Hiç birşey hissetmiyorum

dolores_rose

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
177
101
Arkadaşlar merhaba ben 7 yıllık evliyim ilişkide biley hissetmiyırum orgazmda olmadım hiç. G noktası diye bişey varmış nedir ? Nasıl bu sorunu çözebilirim

Ne alakasi var? Kadin hemen uye olup bu konuyu acmamis ki? Kaldi ki acabilirdi de bu yazim sekliyle hic de erkek gibi degil

konu sahibi eger fiziksel bir rahatsizliginiz yoksa cift terapisi veya cinsel terapi alin
Valla kadın üye olsa g noktası yerine ilkönce klitoris orgazmından bahsederdi... hiç orgazm olmamış birinin g noktasını sorması çok ilginç...

İyi de iliskide bir sey hissetmiyorum demis, klitoral orgazmdan bahsetmiyor ki vajinal orgazmi soruyor
Klitoris orgazmı yaşamayan biri vajinal orgazmı nasıl yaşasın? Bence erkek olup, kadındaki g noktası hakkında görüşleri almak istiyor.. sezgilerime güvenirim

Klitoris orgazmı yaşamayan biri vajinal orgazmı nasıl yaşasın? Bence erkek olup, kadındaki g noktası hakkında görüşleri almak istiyor.. sezgilerime güvenirim
Bence yaniliyorsunuz. İkisi cok farkli zaten. Saglikli bir cinsel hayatta klitoral orgazma pek yer yok gerek de yok

ya da belki klitorali zaten yasadi, yasiyor ama vajinal orgazmi, g noktasini merak ediyor olabilir

Çekirdeğimi aldım koştum. :skandal:
ama konu sahibinin önceki yazılarına bakınca erkek olduğunu düşünmüyorum, yani kadın olduğunu varsayarak devam etme taraftarıyım. :KK31:
sevgili Dolores bu eşinin performansı ile ilgili olabilir ya da senin eşini çekici bulup bulmamanla ya da (ikiz çocukların varmış) çok yorulup ilişkiye kendini verememenle. Çok sebepleri olabilir. Hiç mi tık yok sende?

Vajinal orgazmı turk kadınlarının %80 ni olmuyordur.. olduğunu hissedenlerınde buyuk ihtimal ilişkide baskıdan dolayı olan klitoris orgazmıdır... g noktasını boşver sevişmene bak bence gerisi gelır

Vajinal orgazmı turk kadınlarının %80 ni olmuyordur.. olduğunu hissedenlerınde buyuk ihtimal ilişkide baskıdan dolayı olan klitoris orgazmıdır... g noktasını boşver sevişmene bak bence gerisi gelır
Ben sizinle bu konuda hic uyusamiyorum. Her yorumumuz ters gibi olacak ama vajinal orgazm sanildigi kadar zor ya da istisna degil 😅

Türk kadınlarının %80’i derken? Bir araştırma yaptınız ya da okudunuz mu bu konuda?

Hiç orgazm olmamanın çok farklı sebepleri olabilir, eşinizden kaynaklanabilir, sizin isteksizliğinizden kaynaklanabilir, kendi kendinize hiç yaşamamış olmanızdan kaynaklanabilir, acaba sizinki hangisi, fikir sunabilmemiz için daha fazla ayrıntı bilmek lazım. Siz soruyu sorup kaybolmuşsunuz. Burada daha önce açılmış konuların içinde dolaşırsanız sorununuzun kaynağına ulaşabilirsiniz, ya da ayrıntı verirsiniz bilenşer yardımcı olmaya çalışır

Valla kadın üye olsa g noktası yerine ilkönce klitoris orgazmından bahsederdi... hiç orgazm olmamış birinin g noktasını sorması çok ilginç...
Toplumun ve ailelerin dayattığı yetkiye bakılacak olursa cinsellik ülkede hala bir tabu gibi. O yüzden neredeyse hemen hemen her kadın vücudunu tanıyamıyor. Nasıl zevk alınması gerektiğini bilmiyor. Bırak orgazm’ı daha vücuduna bile dokunmaktan korkan kadınlar var. Konu sahibinin sordugu soru gayet normal.

Toplumun ve ailelerin dayattığı yetkiye bakılacak olursa cinsellik ülkede hala bir tabu gibi. O yüzden neredeyse hemen hemen her kadın vücudunu tanıyamıyor. Nasıl zevk alınması gerektiğini bilmiyor. Bırak orgazm’ı daha vücuduna bile dokunmaktan korkan kadınlar var. Konu sahibinin sordugu soru gayet normal.
Bir kaç hafta önce burada bir konu vardı, bekar bir bayan vajinasında bir gariplik olduğunu düşünüp buradan bir şeyler sormuş, sen açıp oraya neden baktın ki diye alay ettiler bir güzel 😡 anlattıklarından yola çıkarak kızda vajinal yapışıklık olduğunu düşündük en son doktora görünecekti, ki bir yetişkinde vajinal yapışıklık çok ciddi bir sorun. O bayan incelemese bu sorunu evlendiği geceye kadar bilmeyecekti, yaşayacağı kabusu bir düşünsenize.
Bu toplum hala oraya bakmanın kendi vücudunu incelemenin iğrenç ve alay edilecek bir şey olduğunu düşünürken bu sorunlar nasıl çözülecek hiç anlam veremiyorum. Değişmesi gereken bir kafa yapısı var ama değişim çabası gösterenlere uygulanan linç kaygı verici boyutta

Bir kaç hafta önce burada bir konu vardı, bekar bir bayan vajinasında bir gariplik olduğunu düşünüp buradan bir şeyler sormuş, sen açıp oraya neden baktın ki diye alay ettiler bir güzel 😡 anlattıklarından yola çıkarak kızda vajinal yapışıklık olduğunu düşündük en son doktora görünecekti, ki bir yetişkinde vajinal yapışıklık çok ciddi bir sorun. O bayan incelemese bu sorunu evlendiği geceye kadar bilmeyecekti, yaşayacağı kabusu bir düşünsenize.
Bu toplum hala oraya bakmanın kendi vücudunu incelemenin iğrenç ve alay edilecek bir şey olduğunu düşünürken bu sorunlar nasıl çözülecek hiç anlam veremiyorum. Değişmesi gereken bir kafa yapısı var ama değişim çabası gösterenlere uygulanan linç kaygı verici boyutta
Evet hatırladım ben o konuyu bastan asagı okumustum. Cevaplarıda hatırlıyorum. Tıpkı dediginiz gibi düşünüyorum vücudu tanımak, bilmek cok önemli. Yoksa evlenince sorunlar büyüyor.

X