Bu ulke oyle bir ulkeki kimin ne mal oldugu hemen anlasiliyor!(gormek isteyene...)Kimi var enkazdan cikip kendi oldugu o hali unutup,o soktan cikip kendineden once devletinin,devletimizin malina bir zarar gelmesin diye ''ayakkabilarimi cikariyimmi,sedye batmasin?'' diye sorar.Kimi var ulkenin eliti dedikleri kesim;bu aci olayi bile siyasete yorup meydanlara dokulup izinsiz yuruyuse cikarlar ve hatta kimisi devletimizin malina zarar verir,polisimizi mesgul eder !Simdi soyleyin bana;hangisi cahil,,hangisi emekci,hangisi vatan millet seven,hangisi bu ulkenin evladi,hangisi Turkiye''nin yuzu?Hangisiiiii??? Bugun yuruyuse cikan sozum ona adalet isteyenlere ,bugunu bile devlet karsiti olmak icin degerlendirenlere soruyorum:Samimisiniz,demokratikmisiniz,esitlikten yanamisiniz ve en onemlisi emekcinin yanindamisiniz?Hayir hic degilsiniz! Siz emekcilerin yaninda olsaydiniz eger bu olaylar olmadan cooooooook once sokaga cikip derdinizki;" o emekci madenci kardeslerimizin ve BIRCOK ALANDAKI FARKLI EMEKCILERIMIZIN o zor,tehlikeli isleri yapmalarina karsin aldiklari o cuzzi maastan daha fazlasini hak etmelerine karsin,biz rahat islerimizle dolgun maaslarimizla istiyoruzki;bu ulkede gelir dagilimi esit olsun,onlarin maasida onlari memnun edecek sekilde arttirilsin'' ,diye sokaklara dokuldunuzmu???HAYIIIIRRR....Aslinda orta gelirli halkim sizin hic umrunuzda degil degilmi??Siz ancak kendinizi ve banka hesabinizdaki basamaklari onemsersiniz!Hatta yeri gelir simdi guyaaaaa o adalet istediginiz isci kardeslerinizi kucumsersiniz(Cahil bu nebilir,ulke ne cektiyse bu cahillerden cekti vs...)Hala kendinizi samimi demokratik buluyormusunuz?????Bu ulke ne cektiyse kendini yuksek gorup emekciyi hakir gorup,gecmisini unutan insanlardan o mentaliteden cekti! Bu ulkenin vatan millet seveni;o,devletinin malina bir zeval gelmesinden korkup ''cizmemi cikariyimmi?'' diye soran ,emekci kardesimdir!Bunun disinda o digerlerine sesleniyorum: siz hainsiniz,asalaksiniz,sahtesiniz,EGOISTsiniz ve bu ulkenin sirtina kambursunuz!!!!Inin artik sirtimizdan!Yetti artiK!!!
Son düzenleme: