7.hafta 4 günlük hamileyim 5.haftada kese gorundu bu cuma günü gitcem 2 aylık olacak çevremdeki tum hamileler belirtilerinden bahsediyor ama benim hiç bir belirtim yok ne gogus ağrısı ne kasık ne bel ağrısı...miğde bulantısı da yok halsizlikte normalmi sizce boş gebelik mi çok üzülüyorum 1.buçk yıllık evliyim...
Bence biz şanslı olanlardanız cnm bencede şikayet etme hiçbir belirti yaşamadım bende son ayıma girdim çok şükür hele ilk aylar ultrasonda görmesem inanmıcaktım ama telaşlanma şu ayların kıymetini bil son aylarda ağrılar başlıyor ben şu an sol tarafımda bi ağrıyla boğuşuyorum bebiş büyüdüğü için sıkıştırıyor mide yanmasıda buna eşlik ediyor7.hafta 4 günlük hamileyim 5.haftada kese gorundu bu cuma günü gitcem 2 aylık olacak çevremdeki tum hamileler belirtilerinden bahsediyor ama benim hiç bir belirtim yok ne gogus ağrısı ne kasık ne bel ağrısı...miğde bulantısı da yok halsizlikte normalmi sizce boş gebelik mi çok üzülüyorum 1.buçk yıllık evliyim...
7.hafta 4 günlük hamileyim 5.haftada kese gorundu bu cuma günü gitcem 2 aylık olacak çevremdeki tum hamileler belirtilerinden bahsediyor ama benim hiç bir belirtim yok ne gogus ağrısı ne kasık ne bel ağrısı...miğde bulantısı da yok halsizlikte normalmi sizce boş gebelik mi çok üzülüyorum 1.buçk yıllık evliyim...[/QUOT
Gogus şişmesi ağrısı kaçıncı ayda başladı sizde..bende sadece biraz hassas ama ağrı yok
Biraz mı rahatladınız? Bence şanslı bir gebelik dönemindesiniz. Bu haftalarda çoğu kişide rahatsızlıklar ortaya çıkar dua edin de bu şekilde devam etsin, o belirtileri çok çok kötü bir şekilde yaşamış kişi olarak bence kendinizi şanslı hissedebilirsiniz benimde 6. haftamda tam anlamıyla başladı ve 22. haftama kadar devam etti, mide bulantısı, kusma,tiksinme,halsizlik, hayattan tat almama, ağlama nöbetleri düşünün, halinize şükredin, biraz değil bayağı bi rahatlatın bence :) Hayırlı olsun bebeğiniz.İnşallah öyledir ya cuma günü randevum.. biraz rahatladm.
öyle ama insan gene bebişine ait bir belirti arıyor olmayınca da endişe kaplıyor içimiBiraz mı rahatladınız? Bence şanslı bir gebelik dönemindesiniz. Bu haftalarda çoğu kişide rahatsızlıklar ortaya çıkar dua edin de bu şekilde devam etsin, o belirtileri çok çok kötü bir şekilde yaşamış kişi olarak bence kendinizi şanslı hissedebilirsiniz benimde 6. haftamda tam anlamıyla başladı ve 22. haftama kadar devam etti, mide bulantısı, kusma,tiksinme,halsizlik, hayattan tat almama, ağlama nöbetleri düşünün, halinize şükredin, biraz değil bayağı bi rahatlatın bence :) Hayırlı olsun bebeğiniz.
Canim benim iki gebelikte hicbir belirti olmadi goguslerim dahi hamilelik boyunca sismedide,agrimadida ama bu gebelikte bulanmada istahsizlikta goguslerde hassasiyet ve bayaği bi buyume yasadimGogus şişmesi ağrısı kaçıncı ayda başladı sizde..bende sadece biraz hassas ama ağrı yok