hiç bitmeyen vajinal akıntı

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
bunun sebebi nedir? bekarım, her kadında olan renksiz yada sarıya kaçan akıntılar, hangi arkadaşıma sorsam reglimden bi kaç gün önce yada reglim bittikten sonra oluyor diyor. peki benim ergenliğe girdiğim ilk günden beri her gün bitmek bilmeyen akıntım neden? ne zaman terkedicem bu günlük pedleri bilmiyorum...
kadın doğum sıkıntı görmedi hormon testlerim normal.

bunun sebebi nedir? bekarım, her kadında olan renksiz yada sarıya kaçan akıntılar, hangi arkadaşıma sorsam reglimden bi kaç gün önce yada reglim bittikten sonra oluyor diyor. peki benim ergenliğe girdiğim ilk günden beri her gün bitmek bilmeyen akıntım neden? ne zaman terkedicem bu günlük pedleri bilmiyorum...
Bu sorunu yaşamadim ama enfeksiyon mantar kaşintı yanma yoksa az su içiyor olabilirsiniz.Ben de sorun cikarmayan ama sariya yakin akintilar oldugunda su tuketimimin az oldugu donemler oldugunu farkediyorum ve icmeye basliyorum geciyor

Bu sorunu yaşamadim ama enfeksiyon mantar kaşintı yanma yoksa az su içiyor olabilirsiniz.Ben de sorun cikarmayan ama sariya yakin akintilar oldugunda su tuketimimin az oldugu donemler oldugunu farkediyorum ve icmeye basliyorum geciyor
her normal insan kadar su tüketiyorum günlük 3 litre malesef ki değil ama günde 1 litre garanti içiyorum.
sorun şu ki bende bu hiç değişmedi hiç dinmedi akıntılar. akşam duş alıp direk uyursam sabah çamaşırım temiz oluyor ama gün içinde günlük ped takmadan olmuyor yoksa her tuvalete girişimde camasır değiştirmek zorunda kalırdım.

her normal insan kadar su tüketiyorum günlük 3 litre malesef ki değil ama günde 1 litre garanti içiyorum.
sorun şu ki bende bu hiç değişmedi hiç dinmedi akıntılar. akşam duş alıp direk uyursam sabah çamaşırım temiz oluyor ama gün içinde günlük ped takmadan olmuyor yoksa her tuvalete girişimde camasır değiştirmek zorunda kalırdım.
1 litre su normal de de yeterli degil canim bence tuketimini artir zarar vermez sonucta.Yikaninca sabaha kadar olmuyor demissin umarim bolgeyi özellikle icini yikamiyorsundur.Gunluk pedi uzun suredir kullaniyorsan bir iki hafta biraktiğinda azaldiğini soyleyenler var

Iltihap vardir

Aynı sorun bende de vardı çok sık günlük ped değiştirirdim doktor baktı ve hafif enfeksiyon var dedi. Koku kaşıntı yanma falan da yoktu hatta. İlaç kullandım antibiyotik ve bir ilaç daha. Bu sayede gecti denebilir. Bir de günlük ped kesinlikle kullanmamayı ve iç çamaşırı mutlaka ütülemeyi önerdi. İlaçlardan sonra çok da gerek duymadım günlük ped e zaten. Doktor alttan muayene Edip de mi bir sorun yok dedi?

bu kadar akıntı normal değil, alttan muayene edilmediyseniz rahim ağzı yarası sebebiyle bu kadar şiddetli akıntınız oluyor olabilir ve günlük ped bu kadar çok kullanmayın o da yara oluşumunu tetikler..

1 litre su normal de de yeterli degil canim bence tuketimini artir zarar vermez sonucta.Yikaninca sabaha kadar olmuyor demissin umarim bolgeyi özellikle icini yikamiyorsundur.Gunluk pedi uzun suredir kullaniyorsan bir iki hafta biraktiğinda azaldiğini soyleyenler var

yok ben korkarım öyle şeylerden içini yıkamıyorum :emir_bebek:normal su tutup elimle de yıkıyorum yani
günlük pedi ergenliğe girişimden beri kullanıyorum nerdeyse bırakırsam kilot dayanmaz :mad::mad:

Aynı sorun bende de vardı çok sık günlük ped değiştirirdim doktor baktı ve hafif enfeksiyon var dedi. Koku kaşıntı yanma falan da yoktu hatta. İlaç kullandım antibiyotik ve bir ilaç daha. Bu sayede gecti denebilir. Bir de günlük ped kesinlikle kullanmamayı ve iç çamaşırı mutlaka ütülemeyi önerdi. İlaçlardan sonra çok da gerek duymadım günlük ped e zaten. Doktor alttan muayene Edip de mi bir sorun yok dedi?
hayır alttan değil kan verdim hormon testlerime baktı.
bunun için uzun aralıklarla 2 kere gittim farklı doktorlara. testler temiz çıktı normal dedi sadece 2. sinde biraz fazla kıllanma ve adet düzensizliğinden dogum kontrol yazdı 1 senedir kullanıyorum.
günlük pedi bırakamam sanırım bütün gün afedersiniz ıslak kilotla gezmek sinir bozucu. her lavaboda değiştiremem de malesef günümün çoğu dışarıdayım azalsa direk bırakıcam ama yok malesef

bu kadar akıntı normal değil, alttan muayene edilmediyseniz rahim ağzı yarası sebebiyle bu kadar şiddetli akıntınız oluyor olabilir ve günlük ped bu kadar çok kullanmayın o da yara oluşumunu tetikler..
yani rahim ağzı yarası için çok incelemesi gerekiyor mu
yani hem bekarım aksi halde de utanırdım zaten:rolleyes::rolleyes:

bu ergenliğimden beri var bu iltihap veya yara olduğunu düşünmüyorum ağrı sızı yanma hiç birşey yok sadece camasırım batıyor işte

yani rahim ağzı yarası için çok incelemesi gerekiyor mu
yani hem bekarım aksi halde de utanırdım zaten:rolleyes::rolleyes:

bu ergenliğimden beri var bu iltihap veya yara olduğunu düşünmüyorum ağrı sızı yanma hiç birşey yok sadece camasırım batıyor işte
Akıntıyı kultüre gönderebilirler ama bunun icinde muayene gerekli.Ergenlikten beri ped kullaniyorsaniz bir sekilde denemelisiniz pedsiz sonucu ne olacak.Islandikca lavaboda peçete ile temizleyebilirsiniz deneme suresi boyunca

hayır alttan değil kan verdim hormon testlerime baktı.
bunun için uzun aralıklarla 2 kere gittim farklı doktorlara. testler temiz çıktı normal dedi sadece 2. sinde biraz fazla kıllanma ve adet düzensizliğinden dogum kontrol yazdı 1 senedir kullanıyorum.
günlük pedi bırakamam sanırım bütün gün afedersiniz ıslak kilotla gezmek sinir bozucu. her lavaboda değiştiremem de malesef günümün çoğu dışarıdayım azalsa direk bırakıcam ama yok malesef
Ben bekardım aynı sorun vardı ve alttan bakti zaten akıntı için çok derine inmesi gerekmiyor afedersin dudakları eliyle hafif çektirip bakıyor ordan az bi örnek alıyor sanırım. Ben de bekarım diye alttan muayene istemedim beni resmen azarladi nasıl bilcem ne olduğunu ilaç yazamam o zaman dedi. Dugune 1 ay kalmıştı bu sorunu çözmek zorundaydım kabul ettim. Ki enfeksiyon falan hormonla alakalı değil daha çok yüzeysel bı durum. Cekinecek bişey yok bence alttan muayene etmesini kendin talep etmelisin.

Canım benim de hiç bitmedi akintim kendimi bildim bileli. Bekarken de çok vardı. Evlenince jinekolojik muayenede rahim ağzı yaram oldugunu öğrendim. Sanırım bu günlük pedlerden,sabunla temizlenmekten vs.oldu. çok fazla kimyasal birşey kullanmamaya çalış. Şu an alttan muayene edemezler seni. Ilerde çaresine bakarsın ama hijyenik temiz beyaz bezler kullan eski atletleri iyice yıkayıp tek kullanımlk olarak kullanabilirsin. Şu an pek yapacak birşey yok. Idrarinda yanma, yeşil renkli akıntı,.bulanik idrar vs. Olursa enfeksiyon demektir bunun için doktor ilaç yazar zaten

Bende de kaşıntı yanma acı vs hiçbirşey yoktu. Sık sık akınti oluyordu açık renk ve beklerse wc gitmeye imkan bulamazsam rengi sarıya dönüyordu. Hafif enfeksiyon dedi ilaçlar 1 haftada kesti. Aylar oldu şükür hala fazla yok.. Bide bekarken alttan bakamaz deniyor ama bazısı bakıyor en net cevabı bulmak için de bu gerekiyor malesef

[/Qbende d
sordugum kimsede benim gibi kesilmeyen akıntı yok. benim derdim her lavaboda günlük ped takma zorunda oluşum. çamaşırım kesinlikle temiz kalmıyor. hep akıntı hep:mad::mad:
tek değiiiilsiiiin benimde öyle senin ne demek istdiğini cok iyiii anlıyoruumm benimde şu 2 yıldır hiç bitmeyen akıntım var hani adet öncesi yada sonrası değil bildiğin hergün bende devamlı ya selpak ya camasır ya değiştiriyorum bzen havlandırıyorum evde etek flan giyip ama yok bitmiyo bıktım bendee gitcem doktora bariii adet dönemlerimin baslangıc ve sonunda flan gelsin benden hiç gitmiyo :kızgın:

biyere giderken yolda hele geliyo allahım ızdırap cekiyorum resmen rahat edemiyorum o yüzden neremden geliyo okdar akıntı ya :KK45::KK45:

Bende aynısını çekiyorum ergenliğimden beri. kaç kere doktora gittim tıbbi bi rahatsızlık olmadığını genetik olduğunu söyledi. aksine sıvı fazlalığı cinsellikte daha yararlı olacağını söyledi ama cidden çok itici bir durum günlük pede mahkumuz sanırım

X