Hiç bir şeyin altında kalmam diyen kızlar; Bana yardım etmelisiniz arkadaşlarım!

lizzie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
544
1
96
Bursa
kızlar,eşimin bir arkadası var .yenilerde evlendi.evlenmeden önce bizim yan dariemizde kalıyordu.evlenmeye 1 -2 gün kala evi boşaltıp yeni evlerine gecerken;eşime bir dolap göstermiş(buzdolabı diil)ne rafı olan ne bilmemnesi olan uyduum tahta derme çatma bişi.belki de daha vahim.!!!eşime demişki ihtiyacınız olacaksa alabilirisiniz,bir bak demiş.(gördüğünüz üzere cok mal kafa !) bnm eşim de dünya mütevazisidir.hiç bozmamış yok demiş.tabi benim haberim sonra oluyor.öle bişeyi ben deil evime semtime sokmam.o çocuk da sokağa koydu dolabı.inanın bayadır orda kaldı çöp toplayıcı bile tenezzül etmemiş:):)

kaydirigubbakcemile3 şimdi konu şu.bu mal kafa arkadası 2 dir bizi evine çaya felan cagırıo.bugün de çagırmış.bi de davetinden sonra da eşimden elektronik bir alet istedi .gelirken getir die:) görüomusunuz.önce ben onun evine ne gitcem salla allasen dedim ama şimdi düşünüyorum da bu ona haddini bildrmek için bi şans olabilir.şimdi hadi senaryo üretelim ve bana nasıl laf sokabilcegim konusunda yardım edin.lütfennn!:) siz olsaydınız napardınız.evlerine gitmez sallamaz mı yoksa gider onların hatasını yüzüne mi vururdunuz.?tabi eşimin haysiyetini kırmayacak şekilde..merakla bekliyorum çabuk:)kaydirigubbakcemile3

e cnm zorla sizin evinize sokmamış yaa o dolabı
ne yani lazımsa bi bak demiştir
bence laf sokucak bi durum yok
ama yinede sen bilirsin...

ne demiş ki bu kadar " mal kafa " tabirini kullanmanı gerektirecek ve laf sokacak

bencede laf sokçak bişey yok ortada , iyi niyetle belkide düşünülmeden söylenmiş bişeydi

ortada hiçbir sorun yok bence

nevar ki bunda haddini bildirecek

ne alıp veremediğiniz var anlamadım

mal kafa falan hiç hoş tabirler değil

seviyesizce geldi bana

Bence de ortada laf sokulacak bir durum yok, bazı insanlar ince fikirli düşünemiyor işte, demek kendi kullanılır olduğuna inanıyordu o dolabın size lazım olur mu diye sormuştur belki, sizi evine davet etmesi konusunda; genelde bizim toplumumuzda önce evlenen gider büyüklerini ziyaret eder, sizinki arkadaş durumu ama eşin diyebilir önce siz gelmelisiniz gibilerinden çıtlatabilir yani, arkadaşınızı siz daha iyi tanırsınız sizin tabirinizle bazı davranışlarında "mal" olabilir ama bu onun kötü niyetli biri olduğunu göstermez, size karşı içinde kıskançlık fesatlık gibi şeyler taşımıyorsa bence problem olmamalı böyle şeyler, biz kadınlar ince fikirliyizdir, ama erkekler mal demeyeyim daha kaba saba düşünürler ince düşünmezler bir çok şeyde

sadece bu anlattıklarınıza bakarsak, bence dolabı kullanırmısınız demesinde bi sorun yok.

Kendinin kullandığı bişey sonuçta, iyi niyetle sormuş olmalı.

''Madem malına güveniyordu neden yeni evine götürmedi'' bu da ayrı merak konusu ama olsun. Bence burda alınacak bişey yok.
Tabi söyleyiş tarzını da bilmek gerek.

Belli ki tavırlarından hoşlanmıyorsunuz ki, bu derece rahatsız olmuşsunuz.
Ukala bir tip mi bu adam. Eğer öyleyse, eşinizin kırılmaması adına davete gidersiniz, o ortamda bir ukalalık yaparsa o zaman uygun bi cevap verirsiniz.

herkes herşeyi ince düşünemeyebilir...hem illa o dolabı siz kullanacaksınız diye bişi yokki..belki başka birisine verirdiniz..başka bir iş için kullanırdınız..

ortada ne rencide olmuş bi durum var

nede laf sokmanızı gerektirecek bişey var

bence siz bu insana karşı bi gareziniz var

ve laf sokmak için bahane arıyosunuz

bence yeni evlendi ya eski bişiyi almak istememiş olabilir

kendi eskisini kendi evine götürmeyip lazımsa alın demesi bence de hoş değil,sanki onun eskisine muhtaçmış gibi,
belki kötü niyeti yoktur ama yinde densizce söylenmiş laf gibi geldi bana.
laf sokmana gerek yok,amaaaaaaa
yine öyle bi ukalalık yaparsa yaptığı anda lafını sokacaksın.

Ne var bunda?
Adam paketleyip hediye diye evinize sokmamış ya.
Neden bu kadar alındınız anlamadım. Sormuş sadece, sağol der geçilir ne yani?
Adama mal kafa demeler, laf sokmak için akıl istemeler.
Eğer ortada kötü bir niyet olsaydı eşiniz de düşünür gerekli cevabı verirdi herhalde.
Ha farz edelim ki adam kötü niyetle söyledi, aynı seviyeye düşmek size ne kazandıracak anlamadım.
Kızmayın, darılmayın ama şu pozisyonda siz o adamdan çok daha kötü niyetlisiniz bence.
Bırakın böyle şeyleri Allasen zorla tatsızlık çıkarıp can sıkmanın, kalp kırmanın ne alemi var ya şu mübarek günde.

adamın evinde kullandığı bir dolapmış sonuçta. Yani ne var ki götürmüyorum işine yararsa al demekte? Sonuçta zorla evinizin içine sokmamış. Açıkçası ben kötü bir şey göremedim.

gün gelir tenüzzül etmediginiz seylere tenezzül ettiginizde bu yazinizi hatirlamanizi umut ederim

Gereksiz bir konu bence.
Yani laf sokulacak alınılacak bir durum olsa ortada tamamda ben büyütülecek bişey göremedim :uhm:

gun gelip begenmediginiz dolap icin ettiginiz hakaretlerin sahibine muhtac olmazsiniz umarim.

Simdi sen bu (mal kafa) adama niye laf sokmak istiyorsun?fisfisfis

Hangi cüretle size eski dolabini teklif etti diyemi?
Isinize yararsa alin demis...vay vay vay....bu ne terbiyesizlik degilmi?

Arkadasim kizma alinma lüften ama bence bu adama nasil laf sokarim diye düsüncegine önce kendi düsüncelerini bir sorgula!!
Cok ama cok ayip birsey bu düsündügün......lmaz:

arkadaşın bence bu adamdan bi kuyruk acısı var onu çıkarmak için bahane arıyoo

terbiyesizliğin en büyüğünü sen yapıyorsun burda. arkadaşınız samimiyetinize güvenipde böyle bir teklifte bulunmu. birde yemeğe davet etmiş, ne var bunda. illa önce onlar mı gelmeli. belki yol yordam bilmiyorlar, önceliğin kimde olduğunu bilmiyorlar. sizin büyüklük edip anlatmanız gerekli dicem ama sanırım sizde o büyüklük yok...

tuhaf bır konu
haklı olmadıgınız bır konuda bızden yardım ıstıyorsunuz
ustelık nasıl laf sokarım dıye
cok ayıp yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…