arkadaş hükümet ile alakalı, onu sahiplenici birşey söylememiş. Devlet malı demiş, devletten bahsetmiş. Niye bu kadar alıngasınız?
Allahim iste kasettigim tam da bu zihniyet:) ya sen benim okuyup okumadigimi arastirmadigimi nereden biliyorsun senin bildiklerinin dogru oldugunu nereden biliyorsun???? Sizden kellisi cahil dimi sizin gibi duysunenler ancak o bilmislik mertebesine yukselebiliyor allahim ya biktik sizden
Arkadaşın neyi savunduğunu anlamak için müneccim olmak gerekmiyor.
O sokaktakilere küfür etmiş,bende dönünde bir hükümete bakın,sonra etrafa saldırın diyorum.
Bence insanların sokağa çıkmasına takılacağınıza, (hesap sormak en doğal hakları) işçi yakınlarını tekmeleyenleri eleştirin bi zahmet...
Bu ulke oyle bir ulkeki kimin ne mal oldugu hemen anlasiliyor!(gormek isteyene...)Kimi var enkazdan cikip kendi oldugu o hali unutup,o soktan cikip kendineden once devletinin,devletimizin malina bir zarar gelmesin diye ''ayakkabilarimi cikariyimmi,sedye batmasin?'' diye sorar.Kimi var ulkenin eliti dedikleri kesim;bu aci olayi bile siyasete yorup meydanlara dokulup izinsiz yuruyuse cikarlar ve hatta kimisi devletimizin malina zarar verir,polisimizi mesgul eder !Simdi soyleyin bana;hangisi cahil,,hangisi emekci,hangisi vatan millet seven,hangisi bu ulkenin evladi,hangisi Turkiye''nin yuzu?Hangisiiiii??? Bugun yuruyuse cikan sozum ona adalet isteyenlere ,bugunu bile devlet karsiti olmak icin degerlendirenlere soruyorum:Samimisiniz,demokratikmisiniz,esitlikten yanamisiniz ve en onemlisi emekcinin yanindamisiniz?Hayir hic degilsiniz! Siz emekcilerin yaninda olsaydiniz eger bu olaylar olmadan cooooooook once sokaga cikip derdinizki;" o emekci madenci kardeslerimizin ve BIRCOK ALANDAKI FARKLI EMEKCILERIMIZIN o zor,tehlikeli isleri yapmalarina karsin aldiklari o cuzzi maastan daha fazlasini hak etmelerine karsin,biz rahat islerimizle dolgun maaslarimizla istiyoruzki;bu ulkede gelir dagilimi esit olsun,onlarin maasida onlari memnun edecek sekilde arttirilsin'' ,diye sokaklara dokuldunuzmu???HAYIIIIRRR....Aslinda orta gelirli halkim sizin hic umrunuzda degil degilmi??Siz ancak kendinizi ve banka hesabinizdaki basamaklari onemsersiniz!Hatta yeri gelir simdi guyaaaaa o adalet istediginiz isci kardeslerinizi kucumsersiniz(Cahil bu nebilir,ulke ne cektiyse bu cahillerden cekti vs...)Hala kendinizi samimi demokratik buluyormusunuz?????Bu ulke ne cektiyse kendini yuksek gorup emekciyi hakir gorup,gecmisini unutan insanlardan o mentaliteden cekti! Bu ulkenin vatan millet seveni;o,devletinin malina bir zeval gelmesinden korkup ''cizmemi cikariyimmi?'' diye soran ,emekci kardesimdir!Bunun disinda o digerlerine sesleniyorum: siz hainsiniz,asalaksiniz,sahtesiniz,EGOISTsiniz ve bu ulkenin sirtina kambursunuz!!!!Inin artik sirtimizdan!Yetti artiK!!!
Bu satiri bizzat ben yazdim ki bende bir fabrika iscisinin kizi olarak ve daha 22 yasinda biri olarak henuz yapmadim evet amaaaaa bu yapamadigim seyi savbunamayacagim anlamina gelmez bende boyle destek oluyorum.Yazarak!
O sokaktakilere küfür etmiş,bende dönünde bir hükümete bakın,sonra etrafa saldırın diyorum.
Eki Görüntüle 1115232
Maalesef gercek bu...
Eki Görüntüle 1115232
Maalesef gercek bu...
Ya hesap yakip yikarakmi sorulur devletin arabasina tekme atarlarsa dayagi yerler vallaha ben gorsem bende kizarim boyle bir olaya ne demek ya sen birine kiziyorsun diye nedemek devletin arabasini tekmelemek sen simdi bu yorumu yazan kardesim devletin belediye otobusunu tekmeleyen birini gorsen ne yaparsin ne tepki verirsin ne olursa olsun sen devletin malina zarar veremessin verdigini gordugun kisiyede izin veriop onu hakli goruyorsan bilemiyorum birseyleri yanlismi dusunuyorsun acep\?
müneccim değil zihin okuyucu olmak gerekiyor sanırım . o meziyette herkes te yok. benim anladığım sokağa bir bahane ile çıkıp yakıp yağmalayanları, kendinen başkasını hakir görenleri kasdetmiş
kaldırım taşları sökülecek, dükkan vitrinleri aşağı indirilecek, polis karşı koyunca hain polis emekçi düşmanı polis olacak. Ve o ayakkabısını çıkarmak isteyen, hepinizin ayağına kurban olurum dedğiniz kişi var ya , o Ağrılı, Kürt. hani düne kadar aşağıladığımız Kürtlerden.
Bu ulke oyle bir ulkeki kimin ne mal oldugu hemen anlasiliyor!(gormek isteyene...)Kimi var enkazdan cikip kendi oldugu o hali unutup,o soktan cikip kendineden once devletinin,devletimizin malina bir zarar gelmesin diye ''ayakkabilarimi cikariyimmi,sedye batmasin?'' diye sorar.Kimi var ulkenin eliti dedikleri kesim;bu aci olayi bile siyasete yorup meydanlara dokulup izinsiz yuruyuse cikarlar ve hatta kimisi devletimizin malina zarar verir,polisimizi mesgul eder !Simdi soyleyin bana;hangisi cahil,,hangisi emekci,hangisi vatan millet seven,hangisi bu ulkenin evladi,hangisi Turkiye''nin yuzu?Hangisiiiii??? Bugun yuruyuse cikan sozum ona adalet isteyenlere ,bugunu bile devlet karsiti olmak icin degerlendirenlere soruyorum:Samimisiniz,demokratikmisiniz,esitlikten yanamisiniz ve en onemlisi emekcinin yanindamisiniz?Hayir hic degilsiniz! Siz emekcilerin yaninda olsaydiniz eger bu olaylar olmadan cooooooook once sokaga cikip derdinizki;" o emekci madenci kardeslerimizin ve BIRCOK ALANDAKI FARKLI EMEKCILERIMIZIN o zor,tehlikeli isleri yapmalarina karsin aldiklari o cuzzi maastan daha fazlasini hak etmelerine karsin,biz rahat islerimizle dolgun maaslarimizla istiyoruzki;bu ulkede gelir dagilimi esit olsun,onlarin maasida onlari memnun edecek sekilde arttirilsin'' ,diye sokaklara dokuldunuzmu???HAYIIIIRRR....Aslinda orta gelirli halkim sizin hic umrunuzda degil degilmi??Siz ancak kendinizi ve banka hesabinizdaki basamaklari onemsersiniz!Hatta yeri gelir simdi guyaaaaa o adalet istediginiz isci kardeslerinizi kucumsersiniz(Cahil bu nebilir,ulke ne cektiyse bu cahillerden cekti vs...)Hala kendinizi samimi demokratik buluyormusunuz?????Bu ulke ne cektiyse kendini yuksek gorup emekciyi hakir gorup,gecmisini unutan insanlardan o mentaliteden cekti! Bu ulkenin vatan millet seveni;o,devletinin malina bir zeval gelmesinden korkup ''cizmemi cikariyimmi?'' diye soran ,emekci kardesimdir!Bunun disinda o digerlerine sesleniyorum: siz hainsiniz,asalaksiniz,sahtesiniz,EGOISTsiniz ve bu ulkenin sirtina kambursunuz!!!!Inin artik sirtimizdan!Yetti artiK!!!
DEVLET değilde hükümet demek daha mantıklı olur SOLCU ve ATATÜRKÇÜ olduğum halde başbakanı suçlamıyorum bu olayda,suçlu olduğu tek konu yanlış cümleler kullanması ayrıca yaşadığımız bu olayda suçlu olan o firmanın yetkilileri, iş güvenliği uzmanıdır önlem almayanlardır.
başbakan gidipde madeni incelemeyecek sonuçta bunları görevlendirilen insanlar denetleyecekti.
elvocum seni yanlışlıkla etiketledim tatlım özür dilerim
Hey sizi ataturkcu teyzeler :)) Ben yazimda siyasetten bir nebze bile bahsetmemisken bu onyargi neden ???
Hey sizi ataturkcu teyzeler :)) Ben yazimda siyasetten bir nebze bile bahsetmemisken bu onyargi neden ???
Şuan konu bu mudur?
Bu kadar can kaybı varken ,bu adamlar neden öldü sorusu yerine sokağa çıkanlar neden çıktı mıdır?
Heralde gündem değiştirme çabası,başkada birşey değil.
Hata bendeki bu tarz gereksiz konulara sinirleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?