malesef ben şahit oldum çok yakın bir arkadAŞIMIN çocuğu kucağındayken eşiii üstüne yürüdüüü ne yapacağımızı şaşırdık ben kucağındddan çocuğu kaptımm eşimdeee eşini tuttu vurmaması için kötü bir durumdu anlayacağınız
yıllar önce bende şahit oldum.
annennem de kalıyordum,sadece o ve ben vardık.annennemde yaşlı 80 yaşındaydı o zaman.alt komşudan sesler gelmeye başladı önce bağırma sesleri sonra eşyalar havada uçuşuyormuş gibi gürültüler.napacağımı bilemedim,korktum.sonra bizim kapı vurulmaya başladı koştum açtım hemen kapıyı,kadın ağzı gözü kan içinde geldi yanında da 4-5 yaşlarındaki kızı.içeri aldım hemen.kapıyı kilitledim ve hemen polisi arayalım dedim.kadın istemedi,kocasından kurtulmak için kolundan bıçakladığını söyledi bunları anlatırken,adam geldi kapıya,kapıyı yumrukluyo,küfürlerrr falan.yok dedim bu böyle olmıcak önce polisi aradık sonra babamı,eniştemi.polis geldi adamla konuşmuş sakinleştirmişler biraz.kadın birkaç gün anennemde kaldı sonra döndü evine ne yazık ki.
o olaydan 1 yıl sonra ayrıldılar.adam hep bizim aileyi suçlu gördü sanki onlar çok iyi anlaşıyolarmışda,biz arayı bozmuşuz gibi bi duruma düşürdü.kadın şimdi başka biriyle evli,ilk zamanlar haber alıyorduk ama uzun süredir adı bile geçmedi.
Bende yıllar önce şahit olmuştum.liseye giderken 3 katlı bir evin 2. katında biz.1.katında ev sahibi,3.katında gelini,oğlu ve bir yaşlarında torunu oturuyordu.oğlu ne zaman annesine gitse kadın dolduruyor yukarı çıktığında da karısını dövüyordu.gelin hastahanede çalıştığı için çocuğuna annem bakıyordu.işe giderken bize bırakırdı.bir akşam baktık yukarıdan kavga sesleri,çocuğun ağlama sesleri geldi.ertesi gün çocuğunu bırakırken bir baktık kadının bir gözü mosmor olmuş.biz o evden taşındık.bir süre sonra duydukki yarım saat uzaklıktaki başka bir ilçeye taşınmışlar.gezmeye gittik.kayınvalide olmayınca baya huzurluydular.bir de kızları olmuştu.kayınvalideye ne mi oldu?bir süre sonra eşi vefat etti kendisi de yalnız kaldı
evet bizzat kendi ailemde yaşadım.s huzur evde çok önemli
geçmiş olsun, size mi uygulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?