- Konu Sahibi durgunsu0210
-
arkadaslar kesinlikle ucuz yada paket program vs diye bence lazere gidilmemeli. Cunku hormonal yada ten rengi gibi bir sorunu olmayan bir kişi için 5 seansda sonuç alınamaması imkansız. 2 seans gidiyosun onun bile direk etkisi hissediliyor. kaldıki 4 seans koltukaltı ve genital için normalde cok cok iyi, 6 seansda ise bbaya baya biter diyorlar. Sizin gittiğiniz yer nasıl biryer bilmiyorum ama umarım sonuç almanız açısından bişeyler değişir. Onerim bunu gidip direk konusmanız ve 5-6 seansda tüyleri biten insanları ornek gosterip sizde neden boyle bir sorun oldugunu sormanız. Çünkü ben daha once koltukaltıma 5 seans gittim 2 yıl once. seansı 50tlden. Şimdi gittiğim yer 70tl. ikiside ozel hastane. ilk gittiğim yere giden hiçbir tanıdıgım sonuç alamadı ve paramız bosuna gitti, şimdi digerine gidiyorum ve 5 seans giden arkadasımın tüm tüyleri bitti
arkdslar ben bı yerle anlastm aylık 250 oducem 1250 ye anlastm sınırsız tüm vücut için diode lazermiş vucut tuylerım cok kalın yuzumdekler normal karısık ıyı olrmmu uygunmu acaba tenim de beyaz ne dusnuosunuz fıyt konusunda?
yapsada eskisi gibi olmaz diye biliyorum ama yinede uzmanına sorun hamilelikte olabiliyormuş ince tüylenmeler ama daha önce lazer yapıldıysa eskisi gibi olmaz bide her hamilede tüy artışı olacak diye bişey yok mesela benim bir arkadaşımın hamileyken tüyleri artmamış aksine azalmış ne güzel inşallah bizlere de öyle olur:) lazere ilk defa mı başlıyorsunuz
genital bölgenin acımaması için bir krem veya bir yöntem var mıdır?Bilen var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?