sadece bu anlattıklarınıza bakarsak, bence dolabı kullanırmısınız demesinde bi sorun yok.
Kendinin kullandığı bişey sonuçta, iyi niyetle sormuş olmalı.
''Madem malına güveniyordu neden yeni evine götürmedi'' bu da ayrı merak konusu ama olsun. Bence burda alınacak bişey yok.
Tabi söyleyiş tarzını da bilmek gerek.
Belli ki tavırlarından hoşlanmıyorsunuz ki, bu derece rahatsız olmuşsunuz.
Ukala bir tip mi bu adam. Eğer öyleyse, eşinizin kırılmaması adına davete gidersiniz, o ortamda bir ukalalık yaparsa o zaman uygun bi cevap verirsiniz.
kızlar,eşimin bir arkadası var .yenilerde evlendi.evlenmeden önce bizim yan dariemizde kalıyordu.evlenmeye 1 -2 gün kala evi boşaltıp yeni evlerine gecerken;eşime bir dolap göstermiş(buzdolabı diil)ne rafı olan ne bilmemnesi olan uyduum tahta derme çatma bişi.belki de daha vahim.!!!eşime demişki ihtiyacınız olacaksa alabilirisiniz,bir bak demiş.(gördüğünüz üzere cok mal kafa !) bnm eşim de dünya mütevazisidir.hiç bozmamış yok demiş.tabi benim haberim sonra oluyor.öle bişeyi ben deil evime semtime sokmam.o çocuk da sokağa koydu dolabı.inanın bayadır orda kaldı çöp toplayıcı bile tenezzül etmemiş:):)
kaydirigubbakcemile3 şimdi konu şu.bu mal kafa arkadası 2 dir bizi evine çaya felan cagırıo.bugün de çagırmış.bi de davetinden sonra da eşimden elektronik bir alet istedi .gelirken getir die:) görüomusunuz.önce ben onun evine ne gitcem salla allasen dedim ama şimdi düşünüyorum da bu ona haddini bildrmek için bi şans olabilir.şimdi hadi senaryo üretelim ve bana nasıl laf sokabilcegim konusunda yardım edin.lütfennn!:) siz olsaydınız napardınız.evlerine gitmez sallamaz mı yoksa gider onların hatasını yüzüne mi vururdunuz.?tabi eşimin haysiyetini kırmayacak şekilde..merakla bekliyorum çabuk:)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?