• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic belirti yaşamadan hamile olanlar var mi?

Adet gününden önce hic belirti yaşamam canim sadece adet olacagim gün hafif mide bulantim ve sancim olur ve o gün hastalanirim.

Ben 2ay olana kadar hic bir belirti hissetmedim.sonrasinda ciddi bulantim oldu 5hafta kadar sürdü.şundan eminim kizlar.çok araştiran soruşturan biri olarak gördümki hamilelikten tutunda doguma kadar hatta bebegin gelisimine kadar herkeste olaylar farkli gidiyor.herkesin fiziksel yapisi genetigi psikolojisi farkli herkes ayni şeyi yaşamayabiliyor.

Ben 2ay olana kadar hic bir belirti hissetmedim.sonrasinda ciddi bulantim oldu 5hafta kadar sürdü.şundan eminim kizlar.çok araştiran soruşturan biri olarak gördümki hamilelikten tutunda doguma kadar hatta bebegin gelisimine kadar herkeste olaylar farkli gidiyor.herkesin fiziksel yapisi genetigi psikolojisi farkli herkes ayni şeyi yaşamayabiliyor.

Evet herkes ayni belirtiyi yaşayamaya biliyor bizde bizimle ayni durumda olan birileri varmi merak ediyoruz beklemek çok zor geliyor canim . en azindan burada sizlerle ne hissettiklerim izi konuşuyoruz hamile olduğunu nazil hissettin canim.bende hic belirti yok şuradan bir gün gibi 5 günüm var reglime.

Canım benin
Normalde gününde olurum canim senede bir iki defa aksakliklar yasaya biliyorum.oda normal diye biliyorum.sanci demiyelimde karnimda hafif hissedilen bir esinti oluştu.belkide usutmusumdur temizlik felan yaptin su ile çok ugrastim bilemiyorum yani. Valla adetinin 13.günü yumurtladigimi düşündüm değerlendirdi.ama galiba 18.gün yumurtlama oldu aslında her iki günde şeffaf akintiyi gordum ama 18.de daha yoğundu ilk defa boyle oluyor canim.bir kaç gün kasik agrim oldu yumurtlamadan zor diye düşündüm.onun haricinde hic bir belirtim yok. Göğüslerinde hassasiyet yok sık idrara cikmada yok canim kasiklarda agrida yok.adet gunumdede ben hic belirti yaşanan.sadece hastalandigim gün çok sancim ve bel agrim olur.şuan siradan bir gün gibi.umudunu kaybetmeye basladim çünkü hic belirti yok ne mide bulantisini ne bel agrisi.sadece uyku canm oda çok değil belki de baharin etkisindedir.sabahlari uyanmakta zorlaniyorum. Beklemek ne kadar zormus.zaman geçmek bilmiyo.dun hasta olurum diye düşündüm ama olmadim. Stres yapinca gecikiyo kesinlikle oda daha çok umutlandiro insani. Bekliyorum hala.bu arada akintimda öyle çok değil arada az az oluyor bazen hic olmuyor.
Bizim ailede ikiz çok fazla bende ikizim ikizlerin olsun istiyorum.son 5 gün canim herşeyi ogrenecegim. Belki de stresten gecikir offf bilimiyorum karmakarisigim
y
Normalde gününde olurum canim senede bir iki defa aksakliklar yasaya biliyorum.oda normal diye biliyorum.sanci demiyelimde karnimda hafif hissedilen bir esinti oluştu.belkide usutmusumdur temizlik felan yaptin su ile çok ugrastim bilemiyorum yani. Valla adetinin 13.günü yumurtladigimi düşündüm değerlendirdi.ama galiba 18.gün yumurtlama oldu aslında her iki günde şeffaf akintiyi gordum ama 18.de daha yoğundu ilk defa boyle oluyor canim.bir kaç gün kasik agrim oldu yumurtlamadan zor diye düşündüm.onun haricinde hic bir belirtim yok. Göğüslerinde hassasiyet yok sık idrara cikmada yok canim kasiklarda agrida yok.adet gunumdede ben hic belirti yaşanan.sadece hastalandigim gün çok sancim ve bel agrim olur.şuan siradan bir gün gibi.umudunu kaybetmeye basladim çünkü hic belirti yok ne mide bulantisini ne bel agrisi.sadece uyku canm oda çok değil belki de baharin etkisindedir.sabahlari uyanmakta zorlaniyorum. Beklemek ne kadar zormus.zaman geçmek bilmiyo.dun hasta olurum diye düşündüm ama olmadim. Stres yapinca gecikiyo kesinlikle oda daha çok umutlandiro insani. Bekliyorum hala.bu arada akintimda öyle çok değil arada az az oluyor bazen hic olmuyor.
Bizim ailede ikiz çok fazla bende ikizim ikizlerin olsun istiyorum.son 5 gün canim herşeyi ogrenecegim. Belki de stresten gecikir offf bilimiyorum karmakarisigim
canım benim insan hissedermiş hamile olduğunu ama birazda akışına bırakmak gerek heralde. Belkide senin bünyen pek belirti vermeyebilir herkeste farklı oluyomuş çünkü, zaten 5 gün kalmış dayanmak beklemek çok zor evet ama eğer hamileysende bu beklemek herşeye değer diye düşün, sonuçta hayat mücizelere gebe kimse bilemez ne zaman ne olacağını onun için belirti olmasa bile ümit etmeyi bırakmayalım benimde akıntım aynı yoğunlukta devam ediyo 8 günün kaldı ama kadıklarımda hafif sancı gibi bişey var ve bugün dikkat ettim göğüs uçlarım acayim kararmış ama acı felan yok ilk kez bukadar koyu sadece ucu ama hayırlısı olsun nedeyelim bu ay olmazsa önümüzdeki aylara bakıcaz

S Sessiz_sedasiz Bende gecikme dışında hiçbir belirti yaşamadım.Hastanede öğrendiğimde şok olmuştum ilki ne mide bulantısı ne bişey şükür :KK66:

Benimde 5 günüm var canim bugün test yapsammi diye dusunuyorum . senin aşina çok sevindim umarim benimkide sessiz sedasiz geliyordur
İnşAllah canım :)
Ama bence evdeki testlerdense erken daha ...Benim ilkinde 7 gün geçti yaptım testi ama atmadım.4-5 saat sonra baktım silik çizgi vardı.Sonra hemen hastaneye gittik bebişim çok küçükmüş meğersem :)
Hamdolsun şimdi büyüdü Maşallah darısı başına İnşAllah bizi de haberdar et :KK54:

İnşAllah canım :)
Ama bence evdeki testlerdense erken daha ...Benim ilkinde 7 gün geçti yaptım testi ama atmadım.4-5 saat sonra baktım silik çizgi vardı.Sonra hemen hastaneye gittik bebişim çok küçükmüş meğersem :)
Hamdolsun şimdi büyüdü Maşallah darısı başına İnşAllah bizi de haberdar et :KK54:

Evet canim evde yapilanlardan . bende negatifi görmekten korkuyorum bir yanim yap diyor bir yanim yapma diyor bugün hafif kasik agrim arada gelip gidiyor umutlaniyorum normalde 3 gün var adetine ama geç yumurtladigimi düşünüyorum 5 diye hesapliyorum sağ salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim canim

Benim bat mart 2 ama hala adet olmadım evde yaptığım testler negatif hiç belirtide yok ne hamilelik ne adet,, inşallah sonuçlar dilediğimiz gibi olur kızlar, pazartesine kadar olmazsam kan tahlili yaptırcam

Benim bat mart 2 ama hala adet olmadım evde yaptığım testler negatif hiç belirtide yok ne hamilelik ne adet,, inşallah sonuçlar dilediğimiz gibi olur kızlar, pazartesine kadar olmazsam kan tahlili yaptırcam
Bazı kişilerde belli olmuyor o test kan tahlili lazım

İnş.hamilesindir canim.benimde 5 günüm var evde test yapayim diyorum Olumsuzu görmekten korkuyorum

Bazı kişilerde belli olmuyor o test kan tahlili lazım
Ayyy inşallah öyledir canım ya birde ben adet olmadan bikaç gün önceden geleceğini belli edip kasık agrılarım falan sinyal verirdi oda olmadı sadece testin negatif olması biraz canımı sıktı hani bazısı diyoya 3-5 gün önce yaptım pozitif yada silik , işte olsa çıkardı diye üzülmüyoda değilim :(

İnş.hamilesindir canim.benimde 5 günüm var evde test yapayim diyorum Olumsuzu görmekten korkuyorum
İnşallah ikimizde hatta hepimiz hamişizdir canım ama bence yapma hatta kesinlikle yapma bekle bat günün olmazsa yap enazından, ben 1 gğn gecikmeyle bile negatifi görünce çok üzüldüm sabret lütfen

Ayyy inşallah öyledir canım ya birde ben adet olmadan bikaç gün önceden geleceğini belli edip kasık agrılarım falan sinyal verirdi oda olmadı sadece testin negatif olması biraz canımı sıktı hani bazısı diyoya 3-5 gün önce yaptım pozitif yada silik , işte olsa çıkardı diye üzülmüyoda değilim :KK43:
Benim arkadaştan hiç belli olmazdı.Ama o gider kan tahlili yapıp öğrendi ikisüni de

Bende de hiç bir belirti olmadı canım günüm geçince kan tahlili yaptım hemen bnm günüm geçmez çünkü ve öyle öğrendim Rabbim olmayan herkese nasip etsin inş.

Back
X