Hiç Böyle Burç Yorumu Okuduz mu ?

ASLAN

Heyt bee.. gözümüzün senligi, gönlümüzün nuru. Afet-i devran,
mükemmel-i cihan. Aslan mi bu aslan. Senin kadar aynalarla barisik olan var mi su dünyada. Sen ki güzelligin simgesi, yer yüzünün günesi. Senin bütün fallarinda nazar çikacaktir. Mümkündür. Baska mümkünati da yoktur. Allah seni kem gözlerden korusun insallah, emi?

Biri benden mi bahsetti :p

BASAK

Merhametlim benim. Karincayi bile incitemeyen, hassas , sevgi
dolu, güzel basagim benim. Efendiligin simgesi, kibar insan. Seni varya anlatacak kelime bulamiyorum. Nesin sen? Yoksa kanatsiz bir melek mi? Herkesin iyiligini düsünen, verici , vefakar basak. Senin adin basak degil, barisin
temizligin simgesi beyaz güvercin olmaliydi. Neyse canim
üzülme. Biz biliyoruz ya yeter. Üzülme tamam mi? Beyaz güvercinim benim.

süper yaaa..

YENGEÇ

Allah seni yaratti, melekleri niye yaratti. Ya kardesim nedir bu zerafet,karizma... Sen miknatis misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasil basarir. Hem de hiçbir çaba bile sarf etmeden. Yoksa sen mükemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengeç burcu olsun, esi
bir yengeç burcu olsun. Sen var ya olmazsa olmazsin. Burçlarin bas tacisin.

:sm_cool:harika valla çok güzel moral oldu:teytey:a.s.

KOÇ
Canim benim. Ya ben yerim senin o duygusal , mütevazi, ince,
anlayis yumagi duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dünyaya. Bir insan bu kadarmi düzgün, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir.. Bu koçlar var ya, IQ seviyesi yüksek insanlarin burcudur. Dost insan, güzelinsan. Insan gibi insan. Allah seni basimizdan, yanimizdan eksik etmesin.
Iyi ki varsin! Allah herkese koç gibi dostlar nasip etsin insallah. Bitanem benim, canim canim...

Süpermiş yaa :dance: çok şımardım :teytey:

X