• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir şeyin altında kalmam diyen kızlar; Bana yardım etmelisiniz arkadaşlarım!

konu sahibi bayan,
şahsım adına anlattıklarınızda gücenilecek bir durum göremedim. gerçi tavır önemli,ben pek sayın mal kafa beyfendiyi tanımıyorum. dolabı kocanızın önüne köpeğin önüne atar gibi atmadıysa niyet temiz de olabilir niye kızdınız anlayamadım..
elektronık eşya istemiş demişsiniz ev hediyesi olarak sanırım.. insanlar çok samimi dostlarından isteyebilirler.. cok samımı değilseniz ayıp kaçar bence..
mal kafa bey ile ilgili başka sorunlarınız vardı da bunlar tuz biber mi oldu bilemem. varsa yazın ..haklı bulursak sizi topluca cadılık yapalım adama...

yorum yazan arkadaslar bazılarınız kanaatimce aşırı kırıcı olmuş,hakarete varan sözler,ithamlar sarfetmiş.. bence hoş değil. görüş bildirirken insanları haksız bulsak dahi kırmasak çok güzel olur..

bence bşver düşüncesizse onun ayıbıdır.

büyütme bence olayı ama tabi olayların öncesi varsa bilemem..

komleksin yoksa durum da kötü bişi yok...

salla gitsiinn

arkadaşım üzüldüm durumuna açıkcası için ne kadar hırs ve fenalık dolu yada öle gözüküyor öle olmasa bile şu anda bana onu yansıttın yazdıgın mesajla...hiç birşeyin altında kalmaya bilirsin ama bunu terbiyesizlikle yapma bence efendilikle yap!.....ki bu durumda altında kalabilecegin bi şey yok böle şeylere takılma kendinide üzersin cevrendeki insanlarıda belki evine gittigin zaman sizi çok iyi agırlayacak neden köprüleri yakıyorsun kia.s.

:1closedeyes:alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.sa.s

inanın benim de kullanmadığım eşyalar falan var. taşınırken orada bıraktıklarım oluyor.bunları başkasına siz alır mısınız diyemiyorum.insanlaın böyle tepkisini almaktansa çöpe atıyorum.
aynen öyle iyilikten maraz doğar.

ya arkadaslar tamam kizcagiz hatali, suclu ukalalik yapmis ama artik üzerine fazla gitmeyelim bence, kac gün olmus konuyu acali, bence hatasini anlamasina baya yardimci oldunuz :)

Valla "iyilikten maraz doğar"ın somut halisiniz kusura bakmayın. Adam da herhalde sizin onun eskilerine muhtaç olmayacağınızı biliyordur.Ama birinin işine yaramayacak birşey başkasının işine yarayabilir.Adamın hareketlerinde başkaca bir aşağılayıcı tavır yoksa, alınacak birşey yok bence bunda.Genel tavrı ve başka aşağılayıcı halleri olduysa bilemem.Ama belki yoksul bi akrabanız vardır, ona götürürsünüz, ya da ne bileyim balkonda hırdavat malzemelerinizi koyarsınız düşüncesiyle teklf etmiştir.
İnsanları harcamak bu kadar kolay mı? Siz hiç kötü insanlarla karşılaşmamışsınız sanırım, kötü muamele görmenin ne demek olduğundan bihabersiniz. :olmaz:

ey allam yaa
altta kalacağın
mal kafa diyeceğin
laf sokacağın bi durum yok göremedim ben :delphin:

bu kadar kompleksli ve art niyetli olduğunu bilselerdi emin ol sana günahını bile bağışlamazlardı. ne kendini beğenmiş insanlar var ya.

ıyi niyetle söylenmiş bişey düşüncesizlik etmiş herkes herkesin eskisini kullanmak istemeyebilir.Ama bu o kadar abartılacak bişey değil eşinin arkadaşı sonuçta eşinin hatrı yok mu hiç ??
Birgün olur yeri ve zamanı gelir bi şekilde öğrenir böyle şeylerden hoşlanmadığını ama evine gitmeyi laf sokmak için fırsatmış gibi görmen hiç hoş değil..

yazdıklarınızı su an okudum tam 80 tane üslubu çirkin mesaj!! ilginiz için teşekkürler,ama mesajlarında küstahlaşan , çirkin ithamlarda bulunan kişileri kastetmiyorum tabi!!!:1closedeyes: bunun ne burnu yüksekde olmakla ne de kompleksli olmakla alakası yok. bence de siz siz olun böyle bir iyilik yapmaya kalkısmayın bile. evinizdeki atılacak bir esyayı eger arkadasınıza layık görebiliosunuz buna sadece pes derim.!! bir rafı,askılıgı bile olmayan ; boyası eskimiş tahta kelepir bi dolap!.balkonum at koşturcak kadar büyük bile olsa;onu orda barındırmam bile.bu mudur kompleks sahibi olmak!??:olmaz: evet ,yeni evli arkadasına' alırsanız alın 'dediği kelepirlik dolapsa eğer,kusura kimse bakmasın da o kimse boş bir tenekedir.

eğer buna sinir olamıycak kadar nirvanaya ulaşmıssanız tebrikler! iyiliğin adı ne zamandır eski eşya vermek olduysa artık!? ama siz alın , biriktirin öle şeyleri.bi güzel de sineye çekin.ne iyi adam dersiniz belki...atmadan önce bizi de düşünmüş dersiniz heralde;sözüm ona beni şeytan ilan edenler! :1closedeyes:

bi de şuna çok güldüm ya;misafir olarak girip okuyomusum da yazmıyormusum yorumlarınızdan sonra.heralde çekinmişim yüzüm kalmamış...bravo ! zemuszemus :dance:

Lütfen konulara yorum yazarken,üsluplarınıza ve yazdığınız kelimelerin nereye gideceğine dikkat ediniz.

O kadar mesaj silip gereken işlemi yaptım ama inanın mesajlarınızı okurken utandım..

Bunu reelde ki herhengi bir kişiye değil,sizin gibi paylaşım yapan birisine yazıyorsunuz arkadaşlar.
Mesajlar bir felaketti ayrıca konu sahibinin sizlere anında cevap verme gibi bir yükümlülüğü de yoktur..ıstediği zaman siteye giriş yapar istediği zaman sorularınızı cevaplar.Sizin deyiminizle yüzü olmadığından girmemezlik yapmıyordur,mesajlarıznı karşısında şok olmuş da olabilir.

Konuda bişey yok mu? ılginizi çekmiyor mu? Yalan mı geldi? Yazmayın o zaman mesaj.
Üstelik etiketlere yazmış olduğunuz kelimeler için de ayrı bir bravo..

Son düzenleme:
Back