Yıllardır muhasebe finansman departmanında çalıştım hiçbir halt olmayacağından o kadar emindim ki yükselme diye bir şey yok zaten. bir gün ansızın yönetimden fiyatlandırma tarafı ile ilgili bir iş teklifi aldım iş geliştirme diye geçiyor mühendis işiymiş ama ilk başta tabii ki bu kadar detaylı bilmiyordum hani olur ya bazı yerlerde sistemsizlik kim ne yapar ne eder bilinmez işin içine girdiğinde anlarsın neyin ne olduğunu. Yönetimden teklif gelince kimseye söyleme dediler düşün dediler ben de bu bulduğum yerden hiçbir halt olmadığını anlayınca en azından yeni işi öğrenirim deyip girdim bir işin içine. Bir yıl olmak üzere bir şeylere ilk günden daha hakimim tabi ama genel olarak hâlâ karışık şeyler var bugün patronunla ufak yollu bir azar yedim ve çok kötüyüm maliyet işlerini nasıl oturttucağım insanların peşinden nasıl koşacağım diye düşünüyorum yapamazsam diye korkuyorum. Finansta olan işimi de kaybettim kendime hiç güvenim yok benim gibi olan var mı yapabilecek miyim bilmiyorum neden kendime bu kadar güvensizim anlamıyorum zamanla herkes her şeyi yapabiliyor ama ben bunu niye kendime anlatamıyorum anlamıyorum çok kötüyüm işe de ihtiyacım var
Off..
Off..