Hiç düşündünüz mü?

begim

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
579
1
Arkadaşlar hiç birimizin bunu yaşamasını istemem.Ama her şey insanlar için.Allah korusun herhangi bir kaza,hastalık vs.yaşayıp eşinizin bazı ihtiyaçlarını karşılayamadığınızda da eşinizin yanınızda olacağından emin olabilir misiniz?Çünkü yakın çevremde böyle bir olay oldu.kadın rahim ameliyatı oldu rahmi alındı adam:" hiç birşey anlamıyorum ayrılalım deyip "kadın ayrılmayınca karısını bırakıp başkalarıyla gönül eğlendirmeye başladı.bu durumdan sonra ben de düşünmeye başladım.

Son düzenleme:
Kadın hata etmiş
Onu bırakmamakla. Beni istemeyeni ben hiç istemem bilmem nerde padişah olsada:mymeka:
Gözümün önünde yada kulakalrıma gelen laflarla. Onun beni nasıl boynuzladıgını nasıl gönlünü eglendirdiğine acıkcası asla seyirci kalamazdım.
Benimde gururum bir onurum var:mymeka:

Böyle rabbim kimseye yaşatmasın. Alınma mevzusunu tam bilmediğimden fikir yürütemiyorum.:icecream:

kesin yanımda olur diyemem insan oğlu çiğ süt emmiştir sonuçta
ama büyük ihtimalle bırakmaz diye düşünüyorum
ailesi bu konularda çok duyarlıdır
7 göbek uzaktan tanıdıkları hasta olsa yetişirler hemen imdadına
eşimde aileden böyle yetişmiş bi insan
benim amcamı ben 1 kez görmüştüm bu yaşıma kadar
hastalandıktan sonra sık gitmeye başladık
ama durumu çok kötü ümit yok gibi
ama eşim amcamın bile elinden geldiğince yanında ve destek
bende sonuçta eşiyim o yüzden yanımda olur diye düşünüyorum

sonuçta erkek milleti canım herşey beklenir.
çevremde yok ama illaki bi rahatsızlığından sonra bunlar kadınların başlarına gelmiyor
allah kimseyi böle erkeklere nasip etmesin tabi kadınlarada
sonucta evlenirken sağlam olabilirsin ama allahın takdiri sonradan gelen bi engel yada hastalık yüzünden kocanı yada karını bırakıcaksan evlenirken dediğin nerde o ii günde kötü günde ne diyim allah kimsenin başına vermesin bölelerinide hidayet etsin

Eşimin de benim yanımda olacağını düşünüyorum böyle bir durumda. Allah utandurmasın.
Fakat rahim alındığında herhangi bir sorun olmuyor. Benim annemin de rahmi alındı, yıllar önce o yüzden eminim. Birkaç aylık iyileşme döneminden sonra ne günlük hayatta, ne cinsel hayatta eskisinden farklı bir durum olmuyor. Bence o bey bunu bahane olarak uydurmuş.

kesinlikle olurum derim ve bir dönemde yaşadım bunu zaten...
evlenirken hastalıkta ve sağılıkta diyoruz...
bunu laf olsun diye mi diyoruz ...
yarın ne olacağımız hiiiç belli olmaz...
şimdi eşimiz için acaba yanında olurmuyuz diyoruz ama,
ya tam tersi olursa,acaba eşlerimiz bizim yanımızda olur mu??? sizce....
sadece hayat ihtiyaçlarımızdan ibaret değil...
eşimin ciddi rahatsızlığı boyunca,canımı dişime taktım ve sadece onun için ayakta kalabildim o dönem...
zaten hayat arkadaşınız o durumdayken,ne yemeyi,ne içmeyi
ne de diğer ihtiyaçları aklınıza bile getirmiyorsunuz ki...
kısaca Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...
sevgiler...

X