- 8 Mart 2013
- 600
- 194
- Konu Sahibi JamesMoriarty
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buz masajıda yapalım barı napalım ne cektım bu göğüslerim yuzuneee beee :) yalnız anlamadıgım tamam o buz kalıbındakı buzu suruyoruzda 4 tane buzu demissin kız donmayım sonra 1 tanesıyle 2 gogsume yaparım ben dıye dusunuyodum ama,bu arada 2 haftadır rezene cayı içiyorum faydası oldu gercekten hergun sabah rezene ada cayı öğlen nar suyu 2 günde 1 civanperçemi oda cok acı oldugundan 2 gunde 1 içiyorum,bırde çörekotu yagını rezene cayına karıstırıp içen oluyomus ve faydasını goren olmus bende herseye para verıyoum buna nıye verıyım dedım evdekı cörek otundan gunde bır cay kasıgı kadar falan yıyorum,aksamalrı ısırgan cayı yapıyorum kendıme evdekı annemın kuruttugu ısırgan nane gıbı onu içiyorum masaj cok yapamıyorum ama göğüs kaslarını gelıstıren calıstıran bı kaç hareket öğrendım gun içersındede onu yapıyorum.ha bierde telkınlı muzık var bugunden itibarende onu dınlemeye basladım..bende farkedılır bı buyukluk oluyo ama hadı bakalım :) :)
ay maşallah yaaa valla ne çok şey yapıyosun bu rezene çayını adaçayını civanperçemini poşet çay olarak mı alıyosun yoksa kendin mi hazırlıyosun,kendin hazırlıyosan nasıl yapıosn anlatır mısın
BUZ GÖGSÜ dikleştiriyor,
sağa ve sola gösünüzle 300 defa (bi topikte paylaşmışlardı) yapınca büyüyor :)
kısa süre ben de denedim o bile etkisini gçösterdi
BUZ GÖGSÜ dikleştiriyor,
1.5 haftada sadece 4 kere buz masajı yaptım 5 dakika ve 6-7 defa ellerimle masaj yaptım inanılmaz büyüdü kıyafetimin üzerinden bile fark edenler oldu. Kilo aldımmı acaba ondan mı büyüdü diye tartıldım kilomda aynı. Bu kadar kısa ve uğraşsız bişeyden büyüyeceğini hiç zannetmemiştim ve sadece kafama esince yaptım düzenli kullanıma geçersem ne olacak bakalım :) Kesinlikle deneyin
1.5 haftada sadece 4 kere buz masajı yaptım 5 dakika ve 6-7 defa ellerimle masaj yaptım inanılmaz büyüdü kıyafetimin üzerinden bile fark edenler oldu. Kilo aldımmı acaba ondan mı büyüdü diye tartıldım kilomda aynı. Bu kadar kısa ve uğraşsız bişeyden büyüyeceğini hiç zannetmemiştim ve sadece kafama esince yaptım düzenli kullanıma geçersem ne olacak bakalım :) Kesinlikle deneyin
BUZ GÖGSÜ dikleştiriyor,
canım gerçekten buzun mu faydası oluyor yoksa önceden yaptığın bişey yaramış olabilirmi :44:
ben buz değilde hanı şu sıcak suyumn içine koyuyosun sıcak su torbası oluyo buzluga koyuyasun buz torbası oluyoya ya onu gogsume koyuyorum faydası olurmu dersin
genelde masaj işe yaradı sanırım.Peki kalıcı oluyo mu ?