Hiç bi şekilde balık yağı içiremiyorum

vio

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
303
238
Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum

Bebeğiniz kaç aylık. Büyük oğlum balık ve balık yağını problemsiz yerken , küçük oğlum balığı hiç yemiyor. Balık yağını da içtiği gibi kusuyor. Zamana bıraktım ben durumu.

Bizdede balık yedirmek kabus gibi artık yıldım denemiyorum bile. Balık yağına da ümitsizliğimden dolayı başlamadım içmez diye cidden kullanırken rahatsız etmeyen bişi varsa bende alırım

16662592480713404694170658161856.jpg
ben 5 yasındaki kızıma bunu veriyorum evet tadına bayılmıyor ama şikayetci de değil. Degerleri ve içeriği cok iyi bi yağ tavsiye ederim.

Büyük oğluma çeşit çeşit balık yağı icirmis biri olarak ,hemen hemen çoğunun tadi aynı geliyor bana. Büyük oğlumun bayılarak tadı çok güzelmiş diye içtiğini ,küçük çok kötü diyip içmiyor. Damak tadı biraz da sanırım 🤷

Aynı şekildeydik bizde şu sıralar yeni balık yağına geçtik sorun yaşamıyoruz şükür 🤲🏻

• Beğen
Reactions: vio
Hayır şurup değil daha konsantre formda bişey damlatarak kullanılıyo ekmeğe falan damlatıp öyle veriyorum
Valla ilk defa duydum böyle bi balık yağı bilsem şurupla uğraşmaz bunu alırdım içirirken ittiği için dökülünce kokusu çıkmıyo asla içirmesi de zor zaten. Tadı nasıl peki?

Valla ilk defa duydum böyle bi balık yağı bilsem şurupla uğraşmaz bunu alırdım içirirken ittiği için dökülünce kokusu çıkmıyo asla içirmesi de zor zaten. Tadı nasıl peki?
Eskiden aldıklarım hep şuruptu zaten, dediğin gibi içirmek zor o yüzden kendim araştırıp buldum doktora da sordum iyi bi omega3 takviyesi kullanın dedi. çok memnun kaldım. Tadı da tutti furttili merak edip bende baktım :)) güzel gayet ağır balık kokusu yok hiç

Eskiden aldıklarım hep şuruptu zaten, dediğin gibi içirmek zor o yüzden kendim araştırıp buldum doktora da sordum iyi bi omega3 takviyesi kullanın dedi. çok memnun kaldım. Tadı da tutti furttili merak edip bende baktım :)) güzel gayet ağır balık kokusu yok hiç
İfos onayı var dimi? Konsantre diyince ben çok yoğun kokar diye düşünmüştüm iyiyimiş o zaman ya

İfos onayı var dimi? Konsantre diyince ben çok yoğun kokar diye düşünmüştüm iyiyimiş o zaman ya
Yok dediğim gibi tadı kokusu kötü değil asla. İfos onayı da var olmasa zaten almam bende en dikkat ettiğim şey balık yağında.

• Beğen
Reactions: vio
Gecen hafta doktor kontrolunde sordum bende omega3 basliyim mi diye o da argivit dha tavsiye etti 1 haftadır her gun veriyorum sevdi tadini

X