Ya çok çok sevindim ...inş sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olur ,en hayırlısından
Bu ara dikkatimi çekiyor belirtisiz hamileler ..pko var...
Bnm adetim klomen kullandıktan sonra 6aydır düzenliydi ,30.gün tak oluyorum yani hiç şaşmıyor du,bu ay 1hafta gecikti ,normalde adet olmadan 1hafta once göğüslerin ağrır o da yok ...hiiiç belirti yok yani ..3yıllık evliyim ve kaç kere hayal
Kızlar bugünkü kan twsti sonucum 10 günlük gecikme ile 14 bin. Veee... hamileyim. Nasıl bu kadar bekleyebildin? Diye soranlar vardır. 30 aydır evliyim ve korunmadigim için 30 aydır buraya bakıyorum erken adet belirtileri diye girip. Tevafuk ki her ay en az 2-3 belirti tutuyordu ama bebek yok! Bu ay o kadar belirtisizdim ki teste bile gerek duymadım. Belirti olmadan da bebis oluyormuş. Bu arada aşılamam tutmayinca dr beni tüp bebeğe yonlendirmisti. Ben de Bursa-Istanbul dr arastiriyordum. Ama Rabbim "ol" dedi. Sorunuz olursa cevap verebilirim.
çok sevindim canım yaaa, hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah... benim de bu ay hiç belirtim yok, adetime dört gün var ama ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var. önceki aylarsa hepsini yaşıyordum, bu ay farklıyım....