- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
Eeg den bir insanın zeka seviyesi anlaşılır mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa anlaşılmaz.Eeg den bir insanın zeka seviyesi anlaşılır mı?
Aynştayn?Eeg den bir insanın zeka seviyesi anlaşılır mı?
Tabi ki. Dalga boyuna göre zeka seviyesini ölçüyorlar.Eeg den bir insanın zeka seviyesi anlaşılır mı?
ŞakaTabi ki. Dalga boyuna göre zeka seviyesini ölçüyorlar.
Tabi ki şaka ! Allah aşkına ya eğitim sistemi tamam kötü de insanda biraz mantık olur ! Zeka soyut değil mi ? Eeg de elektirik sinyal dalgası değil mi ? Nasıl ölçülür? Sozelci halimle beni konusturuyorsun !
Tabi ki şaka ! Allah aşkına ya eğitim sistemi tamam kötü de insanda biraz mantık olur ! Zeka soyut değil mi ? Eeg de sinyal dalgası değil mi ? Nasıl ölçülür? Sozelci halimle beni konusturuyorsun !
Bu kızın konuları hep böyle. Belki yanlış biliyorumdur. Konu hakkında bilgisi olan biri yazar.Ama ne bileyim yani eeg ve zeka insan 10 saniye düşünür. Bir de söylediğine göre muhendislik okuyordu galiba.Sakin ol ve o telefonu bırak gidip biraz hava al kız ne bu sinirrrrr
Doktor olcmus gibi davranmisti bana göre o yüzden böyle bir soruTabi ki şaka ! Allah aşkına ya eğitim sistemi tamam kötü de insanda biraz mantık olur ! Zeka soyut değil mi ? Eeg de elektirik sinyal dalgası değil mi ? Nasıl ölçülür? Sozelci halimle beni konusturuyorsun !
Yanlış hatırlamıyorsam norolog duyguların hızlı bilişsel islevlerin değil demişti ondan sordum ben de.Tabi ki şaka ! Allah aşkına ya eğitim sistemi tamam kötü de insanda biraz mantık olur ! Zeka soyut değil mi ? Eeg de elektirik sinyal dalgası değil mi ? Nasıl ölçülür? Sozelci halimle beni konusturuyorsun !
Yorumlamistir, gözlemlerini söylemiştir. Şimdi ne için gittin ne anlattın da böyle söyledi.Doktor olcmus gibi davranmisti bana göre o yüzden böyle bir soru
Yanlış hatırlamıyorsam norolog duyguların hızlı bilişsel islevlerin değil demişti ondan sordum ben de.
Bipolar icin gitmiştimYorumlamistir, gözlemlerini söylemiştir. Şimdi ne için gittin ne anlattın da böyle söyledi.
Eeg sonucuna göre değil duygu durum bozukluğu olan bir hastalığın yorumunu yapmış. Sana zeka olarak da ilerisin ya da gerisin dememiş. Hastalığının bir belirtisini anlatmış ama tam dinlememissin büyük ihtimalle.Bipolar icin gitmiştim
Hastalığın belirtisi fazla düşünmek,duygularım hızlı gelişmesi miP
Eeg sonucuna göre değil duygu durum bozukluğu olan bir hastalığın yorumunu yapmış. Sana zeka olarak da ilerisin ya da gerisin dememiş. Hastalığının bir belirtisini anlatmış ama tam dinlememissin büyük ihtimalle.
Ya yok kukumav kuşu da çok düşünüyor ama maşallahı var.Hastalığın belirtisi fazla düşünmek,duygularım hızlı gelişmesi mi
Benim bipolar hakkında bilgim yok. Doktorla ne konuştun, ne anlattın, ne üzerine bu konuşma geçti bilmiyoruz. Eeg sonucuna göre sana zekan hakkinda bir varsayım yapmamistir. Eğer hastalığında herşeyi takıntı yapmak varsa olabilir. Zihin çok fazla düşününce beden yavaşlar. Dikkat edersen bulaşık yıkayınca bir şey düşünüp dalarsan elindeki şeyi ovma işlemi yavaşlar, bir tabak yıkama süresi 2-3 dk ya cikarHastalığın belirtisi fazla düşünmek,duygularım hızlı gelişmesi mi