Hic emekciyi dusundunmu ki,simdi sokaga cikip onlar icin sozum ona ADALET istiyorsun?

ilknury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
515
20
73
Diğer
Bu ulke oyle bir ulkeki kimin ne mal oldugu hemen anlasiliyor!(gormek isteyene...)Kimi var enkazdan cikip kendi oldugu o hali unutup,o soktan cikip kendineden once devletinin,devletimizin malina bir zarar gelmesin diye ''ayakkabilarimi cikariyimmi,sedye batmasin?'' diye sorar.Kimi var ulkenin eliti dedikleri kesim;bu aci olayi bile siyasete yorup meydanlara dokulup izinsiz yuruyuse cikarlar ve hatta kimisi devletimizin malina zarar verir,polisimizi mesgul eder !Simdi soyleyin bana;hangisi cahil,,hangisi emekci,hangisi vatan millet seven,hangisi bu ulkenin evladi,hangisi Turkiye''nin yuzu?Hangisiiiii??? Bugun yuruyuse cikan sozum ona adalet isteyenlere ,bugunu bile devlet karsiti olmak icin degerlendirenlere soruyorum:Samimisiniz,demokratikmisiniz,esitlikten yanamisiniz ve en onemlisi emekcinin yanindamisiniz?Hayir hic degilsiniz! Siz emekcilerin yaninda olsaydiniz eger bu olaylar olmadan cooooooook once sokaga cikip derdinizki;" o emekci madenci kardeslerimizin ve BIRCOK ALANDAKI FARKLI EMEKCILERIMIZIN o zor,tehlikeli isleri yapmalarina karsin aldiklari o cuzzi maastan daha fazlasini hak etmelerine karsin,biz rahat islerimizle dolgun maaslarimizla istiyoruzki;bu ulkede gelir dagilimi esit olsun,onlarin maasida onlari memnun edecek sekilde arttirilsin'' ,diye sokaklara dokuldunuzmu???HAYIIIIRRR....Aslinda orta gelirli halkim sizin hic umrunuzda degil degilmi??Siz ancak kendinizi ve banka hesabinizdaki basamaklari onemsersiniz!Hatta yeri gelir simdi guyaaaaa o adalet istediginiz isci kardeslerinizi kucumsersiniz(Cahil bu nebilir,ulke ne cektiyse bu cahillerden cekti vs...)Hala kendinizi samimi demokratik buluyormusunuz?????Bu ulke ne cektiyse kendini yuksek gorup emekciyi hakir gorup,gecmisini unutan insanlardan o mentaliteden cekti! Bu ulkenin vatan millet seveni;o,devletinin malina bir zeval gelmesinden korkup ''cizmemi cikariyimmi?'' diye soran ,emekci kardesimdir!Bunun disinda o digerlerine sesleniyorum: siz hainsiniz,asalaksiniz,sahtesiniz,EGOISTsiniz ve bu ulkenin sirtina kambursunuz!!!!Inin artik sirtimizdan!Yetti artiK!!!

Son düzenleme:
kaldırım taşları sökülecek, dükkan vitrinleri aşağı indirilecek, polis karşı koyunca hain polis emekçi düşmanı polis olacak. Ve o ayakkabısını çıkarmak isteyen, hepinizin ayağına kurban olurum dedğiniz kişi var ya , o Ağrılı, Kürt. hani düne kadar aşağıladığımız Kürtlerden.

Son düzenleme:
aynen yaaaaaaaaaa Birde sunu yazmak istiyorum ben kucukken hic ayrim yoktu kimseye alevimisin kurtmiusun turkmusun diye soran olmazdi ama simdi dikkatimi ceken herkez boyle bi tanisma fastlinda ilk siralarda bunlari ogrenmek istiyor ay sinir oluyorum ne onemi var neye inandiginin nrengin irkin onemi yaaaaa

Son düzenleme:
Benim Turk oldugumu sen nereden biliyorsun ki o assagiladigin diyorsun?????

"m" yaptım. ben Türküm ya . ben gibi Türk olan arkadaşlarım ile zaman zaman bu forumda bu tür konular tartışıldıya ......... yoksa ben seni tanımam sen beni TANIMAZSSIN.

Ya sen bu olayi boyle yorumluyorsan peeeeessss Adam oparanin malin kiymetini biliyo devlet mali demek ne demek yaaaaaaaa????

Hiçbir devlet malı insan canından kıymetli değildir asıl olan insandır devlette bunun için vardır bir insan böyle hissediyorsa o toplumda yanlış giden bir şey var demektir!!

"m" yaptım. ben Türküm ya . ben gibi Türk olan arkadaşlarım ile zaman zaman bu forumda bu tür konular tartışıldıya ......... yoksa ben seni tanımam sen beni TANIMAZSSIN.

AY canim bir yanlis anlasilma oldu ben zannettim ki hahaha:) senin yorumunu negatif algiladim da boyle yazdim sonra iyice okuyunca anladim kuzum kusuruma bakma dun tum gece uyuyamadim tekrar kusuruma bakma

AY canim bir yanlis anlasilma oldu ben zannettim ki hahaha:) senin yorumunu negatif algiladim da boyle yazdim sonra iyice okuyunca anladim kuzum kusuruma bakma dun tum gece uyuyamadim tekrar kusuruma bakma

ben anlamdımda diğerleri de anlamaz inşallah : )

Son düzenleme:
Ya sen bu olayi boyle yorumluyorsan peeeeessss Adam oparanin malin kiymetini biliyo devlet mali demek ne demek yaaaaaaaa????

Evet devlet malı eşit değildir insan canı demek daha doğru olurdu.
Her ne kadar kırıp dökmeyi tasvip etmesem ve yanlış bulsam da 282 kişiyi devletten, devlet malından da çok daha değerli gördüğüm için sorumlularının bulunmasını istiyorum.
Hani meydanlara çıkanlar onların haklarını savunmadılar ya bu satırları yazanlar ne yaptılar acaba maden işçileri için? Bu ayıp hepimizin ayıbı kabul edelim.

Bu satiri bizzat ben yazdim ki bende bir fabrika iscisinin kizi olarak ve daha 22 yasinda biri olarak henuz yapmadim evet amaaaaa bu yapamadigim seyi savbunamayacagim anlamina gelmez bende boyle destek oluyorum.Yazarak!

Helal sana..
Somadaki madencilerin yüzlerinde ki kir; Ölümlerini siyasi malzeme yapmayı bekleyen akbabaların karakterlerinden bin kat daha temizdir!

Canlar tükenmiş, çıkıp sokakta yürüyüş yapmanın ne anlamı ve faydası var.
Devlete sövmekten, fırsatçılıktan başka birşey olmuyor bu.
Madem o kadar düşünüyordunuz bu insanları, öldükden sonra mı aklınıza geldi.
İş olsun, torba dolsun, birşey olsa da sokağa dökülsek diye
hazır olda bekleyenler var sanırım, cidden çok fayda sağlıyorsunuz, bravo.

Bugün o emekçinin hakkını arayanda,suçluların bulunmasını isteyende sizin o egoist kamburunuz.
Yaptıkları işten daha fazlasını hakeden maden işçisinin hakkını gasp eden ise sizin hükümetiniz.
Devlet maden ocaklarında işçiler 3.000 lira maaş alırken,sizin hükümetinizin özelleştirmeleri ve taşeronlaşmaya izin vermesiyle o adamlar 1.300-1.600 lira almak için hayatlarını feda etti orda.
İşçi güvenliği ve sağlığını özelleştirerek devletin kontrol etmesi gereken işyerlerini özel şirketler baştansavma yapmaya başladı.
Defalarca kapatılan bu maden ocağının mühürünü güvenli diye sökende sizin hükümetiniz...
Sedyeye çıkarken ayakkabısını çıkarmaya çalışan maden işçilerinin acılı yakınlarını tekmeleyen,tokatlayanlarda sizlersiniz.
Yeter artık be...
Biraz okuyun,bilin,araştırın...
Bir kere de sorun arkadaş bu adamlar neden öldü????

kendisi de aynı şeyi söyledi. Devlet malı gözümüzde kıymetlidir. Haşa ona bişey olmasını istemeyiz, dedi. Belki bize pısırıklık, eziklik miş gibi geliyo ama , hep tasarruf tasarruf dedğimiz, çocuklara öğretmeye çalıştığımız, kurtuluş savaşı mücadelsini veren dedelerimiz, ebelerimizin yaşadığı, devletime bişey olmasının fikrinin yaşayan hali. devlet malı kutsal. herkesin o mala bir gün ihtiyacı olacak. zarar vermemyim, düşüncesi. ne kadar hoş ve ince bir hareket aslında.

arkadaş hükümet ile alakalı, onu sahiplenici birşey söylememiş. Devlet malı demiş, devletten bahsetmiş. Niye bu kadar alıngasınız?

Allahim iste kasettigim tam da bu zihniyet:) ya sen benim okuyup okumadigimi arastirmadigimi nereden biliyorsun senin bildiklerinin dogru oldugunu nereden biliyorsun???? Sizden kellisi cahil dimi sizin gibi duysunenler ancak o bilmislik mertebesine yukselebiliyor allahim ya biktik sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…