış gibi hey Allahım ya ..sen naptın bi kere onu açıkla hele? aman devlet canım hükümet şak şak.. yaptığınız başka ne var ki? evinizi soysalar yarabbi şükür dersiniz...madem sen genelledin böyle herkesi al sana genelleme o vakit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…