Hiç birseyden keyif alamama

asi23

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
49
6
Arkadaşlar bu ara hiçbir şeyden Keyif alamıyorum evde temizlik yapamıyorum yani güzel bir bayanın çirkin değilim Ama kendimi bu aralar çirkin hissediyorum iş değiştirdim eski işimde de öyle çok mutlu değildim Çok yorucuydu çok rahat bir işe geçtim ama üstümde böyle sanki ölü toprağa atmışsın gibi keyif alamama durumu var mı benle böyle durum yaşayan

O bazen bende de oluyor gerçekten hiçbir şeyden keyif alamıyorum bende sürekli mutsuz hissediyorum bunu nasıl yeneriz bilemiyorım

Bu durumu yasayan cok insan var biliyorum.ama boyle gitmez hayattan keyif almamız lazım maddi yonden Allaha sukur kimseye muhtaç degiliz iyi bir isede girdim ama ev aldı basını gidiyor ne kendinle ne evle ilgilenemiyorum 😭

Bu durumu yasayan cok insan var biliyorum.ama boyle gitmez hayattan keyif almamız lazım maddi yonden Allaha sukur kimseye muhtaç degiliz iyi bir isede girdim ama ev aldı basını gidiyor ne kendinle ne evle ilgilenemiyorum 😭
Ya bende ev şöyle dip köşe tertemiz ve düzenli olsa herşey yoluna giricekmiş gibi hissediyorum 😂 gerçekten hiç normal değiliz acaba bi yardımcı bulup evi şöyle dip köşe temizletsek mi çünkü ben kendımde bunu yapıcak enerjiyi bulamıyorum ve yapsamda dört dörtlük olmuyor gibi hissediyorum

Ya bende ev şöyle dip köşe tertemiz ve düzenli olsa herşey yoluna giricekmiş gibi hissediyorum 😂 gerçekten hiç normal değiliz acaba bi yardımcı bulup evi şöyle dip köşe temizletsek mi çünkü ben kendımde bunu yapıcak enerjiyi bulamıyorum ve yapsamda dört dörtlük olmuyor gibi hissediyorum
Valla bende yardımcı düsundum en azından bir 15 gunde bir gelsin diye ama ilk bas yardımcı almam icin o evi guzelcene silip supurmem lazımda enerji yok 🤣

Valla bende yardımcı düsundum en azından bir 15 gunde bir gelsin diye ama ilk bas yardımcı almam icin o evi guzelcene silip supurmem lazımda enerji yok 🤣
Bende de şöyle bir durum var gelen kadına temizlik yaptıramam rahatsız hissederim kendimi nasıl yapsak bu işi ya😂

Çakralarınız olması gerektiği yerde değil. YouTube çok güzel videolar var dinleyin. Evinizde bakara süresini sesli şekilde açıp dinleyin. Bir de duş aldıktan sonra gül suyu ile bedeninizi yıkayın. Bunlar size pozitif enerji verecektir ve kendiniz daha iyi hissettirecektir

Çakralarınız olması gerektiği yerde değil. YouTube çok güzel videolar var dinleyin. Evinizde bakara süresini sesli şekilde açıp dinleyin. Bir de duş aldıktan sonra gül suyu ile bedeninizi yıkayın. Bunlar size pozitif enerji verecektir ve kendiniz daha iyi hissettirecektir
Bu videolarla alakalı bir kanal varmı acaba izleyecegimiz tesekkurler bu arada bilgiler için

Bi seyahat iyi gelir bence. Ya da yaparken keyif alıyorum dediğiniz herhangi bi şey. Biraz resetlenmeye ihtiyacınız var gibi geldi bana. Arkadaşlarınızla şehir dışına çıkabilirsiniz eğer izin sıkıntınız yoksa?

Ben suan bunlara kafayı sardım eğer zaman geçirmek istiyorsan sende al oyalıyor biraz
image.jpg

Seni önceden mutlu eden şeyleri kalk yap kös kös oturma daha çok bunalıma girersin 🤣🤣

Bir yerde okumuştum.Tükendiginizde, mutsuz olup keyif alamadığınızda, şunu sorun kendinize ; çocukken yapmak isteyipte yapamadığım ne vardı ? Ve birde çocukken en çok ne yapmak iyi gelirdi ?
Yetişkin olsakta, içimizdeki çocuğu mutu etmeyi bilmek gerekiyor bence :) Mesela ben çocukken bisiklete binmeyi çok severdim, kısa bir süre bindim sonra başkasına verdiler.
Baya önce, kendimi mutsuz hissettiğimde bisiklete binince iyi hissetmiştim. Umarım yardımcı olur :)

Önceden mutlu eden seyler etmiyor zaten :KK43:
Bence senin içinde bi sıkıntı var bunu çözemediğin için mutsuzsun kalbindeki sıkıntı neyse onu hallet önce ben eşimle kavga edince anlaşamayınca böyle oluyorum hayat zevk vermiyor

X