- 18 Ocak 2012
- 341
- 0
- Konu Sahibi yesilmavigri
Merhaba, bugün yaşadığım bir problemimden bahsetmek istiyorum. Çünkü daha önce hiç böyle olmamıştım. Bugün annemle vergi dairesine kadar gittik. Bir haftadır felan evden çıkmamıştım. Yolda yürürken aşırı bir nefes nefese kalma yaşadım ama vücudumun hamlığından herhalde dedim geçiştirdim. Sonra vergi dairesine ulaştık, benim kulaklarımda bir uğuldama başladı ama nasıl bir uğuldama... Hiç bir şey duyamaz oldum, sesler uğultu halinde beynimde yankılanıyordu. Ardından mide bulantısı, soğuk soğuk terleme, bayılma hissi yaşadım. Bütün bunlar çok şiddetliydi, başım da döndü. Daha sonra tuvalete gidip afedersiniz büyük abdestimi yaptım ve biraz rahatladım. Ama çok fazla korktum bugün. Çok fena bir şeydi. Bayılıp yığılıp kalacağımı sandım. Bu arada devamlı ilaç olarak Prozac kullanıyorum. Bir de migren rahatsızlığım var. Tansiyonum genelde hep düşüktür 11 den yukarı çıkmaz. Bugün o kadar kötü olduktan hemen sonra eczaneye gittim, tansiyonumu ölçtürdüm. Büyük 12'ydi ama küçük 10 du. Yüksekti yani. Bu arada üç hafta önce erkek arkadaşımla dışarı çıktığımda baş ağrım başladı, buna bağlı olarak yine soğuk terleme ve mide bulantısı yaşadım. Ama bu sefer kulak uğultusu olmadı. Yine tuvalete çıktığımda rahatlamıştım biraz olsun. Doktora gitmeden önce , babamı telaşlandırmayayım diye burada bilgili üyelerden yorum almak istiyorum. Bu arada yaşım 18. Rahatsızlığım ne olabilir?