Lazer Epilasyon hiç bir sonuç alamadım!

durgunsu0210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
3
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben bakırköyde bir yerde lazer epilasyon yaptırıyorum yaklaşık 5 seans kadar gittim. genital kol altı e üst bacak yaptırıyorum. bana yaz tatili boyunca güneşten dolayı hiç yaptırmamamı söylediler leke olurmuş dediler ve seansları ayda bir yapıyorlar. tüylerim bi seansta azalıyor diğerinde gene eskisi gibi çıkıyor. hormonal problemlerimde yok. ne yapacağımı bilmiyorum. genital bölgemde kıl görmek istemyrm.. yardımlarınızı beklyrm

hormonel rahatsizliginiz olmadigindan eminseniz tek bi neden vardir yanlis sistem uygulaniyordur ipl lazer olabilir genital icin en iyi alexandrite ya da uzun sursun diye akimi az veriyorlardir

Ayda bir yapılıyorsa kesin IPL dir. Alexandirate ve diode cihazların olduğu bi merkezi tercih edin bence

arkdslar ben bı yerle anlastm aylık 250 oducem 1250 ye anlastm sınırsız tüm vücut için diode lazermiş vucut tuylerım cok kalın yuzumdekler normal karısık ıyı olrmmu uygunmu acaba tenim de beyaz ne dusnuosunuz fıyt konusunda?

arkdslar bı de ayda bır yapılcak dedıler diode ıcın ıpl demedı yanı ıpl de mmı ayda bır yapılıomus onu anlamadm az once arkds ole dedıde

Özel Derma Clean Polikliniği'nde mi yaptırıyorsun? Çünkü ben de orda yarım bacak ve koltuk altıma lazer epilasyon yaptırmıştım. Eskiye nazaran bayağı azaldı ama tamamen bitmedi. 3-4 yıl önce yaptırmıştım ve herhangi bir hormon problemim de yok. En azından azaldı diye avutuyorum kendimi ama komple bitmesi gerekmez miydi???

arkadaslar kesinlikle ucuz yada paket program vs diye bence lazere gidilmemeli. Cunku hormonal yada ten rengi gibi bir sorunu olmayan bir kişi için 5 seansda sonuç alınamaması imkansız. 2 seans gidiyosun onun bile direk etkisi hissediliyor. kaldıki 4 seans koltukaltı ve genital için normalde cok cok iyi, 6 seansda ise bbaya baya biter diyorlar. Sizin gittiğiniz yer nasıl biryer bilmiyorum ama umarım sonuç almanız açısından bişeyler değişir. Onerim bunu gidip direk konusmanız ve 5-6 seansda tüyleri biten insanları ornek gosterip sizde neden boyle bir sorun oldugunu sormanız. Çünkü ben daha once koltukaltıma 5 seans gittim 2 yıl once. seansı 50tlden. Şimdi gittiğim yer 70tl. ikiside ozel hastane. ilk gittiğim yere giden hiçbir tanıdıgım sonuç alamadı ve paramız bosuna gitti, şimdi digerine gidiyorum ve 5 seans giden arkadasımın tüm tüyleri bitti

dimii bencede öyle 5-6 seans zaten nerden baksan 10-12 ay sürüyor o halde nasıl olurda sonuç alınmaz mantığa aykırı
ben paket aldım 5 seansmış kaldı 4 bakalım inşallah güzel sonuç olur eğer gidilen yerde ticari açlık yoksa doğru yerse zaten müşteriyi memnun edeceklerdir
banada lazere en uygun tenin 5-6 seansta iyi sonuç alacağını söylediler
gidilen yer kullanılan cihaz+yapan kişi doğruysa hiç endişeye gerek yok ama işte mesele öyle bir yer bulmak

burda bir yanlışlık var kalın tüy+açık tenliysen alexandrite'den başkası olmaz diod ince tüylere yapılır sakın alexandrite'den başkasını yaptırtma
nasıl diod diyebiliyorlar ya ellerinde alexandrite yok anlaşılan....gitme oraya başka yer araştır derim ben bide güzellik merkezlerinden uzak dur klinik bul bide sana tavsiyem eğer yüzündeki tüyler kalın ve aşırı değilse yüzüne yaptırma derim çünkü yüz en geç biten bölgelerden biridir en az 12 ay sürer önce oraya her seferinde jilet vuruyorlarki kalınlaşsında lazer görsün diye o yüzden kaç ay bi kere kalınlaşmasına gidiyor üstelik kızarması vs..cabası
e yüzünü de saklayamazsınki görünen yer sonuçta.ben yüzüne değdirip daha sonra pişman olanları çok duydum o yüzden haberin olsun
evet ıpl her ay yapılıyormuş iyi araştır

Son düzenleme:
arkadaşlar acil cevap verirmisiniz ben bacaklarıma lazer epilasyon yaptırıcam 2 sene sonrada tüp bebek tedavisi olucam 4. deneme acaba hormaonlar o ay hızlı çalıştığından kıllar tekrar çıkma yaparmı

yapsada eskisi gibi olmaz diye biliyorum ama yinede uzmanına sorun hamilelikte olabiliyormuş ince tüylenmeler ama daha önce lazer yapıldıysa eskisi gibi olmaz bide her hamilede tüy artışı olacak diye bişey yok mesela benim bir arkadaşımın hamileyken tüyleri artmamış aksine azalmış ne güzel inşallah bizlere de öyle olur:) lazere ilk defa mı başlıyorsunuz

bana gittiğim yerdeki uzman bayan demiştiki çıkan yerleri ister ağda istersen cımbızla al biten yerlere bişey olmaz çünkü zaten onların kökleri ölmüştür

evet ilk yaptırıcam bacaklarımı cevabın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…